Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Szeretnék csinálni egy ambilight rendszert.[link]
Ez a legolcsóbb rendszer, 7ezer forintból ki lehet hozni ebayes dolgokból.
Teljesen kezdő vagyok ambilightban sőt programozásban is, de ez az egész már annyira kiforrott mindenkinél, hogy a kész kódokat kell csak betölteni, illetve a ledek számát x-y irányban átírni, így ettől nem félek.
Viszont lenne pár kérdésem az egész dologgal kapcsolatban:
-Az Arduino Uno kínai verziók ugyanúgy működnek a keretszoftverrel probléma nélkül mint az eredeti verzió? (kb 1600 forintért lehet venni)
-Én ezt az egészet probléma és körülményesség mentesen szeretném használni a gépemen, tehát reggel bekapcsolom, és azt akarom, hogy működjön. Nem tudom mennyire fapad az egész rendszer, megoldható benne, hogy windowssal együtt induljon mindenféle beavatkozás nélkül a feltöltött szoftver? Gondolok ilyenekre, hogy manuális start, ki-be dugdosás, újraindítgatás stb.
15ezer a lightpack ami ennek a "gyári változata", kickstarterről árulják, ha csak kicsi gondom is lesz vele napi szinten (nem első beállítás ügyileg) én inkább a kész változatot veszem. Ugyanakkor szeretem az ilyen kevésbé járt utakat, így érdekel, de a napi szintű sz*pást meghagynám másnakKöszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest