Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Magyarul is pillanat műve volt, hiszen ugyanúgy elég a Spotlight (kereső) segítségével elkezdeni beírni, hogy „ha”, és máris első találat.
Nekem ilyen szempontból kicsit speciális a helyzetem, mert egyaránt kezelek angol és magyar nyelvű iPhone-t, így elég jól a fejemben van mindkét nyelvű menü. A Spotlight az egyik kedvencem az iOS-ben, szinte hibátlan az én elvárásaim mellett.
-
törölt tag
"konkurencianal jobb OS."
Viccelsz?
Az Android lemossa az Ifo@t.
Ne csamcsungokat nézz az a leggagyibb ..
Pl a pixelem stabilabb is (pedig az iOS szinte mindig stabilabb volt főleg a dzsunka gyártók által beletúrt driodoknál)
Párhuzamosan használom tudom
mert a tabletem Ipad.
Illetve a családban mindenkinek Iphone-a van.
de majd a tabletem is eredeti androidos , lesz a következő.
Hogy miért vagyok itt akkor?
Mert újat akarnak...14
pro kilőve ,a 14 meg hát ennyi pénzért 60h
de hát ez van az Apple soha nem az ár érték arányáról volt híres -
Mometazon
csendes tag
-
Wesiz
tag
a geekbench tesztekben már sok éve szanaszét verik az új iphone-ok a mezőnyt, sőt, egymagos teljesítményben kb 3 év kell mire utolérik őket, de az a helyzet hogy ez az előny sebességben ez abszolút nem jelenik meg, sőt.
egy ideje phonebuff sebességtesztjeit nézem meg egyedül youtube-on, aki nem ismerné: egymás után kb 20 alkalmazást nyit meg, mindezt automatizálva, robot által, így kizárható az emberi tévedés. na, hiába a sokkal magasabb geekbench számok, az s23U megverte például az ip14 prot úgyhogy felesleges a geekbench számokra maszturbálni. egyébként annyira gyorsak a mostani (sőt, a több éves) csúcstelók hogy pár tized másodperc ide vagy oda szerintem semmit nem számít, gyakorlati különbség nincs.#37 #46: ha jól tudom az Ultra mindig snapdragonnal jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest