-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rita7107 #18989 üzenetére
A Google-ön.
Gyors kereséssel találtam egy ilyen pdf-et, ~100 oldal C programozás alapjai.
Úgy emlékszem Janos250 kolléga linkelt régebben egy C++-ról szóló jegyzetet, de se nem találom, se a címe nem jut most eszembe, de neki hátha beugrik, hogy miről van szó.
Konkrétabb javaslatot azért nem tudok neked adni, mert én sosem tanultam könyvből, illetve a C-ről volt egy könyvem még egyetemista koromban, de annyira száraz volt, hogy nem sok minden ragadt meg belőle.Én C64 basic-assembly - 20 év szünet - PHP - Javascript úton jutottam el végül a C-hez. A PHP-t az online dokumentációból és forráskódok elemzésével tanultam meg, de addigra a programozás alapjai, vezérlési szerkezetek, algoritmus készítés stb már megvoltak. A C-t már szinte csak forráskódok alapján tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest