-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
válasz
Janos250 #6783 üzenetére
Web server?!
Megínditottatok bennem valamit, akkor kérnék tippeket is.
A projektem az ugye 2 modulos időjárás állomás.
1 modul, amin vannak a szenzorok.
1 modul, amin van egy LCD display meg diagnosztika led-ek.A kinti modul a bentivel ugye bluetooth (nRF24L01) kapcsolaton keresztül kommunikál. A kapott adatokat megjeleníti az LCD-n. Ez így nagyon szimpatikus meg aranyos feladat de ez nekem kevés egy verseny projekthez. Ezért kitaláltam, hogy fejlesztek hozzá egy .net app-ot, amin lehet konfigurálni az lcd kinézetét ( mi hol jelenjen meg stb. stb.) meg a kinti modulban egy SD kártya modul meg egy real time modul és logolja a mért adatokat, amit aztán az app-ban meglehet nézni meg feltudja dolgozni. Csak ez a módszer kicsit fapadosnak tűnik. De ha egy webszerver folyamatosan tudná feltölteni az adatokat, akkor sok kínlódást megspórolnék meg tetszetősebb lenne a megoldás.
Véleményeket kérnék az esetemről, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest