-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
"This product can't be shipped to your address. Select another product or address."
Sok magyar honfitársunk élvezi, hogy amikor öcsis kedve tartja, reklamál, és kéri a refundot.
Ha elég ügyesen csinálja, akkor rendszeresen vissza is kapja az árát. Ez különösen könnyen megy az általad is említett verzióknál, mert több rendelést összevárnak, és egy csomagban érkezik, azaz csak annyi van meg nekik, hogy egy csomagot kézbesítettek Neked.
Van olyan eladó, aki csak azt próbálja elkerülni, akinek van priusza, de vannak, akik egyszerűen a magyar rendeléseket tiltják le.
Ha csak rád "pikkelnek", akkor az újra regisztráció más bankkártyával megoldás lehet egy darabig, de ha a magyar rendeléseket tiltják le, nem sokat érsz vele.
Valaki valahol írta, hogy többnyire a népszerű, mindenki által használt dolgoknál gyakori, de speciális dolgoknál elég ritka.
Én is így tapasztaltam: A hobby CNC marómhoz rendelgettem többször maró szárakat, ott soha nem tapasztaltam ezt.
Viszont amikor BT-s fülbedugót rendeltem, csak a harmadik volt olyan, aki ide is szállított. Hát igen. Ezek a srácok CNC marószárat nem nagyon rendelgetnek, de fülbedugót igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold