Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 8BitDo TKL billentyűzete ezúttal az első generációs Xbox rajongóit célozza
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rita7107
üzenetére
A Google-ön.
Gyors kereséssel találtam egy ilyen pdf-et, ~100 oldal C programozás alapjai.
Úgy emlékszem Janos250 kolléga linkelt régebben egy C++-ról szóló jegyzetet, de se nem találom, se a címe nem jut most eszembe, de neki hátha beugrik, hogy miről van szó.
Konkrétabb javaslatot azért nem tudok neked adni, mert én sosem tanultam könyvből, illetve a C-ről volt egy könyvem még egyetemista koromban, de annyira száraz volt, hogy nem sok minden ragadt meg belőle.
Én C64 basic-assembly - 20 év szünet - PHP - Javascript úton jutottam el végül a C-hez. A PHP-t az online dokumentációból és forráskódok elemzésével tanultam meg, de addigra a programozás alapjai, vezérlési szerkezetek, algoritmus készítés stb már megvoltak. A C-t már szinte csak forráskódok alapján tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Musical Fidelity LS3/5A Monitor hangfalpár
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyors kereséssel találtam egy 
Én C64 basic-assembly - 20 év szünet - PHP - Javascript úton jutottam el végül a C-hez. A PHP-t az online dokumentációból és forráskódok elemzésével tanultam meg, de addigra a programozás alapjai, vezérlési szerkezetek, algoritmus készítés stb már megvoltak. A C-t már szinte csak forráskódok alapján tanultam.
ekkold