Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
svgyula #2284 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Én például szeretek ilyen dolgokkal is elbajlódni. Nem azért, mert több lesz ezáltal a fejegység, mert nekem szerencsém van és soha semmi probléma nem volt vele, kezdetektől úgy működik, ahogy kell neki. (Na jó, melegedett ez is, azt meg kellett oldanom egy bordával). Nem mindenkinek van rá késztetése, de én szeretek olyan dolgokat megtanulni, ami messze áll a villamosmérnöki szakmámtól, tavaly 40 méter hosszban térköves járdát építettem, idén öntözőrendszert terveztem meg és építettem ki. A ROM csere - ha valakinek van türelme, valamint használható angol nyelvtudása és rendesen utánaolvas - laikus számára sem egy ördöglakat. Ha ésszel csinálja valaki, nagyon elenyésző arányban lehet helyrehozhatatlanul hazavágni a fejegységet. De elfogadom azt a szempontot is, hogy ha jól működik ne piszkáld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest