Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Janos250 #5046 üzenetére
hmm Kicsit másra gondoltam, de körülbelül kezd körvonalazódni a probléma és megoldása is a fejemben.
Lehet egyáltalán ezt az ESP lapot úgy felhasználni, hogy hozzákötöm egy UNO-hoz mondjuk, és olyan feladatot lát el, hogy csak adatokat továbbit a hálózat és az UNO között ?
Mondjuk tegyük fel Analog jelet olvasom az UNO-val, és ezt valamilyen csatornán közvetlen továbbítja az ESP ?Egyébként örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet. Szerintem beszerzek egy Bluetooth lapkát, mert azzal valószínűleg egyszerűbb első nekifutásra a dolog.
Apropó, ez még érdekesebb: [link] Nem tudom valaki próbálta-e már. Valószínűleg belevágok, és a tapasztalatokat megosztom. Ezzel a módszerrel nem kellene külön venni mindenféle érzékelőt, elég csak a telefon.
(#5047) aryes: Biztosan működik a dolog, mert amit linkeltem, ott a Microsoft ugyanezt éri el, ugyanúgy Bluetoothon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest