Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Valami baja van a tápomnak
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Megvannak a tesztek, hibát hibára halmoztam!
Írtam, hogy gettextbounds-nál növeltem a törlendő szélességet, csak azt nem figyeltem, hogy ha a kezdő x koordinátát előrébb hozom, akkor a szélességet kétszer annyival kell növelni. Így ugyan az elején nőtt a terület, de végén a gond megmaradt. [kép] Itt kicsit csalóka, de törlés vége az utolsó karakter végénél van.
Javítottam a hibát, de ettől mégsem lett jobb. [kép]
A számok felülírása, saját magukkal pedig azért nem működött, mivel a bufer változót rossz helyen hoztam létre, így ha kapott is értéket mindig kinullázódott mielőtt kiírattam volna.
Ez is megoldva. és láss csodát működik, nem szemetel, nincsenek fura összecsúszások.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold