- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
JozsBiker
üzenetére
Szia!
Igen, ez a kérdés rendszeresen előfordult már itt! Többek között már Én is rákérdeztem erre!
Viszont ennek ellenére voltam olyan "tehetséges" hogy egy hosszú műszak és egy késő esti szerelés közben -fáradtan- sikeresen hazavágtam a 6. pint az UNO-n. Rettentő dühös voltam magamra, hogy mégis miért kellett ilyen feltételek mellett mégis szerelnem? Ez volt az egyetlen ilyen lapom. Azóta áttértem a NANO-ra és az UNO pedig megmaradt próbára... Kezdő voltam még ebben a témában (még most is az vagyok) és így elfogadtam ezt a minimális "védelmet"!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold