-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy LilyGO-T-SIM7000G panelt, de eddig még nem volt esp a közelemben (illetve igen, de nem programoztam). Szeretném a lehetőségeit kihasználni, pozíciót lte hálózaton szerverre feltölteni, esetleg telemetriát a saját állapotáról vagy kap egy gyorsulásmérőt, de ez még képlékeny. Nem vagyok nagy programozó, néha kisebb dolgokat csinálok arduinoval és linux alatt scriptelek, néha egy kis C, de nem hivatásom a programozás.
A kérdésem az lenne, hogy mi az amivel érdemes egy esp-32-n ismerkedni? Arduino keretrendszeren gondolom menni fog, de mi van a freertos-el meg a micropythonnal? Mennyire használhatóak ezek rajta? Érdemes ezeken a vonalakon keresgélni? Esetleg van még valami érdekesnek tűnő OS szerű projekt amit érdemes megnézni? Teljesen hobbyprojekt lesz, az idő mellékes tényező, szívesen ismerkedem új lehetőségekkel és itt inkább az esp lehetőségei érdekelnek, nem is annyira a pontos board lehetőségei.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged