- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Egyrészt nem fogja kiváltani a profi cuccaikat, ahogy a dex sem a másik oldalon, másrészt még "normál" használat esetén is lennének kompromisszumok, ahogy a másik oldalon is, harmadrészt olyan árat kérnének érte, hogy megérje nekik
mondjuk egy 15 pm 600k egy m1 air 500k. Téhat ha itthon megállna 999999-nél, akkor vélhetően megérné nekik, mert nem mindenki venné meg amúgy a 2 cuccot.
Viszont az is lehet igazad van, az én szempontból mindegy is miért NEM teljesül, az eredmény a lényeg.
-
Szergej0818
csendes tag
Tudom, de másik számológépet töltöttem, ami részben ingyenes. Ez csak egy szemléletési példa volt. De mondok mást, equalizer, erre is találtam reszmegoldast, ami ingyenes, de nem az igazi.
A balról jobbra húzás az esetek 90% ban működik, és amikor elhiteti veled, hogy ez mindenhol működik, jön egy bal felső sarokban egy kész gomb, amitől falnak megyek. De ez megszokás kérdése.
Egyébként nem nagyon szoktam fórumokra írni, ezt is csak azért tettem, mert sok Androidos szemében a 15 pro széria érte el azokat a dolgokat, amivel most sok Androidos kacsintgat az ios világa felé, és nekik akarok egy véleménnyel segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest