Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Megvannak a tesztek, hibát hibára halmoztam!
Írtam, hogy gettextbounds-nál növeltem a törlendő szélességet, csak azt nem figyeltem, hogy ha a kezdő x koordinátát előrébb hozom, akkor a szélességet kétszer annyival kell növelni. Így ugyan az elején nőtt a terület, de végén a gond megmaradt. [kép] Itt kicsit csalóka, de törlés vége az utolsó karakter végénél van.
Javítottam a hibát, de ettől mégsem lett jobb. [kép]
A számok felülírása, saját magukkal pedig azért nem működött, mivel a bufer változót rossz helyen hoztam létre, így ha kapott is értéket mindig kinullázódott mielőtt kiírattam volna.
Ez is megoldva. és láss csodát működik, nem szemetel, nincsenek fura összecsúszások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold