Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
DigitXT #12150 üzenetére
Megvannak a tesztek, hibát hibára halmoztam!
Írtam, hogy gettextbounds-nál növeltem a törlendő szélességet, csak azt nem figyeltem, hogy ha a kezdő x koordinátát előrébb hozom, akkor a szélességet kétszer annyival kell növelni. Így ugyan az elején nőtt a terület, de végén a gond megmaradt. [kép] Itt kicsit csalóka, de törlés vége az utolsó karakter végénél van.
Javítottam a hibát, de ettől mégsem lett jobb. [kép]
A számok felülírása, saját magukkal pedig azért nem működött, mivel a bufer változót rossz helyen hoztam létre, így ha kapott is értéket mindig kinullázódott mielőtt kiírattam volna.
Ez is megoldva. és láss csodát működik, nem szemetel, nincsenek fura összecsúszások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest