Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
hát.. lehet megoldottam, de ennél primitívebb
Ahogy írtam nem érdekel milyen értékek vannak, ha jut 200 mért értékre nekem egy pozitív akkor azt már programban tudom kezelni, hogy ott valami van.
Azt nem tudom a negatív feszültség mennyire zavarja a mikrokontrollert, most itt futott pár órát látszólag nem nagyon.
Lehúztam egy ellenállással földre az A0-t. Megszűnt a zaj, ha nincs bedugva kábel akkor 0.0098V-ot mutat, ha be van dugva 0V, ha szól a zene akkor pedig 0-1V között táncolnak az értékekPont erre volt szükségem.
Azért még járatom kicsit, hogy jó lesz-e így
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest