Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában.
Szóval, kinéztem:
1. Egy Arduino Uno v3 fejlesztőlapot.
2. Egy HD44780 vezérlésű 2X16-os LCD-t.
3. Két átfolyásmérő szenzort.
4. Két nyomógombot.
Folyadékfogyasztást szeretnék mérni, két szenzor által mért értékeknek különbsége lenne. Ezt az információt kijelezni az LCD-n. Egyik gombbal elindítanám a mérést, vagyis közben mérné az átfolyást és az időt is, a másik gombbal pedig lestoppolnám, leállítanám.
Arduino lapon van 14 digitális I/O. Ebből 7-et lefoglalna az LCD, 1-1-t a két szenzor és 1-1-t a két gomb. Többi osztódna +5V feszültségen és GND-on. Jól gondolom-e?
Két gomb menne arra I/O-ra ahol megszakítás is van.
Soha nem forrasztottam, nem tudom szükség lenne-e egy más áramkörre vagy egy breadboard-ra? Vagy mehetne minden direkten?Tehát megszeretném kérdezni, működne-e projekt? Mert ha igen, akkor megrendelném, van még mit tanulnom.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! Valve Index VR Kit (FULL) Képek kedvéért bontott
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Két gomb menne arra I/O-ra ahol megszakítás is van.
ekkold