- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Sziasztok!
Ahogy olvastam itt néhányatok már foglalkozott MQTT-vel.
A feladat a következő, már összeraktam az openremote.io-t. Meg van kötve a kezem és más nem használható erre a feladatra.
Esetleg valaki dolgozott már ezzel a környezettel?
PLC-k és ESP32 lenne bedrótozva a Broker-ba (openremote) a doksi említ egy halom kommunikációs lehetőséget. Első lépésként egy sima ESP32-t tennék hozzá, a többit majd később, a PLC elvileg RS232 vagy RS485-ön kommunikálna az ESP-vel és majd azok küldenék az adatokat be. A PLC-k RievTech cuccok.
A GitHub-on van fent arduino kód az openremote publisher-hez ESP32-re , ami természetesen hibás, de ezt már megoldottam.
A pontos kérdés az lenne hogy kell-e beállítani REALM-ot a szerveren, mert a kliensekben ezt is "be kell állítani", és hogy ez lehet-e ugyanaz mint a szerver név?A plublisher kódja ezt tartalmazza:
void loop() {
//Publish Boolean format:
client.publish("yourrealm/ClientID/writeattributevalue/AttributeName/AsssetID", "1");
//To publish Strings:
client.publish("yourrealm/ClientID/writeattributevalue/AttributeName/AssetID", String("Hello").c_str());
delay(10000);
}
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged