Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Na erre nem gondoltam, hogy bezavarhat a többi rádiónak. Lehet kicsit overkell, de a routeres megoldás szóba jöhet csak kikell iktatni belőle a wifi szórást ha biztosra akarsz menni. Ha jól emlékszem 12v-ról mennek kb 1-2A-el. Talán pár 18650 aksival megoldható a tápolás is, aztán ot már UTP-vel tudod továbbítani.
Vagy van még ötletem, hogy ahol a bluetooth eszköz van elhelyezve, mellé teszel egy telefont és a lekért adatokat kiküldöd a netre, aztán az a létrehozott IP-vel elérhető lenne egy weboldalon keresztül. Vagy egy kisebb laptop is megfelelő lehet erre a célra és talán könnyebb kivitelezni vele.
Vagy van egy másik ötletem ha jól emlékszem létezik 433mhz RF modul is, de azzal még soha nem kísérleteztem így nem tudom mire lehet képes.
Vagy utolsó ötletem, stopperezel manuálban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold