-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
BTminishop #6780 üzenetére
Én is azt javasolom, hogy az arduinon csinálj egy WEB szervert, ahhoz egy WEB lappal könnyen tudsz csatlakozni, és könnyen tudod kezelni. Egyszerűbb mint az app, és univerzálisabb. Nem kell semmit feltölteni a telefonra, böngészőből működik. Ez sokkal könnyebb, mint appot írni.
ESP8266-on a ESP8266WebServer.h
ESP32-n a WebServer.h (az ESP8266WebServer-ból átírtat!)
szervereket használjuk. (ez nem annyira egyértelmű, mert többféle is van, de ezek a legjobbak.)
Én mindenkinek javasolom az ESP32-t. Már az ára is lement 2eFt alá, és már az arduino rendszerbe illesztés is elég tűrhetően meg van oldva. Akár az UNO-ra írt programok is - többnyire - változtatás nélkül futnak rajta, nagy sebességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest