-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #6642 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Erre a válaszodra visszakanyarodva a ws2812 kapcsán:
az kézikönyvet olvasgatva nekem úgy tűnik az RMT és az Input Capture fejezetek ugyanarra a perifériára utalnak, vagyis ugyanazt a hardvert használja mindkét funkció?
Ugye van 8 csatornám, amit az infrán kívül be lehet fogni többek közt led vezérlésre is, viszont én szeretnék használni input capture-t is. Szerinted megoldható volna párhuzamosan a két különböző feladat?
Természetesen más-más csatornákon.Más: a cpu sebességet nekem kéne állítani, vagy az hardveresen van belőve kristállyal? Nem tudom mi az a flash frequency, ami 80 Mhz-re van állítva, de említést tesznek, hogy a cpu is 80-240 Mhz között állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest