Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki52
tag
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Nem tudom mi lehet a gond : nálam két verziós Navradio+ is volt, és mindegyik gond nélkül letöltötte a logokat amikor "HUNGARY"-t jelöltem. A radio zóna meg "Eastern Europe" volt, előtte "sima" "Europe".
Van saját fóruma az XDA-n. Ha megy az angol, írjatok be oda. A készítő is elérhető ott, aktív.
-
bl4ze
veterán
válasz
csiki52 #1091 üzenetére
Nekem simán ment: Zónának europe vagy eastern europe legyen.
Majd a logos résznél letöltöd "HUNGARY" és kicsomagolod.
Ott lesznek a logok egy "Radio Logos" mappában, ha jól rémlik.
Teljeskörűen megy, vagy Te csinálsz valamit rosszul, vagy az Androidod mókolt és nem csomagol ki rendben.
Nekem már két verzióval is hibátlanul ment : 1.0.14 és 1.0.49 -
csiki52
tag
Most mentem az autóval minden jol müködik , de ha fejreállok is /már ujratelepitettem többször/ nem lát kinán kivül a logo-letöltéseknél semmit . ez az 1.52 es legujabb a google playen.
Ugyanez a verzio a telefonra telepitve minden országot lát és letölti a logokat, a fejegységen nem. müködni müködik a logokat a bemásolt fájlal be tudom állitani egyenként... na de egy megvásárolt verzionak teljeskörüen kéne müködni -
csiki52
tag
Agama launcher igen, amikor elkezded beállitani először radio nyomvatart app hozzáadás Navradio+ és bezárás.
főképernyő rádió sor balrol berántod középre /bepöccintés/ akkor középen látod elsőhelyen a navradio+ majd látsz kis + jeleket navradiotol sorban körbe /asszem 4 db van/ + ikon megnyom /ha kell nyomvatart/ és hozzáadod a gyári rádiot és igy tovább amig van +, és ugyanez ugyanigy van a többinél navi , internet stb..
a főképernyő menük gombjai egy nyomásra mindig az első helyen lévőt inditja./a fejegység saját gombjai is/
Ha másikat akarsz kiválasztani akkor behuz középre mint a hozzáadáskor és az ikonok közül kiválasztod amelyiket inditani akarod , bezárás után megint az első app fog indulni.
Én a beállitásoknál beállitottam azt is, hogy minden felett legyen de ezt nem tudom befolyásolja e. amugy semmi mást nem állitottam sem az android sem a car menüben. -
ice9
tag
Aurisba való Dasaita PX6-os készüléknél lehet több BT eszközt csatlakoztatni? 1et enged csak. 3 kellene optimálisan.
gondolom felejtős, de hátha
-
bl4ze
veterán
válasz
csiki52 #1082 üzenetére
Nekem nem inditja a gyári rádiót, mert az a második a harmadikra az internetes rádiót raktam, és mindig az elsőt inditja, ami a NAVradio+
Ezt hogy, hol?
Ezt nem értem. Kifejted bővebben ?
Köszi.Agama Launcher van nálad? Nálam az és Android 8.1 és Agama-n meg úgy alapból sem értem , hogy az első-második-harmadik hol, hogyan van
-
The721
újonc
válasz
sasquach #1033 üzenetére
Helló, a témát végignéztem a bejegyzésed áll legközelebb a problémámhoz.
Adott egy Xtrons PX5 (PB78QSFP-B) fejegység és egy Huawei E3372h-607 független stick.
A videó alapján működö képesek egymással:
https://www.youtube.com/watch?v=EaOHIS2gadkCsak downgrade-elni kell, a leírásban levan írva a "metódus".
Viszont képtelen vagyok megcsinálni, amikor az update-ert futtatom folyamatosan error kódot kapok és leáll a folyamat.Van esetleg valami ötleted, hol csúszik el a dolog?
-
csiki52
tag
Na megcsináltam a telepitést meg beállitásokat, kicsit hosszadalmas volt de jol müködik
Nekem nem inditja a gyári rádiót, mert az a második a harmadikra az internetes rádiót raktam, és mindig az elsőt inditja, ami a NAVradio+
Ugyanez van a navi-nál első IGO második waze stb..
Mindkettőt megvettem, a rádio jol és tisztán szol megtalálja mindet, egy gondom van vele, nincs benne magyar nyelv /ez a kisebb gond/ és csak a CHINA logokat tölti le nem is lehet beállitani a beállitásokban csak china van semmi más azt le is tölti csak semmire nem jo
van erre valami megoldás? megköszönném -
bl4ze
veterán
-
seger
addikt
Nekem gyári rádió app kellene. Mármint nem netes
-
csiki52
tag
Köszi az infot, a fizetős verziot honnan tudom leszedni? google play?
Nem használok launchert , android 8 as multimedia, tolatókamerás..Több mint egy éve kinabol rendeltem, a gyári helyére az én kocsimhoz tökéletesen passzolt még a kerete is ,
Fut rajta IGO, Waze, müködik a kormány multimedia -vezérlés, kihagositás, majdhogynem minden , egy dolgot nem tudok müködésre birni az pedig a TTS hang, a google szövegfelolvasó...ezért gondoltam a frissitésre. na meg az usb stick-et nem viszi /nincs hol APN-t állitani/ igy a telefon az internetet wifi direkten ossza meg, szoval ennyi "hiányossága " van mert a beállitásokbol sokminden hianyzik. -
bl4ze
veterán
válasz
csiki52 #1074 üzenetére
a FREE verzió butítva van, a fizetősben van minden nyalánkság benne
Ha launcher-t használsz ott add meg a radio gombra mi jöjjön be
Nálam elindul sajnos a gyári rádio is sokszor, mert nem root-olt a 8.1-es droid, és nem tudom törölni sajnos. Erre megoldást én sem tudok.
Agama Launcher nagyon jó, ajánlott - én nekem az bevált. -
-
dimice
csendes tag
Sziasztok, elvi szinten érdeklődnék, hogy egy androidos fejegységet össze lehet kötni egy tablettel? A tablet menne a tetőmonitor helyére, és hang az autó hangyzórókra, de esetleg a fejegységről is küldenék a tabletre, stb... Ez kivitelezhető?
Köszönöm. -
-
svgyula
addikt
Szia! Általában az androidnál és a windows-nál is be kell állítani alapértelmezett alkalmazásnak. Ezt a menüben az alkalmazások-alapértelmezett alkalmazások-rádió lehet. Természetesen csak akkor ha(?) van ilyen menü. Ha ezt kihagyták akkor csak az alapértelmezett rádió letiltása marad de ez meg csak az újraindításig szokott működni. Vagy egy PC kapcsolattal ADB parancssorból uninstalálni. Ezt még ha esetleg kell ugyanígy vissza is lehet rakni.
-
bl4ze
veterán
válasz
sasquach #1033 üzenetére
Sziasztok,
NavRadio+ használóktól lenne kérdésem, meg úgy rádióval kapcsolatban is :
1. hogyan lehet letiltani a gyári rádiót amit kaptunk az UI-hoz? Android 8.1 nem rootolt.
Be van állítva a NavRadio+ appban, hogy induljon bekapcsoláskor automatikusan, de
sajnos mindig ha beindítom az autót akkor a "régi" alap/default rádió jön be, és nem a NavRadio+2. NavRadio+ felhasználók : Nektek fekvő módban megjelenik normálisan az RDS szöveg?
Nekem bármit csinálok kitakarja a felét, nem olvasható - nem tudok rájönni miért....
Lásd :Heeeeeeeeeeeelp !!!
-
Bigmasterl
tag
Hello!
[link] Ezzel a Toyota fejegységgel kapcsolatban van valakinek tapasztalata ? Mennyire érzékelhető a 2 gb és a 4gb os verziók különbsége? Waze és spotifi használatra lenne csak.
Köszi előre is a segítséget -
Mclarenöcsi
tag
-
tjano8
csendes tag
válasz
Mclarenöcsi #1064 üzenetére
Köszi!
És kb milyen paraméterei vannak a tiédnek? -
tjano8
csendes tag
Sziasztok!
$100-$120-os határig milyen fejegységet lenne érdemes venni?
Ezt a kettőt találtam, amik vannak eu-s raktáron is, és van benne legalább 2Gb RAM az egyikbe csak 16Gb ROM van, de talán az alap rendszernek meg néhány progiknak elég lenne az is.
https://www.aliexpress.com/item/32949779468.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5fb93c00gD7zbF&mp=1
https://www.aliexpress.com/item/33053723152.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5fb93c00gD7zbF&mp=1
Ami nekem fontos lenne, hogy legyen rajta fizikai gomb ne csak érintő.
Ha esetleg ebbe az árba tudtok jobbat, azt szívesen fogadom.
Üdv.: Jani -
Diák66
őstag
válasz
Mclarenöcsi #1059 üzenetére
Próba szerencse, a huawei stickeket meg kell piszkálni.... régebbi fw esetén megy, de a hilinkes fw-t már nem szereti.
-
Mclarenöcsi
tag
Egy kérdés.Ha ebbe a mobil stickbe rakok egy korlátlan digi sim net kártyát az működni fog a kocsiba utólag beépített android rendszerű 2 dines multimédiával? A válaszokat köszönöm.
https://eu.dlink.com/hu/hu/products/dwm-156-3-75-hsupa-usb-adapter -
Kia Sportage
újonc
Köszönöm szépen
-
Diák66
őstag
válasz
Kia Sportage #1052 üzenetére
Az enyém aliexpress szerint csehországból kellett volna, hogy jöjjön. Aztán Németországból talált ide.
-
Diák66
őstag
válasz
Kia Sportage #1055 üzenetére
Mindegyikben ugyan az van kb. Amiben eltérnek többnyire az az MCU. A többi komponens tök ugyan az szokott lenni. Valószínűleg tök azonos amit leírtál és egy gyártótól származhat. Telejesen mindegy, hogy Asottu, vagy Infinavi van ráírva. A doboz, amiben érkezik hófehér lesz, ha kicsit a saját márkájukra is adtak, akkor logós doboz lesz. A fejegységen viszont ritka, ha val valamilyen logó, vagy márkanév.
-
Kia Sportage
újonc
Ez egy Infidnavi márka ugyanúgy 4/32 Gb és ugyanannyi pénz....
configuration:Solution: PX6
Dual-core Cortex-A72 up to 1.8GHz
Quad-core Cortex-A53 up to 1.4 GHz
Screen:IPS Touch Screen,1024*600 HD IPS Display Screen
RAM:4GB
ROM:32GB , Support 1T HDD,Support 32G SD Card
Radio chip: 7708 IC
Processor Type
X6
Sound Power Amplifer Chip: TDA7851, have a good sound experience
Out Power: 4*50W
System:Android 9.0 System it is the newest Android version, it operates faster than before
Glonass+GPS ,Double collection system.
ASOTTU:
Configuration:
RAM: 4G
Solution: PX6,Dual-A72 Cortex+Quad-A53 Cortex,up to 1.8GHz
Radio Chip: 7708(Better radio signal receiving)
Bluetooth 5.0(most of car dvd is BT 4.0 now)
Resolution: 1024*600,Capacitive Touch Screen
Sound Processor: TDA7851
Display Screen: IPS
Standard 2 Din (Good for the heat dissipation)
A kettő közül véleményed szerint? De igazából ugyanaz mind kettő specifikációja... ( Infidnavi és a Asottu?)
-
Kia Sportage
újonc
Értem. Köszönöm szépen Diák66!
Akkor a rádiótól ne fossak? Mármint, hogy mennyire érzékeny az kb olyan lehet majd mint a gyárival most? Én Canbusost rendelek úgy néz ki Spanyolból Euból jön. A kormány az tuti megy vele gondolom, még a gyári Tolatókamerát kéne összehozni, ha nem akkor max utólag szerelek be egy másikat.
Remélem minden ami gyári funkció, ez is tud vezérelni működtetni... -
Diák66
őstag
válasz
Kia Sportage #1046 üzenetére
Rákerestem neten, nem tűnik rossznak, bár nem is jó. Régebbi megoldás, így ha friss verziót küld, akár hibátlan is lehet. Van rá egy-két custom rom is, valamint a gyári is elérhető. Nagy gond nem lehet vele.
-
bl4ze
veterán
válasz
sasquach #1047 üzenetére
Nekem is van egy Digi SIM-em, ingyenes. Próbáltam annó USB stick-ről adni a fejegységnek netet - nem ment sehogy sem
Tetszik ez a Navradio+ az RDS kezelése mindenképpen jobb, stabilabb ránézésre is mint a gyári UI-hoz tartozó rádió
Bíztam benne találok egy FULL vagy PAID verziót ahol már a logok is mennek, le lehet tölteni.
Ami ilyen volt a logo unzip-nél kifagyott, letöröltem. -
da012807
csendes tag
Px6 STM32 mcu- n nem működnek az appok.
-
sasquach
csendes tag
bl4ze:
Decemberben előfizettem a DIGI Mobira +stickre. 50GB/hó/1000HUF azóta főleg internet
rádiót hallgatok. Hajdú-Biharban lakom és itt nagyon sok román FM adó a magyarhoz közeli frekvencián sugároz ez meghülyíti az FM rádiót, pl: a BestFM-nél 100-bók 99-szer nem működik az RDS-RT, Radió1 és Retro Rádiónál meg 100%-ban igen.Majd egy erősítő remélem megoldja. Egyébként Skoda Ocatavia II FL gyár rádiót (Colombus NAVI nélkül) cseréltem le.
Pár hete váltottam a NavRadio+ free-re, azóta ezt használom, de felraktam a Radio App 0.95-öt is.
A gyári rádió app néha elfelejtette a mentett állomásokat, NavRadio+-szal meg el lehet menteni és ha így járok simán visszatöltöm az RDS-RT is jobb, mert nem scrolloz mint a gyári.
-
Kia Sportage
újonc
Értem. Köszönöm szépen az infót. Kaptam is választ
Az MCU TP67G1D 0.18
Ezt irta az eladó
Nekem fiúk ez sajnos semmit nem mond. Nem értek így mélyebben ezekbe a dolgokba.
Az lenne a lényeg az új Rádió ne legyen gagyi jelvételű, gyengébb az Antenna mert így hiába adnék ki 90 e et.
Meg olyat is halottam hogy sok ilyen kínai nagyon sok áramot vesz fel és lemeritheti az akksit ha nem mindennap használja az ember. -
bl4ze
veterán
válasz
Kia Sportage #1040 üzenetére
Jók az ASOTTU és Infidnavi fejegységek. Gyakorlatilag teljesen megegyezőek.
Nekem Infidnavi van, van itt fórumos akinek pedig ASOTTU.
Mindkettő 2015-ös Sportage-ban. Az enyém hibátlan.sasquach : feltettem a rádió app-ot. Elég baba. Az ingyenes verzió eléggé le van butítva, cserébe viszont minden látszik.
Leszedtem egy "Paid" és "Full" apk-t azokban több opció volt, viszont például az RDS text nem fért ki, levágta vagy az alját, vagy a tetejét.
Te milyen verziót használsz? Én most a gyári rádió app-ot lecseréltem erre, ezt indítja az UI ha rádióra bökök -
Kia Sportage
újonc
Megkérdezem. Amint válaszol írok. Addig is köszönöm. Nem szeretnék abszolút rávseszni ezzel hogy a jó minőségű gyárit feladom egy ismeretlen nem olyan jól működő fejegységre.
-
Diák66
őstag
válasz
Kia Sportage #1040 üzenetére
Az a helyzet, hogy nagy a szórás, valamelyik jó, valamelyik nem. A drágábban általában jobbak (70.000 Ft-tól) Írj az eladónak és kérdezd meg az MCU verziót. Az sokmindent elárul.
-
Kia Sportage
újonc
Sziasztok. Az ASOTTU markaról mint egy androidos fejegység mi a tapasztalat vagy vélemény? Tervezem rendelni most AliExpressen. Android 9.0.4/32 GB ram. Kia Sportage 2015 évjárat.
Több helyről hallom hogy ezek az utólagos Androidos fejek gyengébb a rádiójuk. Gyengébb a jel fogás, érzéketlenebbek. Meg olyat is hallottam hogy jobban meríti az akksit álló helyzetben. Nagy az áram felvétele. Ez mennyira igaz? Köszike -
Volfram42
senior tag
Sziasztok. Eléggé érdekes problémát generáltam magamnak és erre szeretnék tippet kérni. Remélem jó helyre írok.
Egy mk2 Ford Mondeo-ba nemrég szereltem be mk3-ba való üléseket. Ezeknek a fejtámla részében van monitor. Vajon egy androidos eszköz is képes lehet működésre bírni őket vagy csak egy gyári Ford fejegység? Illetve az mk2-be 1.8 DIN hely van. Ha jól tudom akkor az mk3 meg 2 DIN-es. Szóval a gyári lehet bele sem megy. Van-e valami ötletetej erre? Vagy vágjam ki a monitorokat azt rakjak be valahogy a helyükre androidosat?
Köszönöm a segítséget. -
sasquach
csendes tag
Sziasztok!
Sokan kerestek FM Radió alkalmazást.
NavRadio+ (PX3, PX5. PX6 and PX30) Free Paid
NavRadio+ (Allwinner T3, T8 and IntelSC9853(TS9)) FreeRadio App (PX3, PX5. PX6 and PX30) Free
ZTE MF-833V stick összelövése (ISUDAR PX5 4GB RAM, Gyári Android Auto Oreo)
1, Bedugod a sticket egy PC-be és feltelepíted a drivereket.
2, A Webes felületen kikapcsolod az automatikus csatlakozást, valamint ha be lenne kapcsolva a PIN kód, akkor kikapcsolod azt is. (Nekem nem volt bekapcsolva)
3, Letöltöd a DC Unlocker Clientet
4, Elindítod Administrátorként és feleimerteted vele a sticket.
Manufacturer -> ZTE Modem, Model -> AudoDetect
5, Miután felismeri a sticket és a SIM-et a DC UnlockerClient, a bal alsó részén található ablakban kiadod a következő parancsot:
AT+ZCDRUN=8
Valami ilyen üzenetet kapsz, ha OK: result(0:FAIL 1:SUCCESS):1
Ezzel kikapcsolódik a CD-ROM funkciót és az RNDIS/Ethernet over USB mód is.
Innentől kezdve, ha bedugod egy PC-be, akkor nem történik semmi, még a web interface sem fog megjelenni!
Visszaállítani így kell, ha később mégis kellene használnod a sticket:
AT+ZCDRUN=9
AT+ZCDRUN=F
6, Letöltöd a Play Áruházból a következő programot Mobile Network Settings
7, Csatlakoztatod a sticket, megvárod amíg a LED "elkékül" és beállítod az APN-t a 6-os pontban említett programban.
8, Az Beállítások menüben, "Car settings" almenüben engedélyezni kell, hogy milyen programok használhassanak 4G netet vezetés közben. Ha már rá van adva a gyújtás, akkor "vezetés" üzemmódba kerül a fejegység.Ezek után, ha minden jól megy akkor az állapotsoron megjelenik a jelerősséget megjelenítő ikon a 4G felirattal. Mivel az OS nem WiFi-nek ismerte fel a a kapcsolatot egy csomó adatmennyiséget is lehet spórolni.
MCU Repo ("SoundPacthed") , Stock
-
seger
addikt
Kihangosítóval kapcsolatban kérdeznék.
Ki milyen mikorfont használ kihangosútó funkcióhoz? Gyárilag nem volt tartozék, amivel próbáltam, azok meg elég rosz minőségben hallanak. Olyan mintha sokat késne. Mikor asztalon próbáltam, beépített mikorfonnal elég jó volt. Beépítve a gyári gyenge, amit rákötök azzal is.
Valakinek ötlete? Esetleg lehetséges, hogy a külső mikrofont külön aktiválni vagy bekapcsolni kellene? -
SzDezs
csendes tag
Sziasztok,
Nem teljesen fejegységgel kapcsolatos kérdés, inkább droidos.
Nemrég bepakoltam a fejegységet. Tökéletesen működik, leszámítva, hogy a mikrofon elég gyatra (mintha túl sok lenne a zajszűrés).
A kérdésem az, hogy iszonyatosan bosszant, hogy mikor leparkolok a kocsival sleep módba lép a fejegység, ami nem baj, mert a másnapi induláskor nem kell várni rá, hogy elinduljon, ami bosszant, hogy az általam a parkolás előtt megnyitott alkalmazások (phone, poweramp, vagy fmbrádió) ilyenkor előugranak.
Van valami megoldás arra, hogy ilyenkor automatikusan kilője ezeket? Vagy csak rootolással és app killerrel?
Előre is köszi! -
aero.
veterán
A canbusos autok valtanak maguktol ugye, ott csak a videjol hianyzik. Ha ott a kamera megkapja az aramot, lesz kep egybol, nem kell az extra jel. Nem tudom, hogy itt miert kellett pontosan, mivel nem latom, megmondani sem tudom, de vegul is az egy 100%-os extra pont, amivel mukodesre lehet birni, igy a sztori vegul is lezarhato.
-
Diák66
őstag
válasz
Szab1990 #1019 üzenetére
Nekem is hasonló kínai fejegységem van, de gond nélkül működik a piros vezeték bekötése nélkül. Amíg nem volt kamera fekete képernyő jött fel nekem is. Most a kamera simán csak az RCA-val csatlakozik. A plusz piros szál nincs bekötve. A kamera szűrőn keresztül kapja a tápot közvetlenül a tolatólámpáról.
-
Szab1990
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget 😉 Valóban narancs vezeteket kellet osszekotni az RCA-nal lévő piros vezetékkel. Az zavart meg hogy a rádió tetején más felirat volt mint magán a vezeteken. Köszönöm még1x ☺️
-
aero.
veterán
válasz
svgyula #1016 üzenetére
Szia, köszi, ezt tudom, rengeteget szereltem már be, nem a kamerát kell odakötni, hanem a fej váltójelét. Én az RCA piros pozitívjáról beszéltem, az csak akkor kap jelet, ha a tolatólámpa áram alatt van. A másik vége a bemenő RCA-ból jön ki, az kell a narancssárgára, többségében CAM IN jelzésű vezeték amúgy.
-
svgyula
addikt
válasz
Szab1990 #1011 üzenetére
Szia! A rádión a "parking" vezetéket összekötötted a tolatólámpa vezetékével? Meg ugye a rádión van direkt tolató kamera bemenet és nem az AV bemenetre kell kötni. Amikor a "parking"(lehet más neve is) megkapja a feszültséget átvált a kijelző a kamerára.Nem elég a kamera vezetékét elvinni a rádióhoz hacsak az nem tartalmaz egy plusz vezetéket a sorcsatlakozóban. Máskülönben külön kell bekötni. Ez a "titok".
-
Szab1990
csendes tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy wondefoo fejegységem alfa 159-ben. Tavaly raktam be ,akkor még nem volt kiépítve a tolatókamera. Mostanáig tolatáskor mindig váltott a kép ugye csak fekete képpel. A héten beépítettem a tolatókamerát. 12V-t a tolatólámpáról vettem le. A kamera működik Av módban kipróbáltam. De most tolatáskor nem vált át a kép. Kis segítséget merre induljak el.
-
Kia Sportage
újonc
-
bl4ze
veterán
válasz
Kia Sportage #1002 üzenetére
-
Kia Sportage
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni! Van egy 2015 Kia Sportage gyári navis fejegység. Gyári tolatókamerás. Szeretnék bele egy Androidos fejegységet. AliExpressen néztem már több félét. Csak ezt a CANbus os témát nem értem még. Kell e vagy nem kell e olyan modul nekem?! Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Diák66
őstag
válasz
svgyula #1000 üzenetére
Kipróbáltam már, hogy milyen a DAB+ vétel menet közben autóban. Még a kínai kis ablakra ragaszható vacakkal. Székesfehérvár után a velencei tótól stabilan jött, ahogy Budapest felé haladtam. Itthon is hallgatom az Osztrák adókat alkalmanként, igaz az tetőantennával valósul meg, de nem kis távolságból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari