Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Memóriakártya topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Figyelhetnél mielőtt nekem írsz. Én adtam tanácsot. Nekem nincs szükségem rá. A bluetooth beállításokat pedig simán felülírja amit fent leírtam. Vagyis minden alkalommal ha a telefonon fogadsz hívást és bekapcsolod a hangszórót már állíthatod is újra a beállításokat mert nem fog a rádión csengetni a telefon.
-
Sziasztok
Rendeltem az autómba egy Erisin ES8112C típusú fejegységet. Az autó egy 2005-ös évjáratú Toyota Rav4.
Az lenne a kérdésem, hogy a hátsó USBket hogy lehetne szépen kivezetni előre a műszerfalra. Láttam az interneten a műszerfalba szerelhető USB ajzatokat. Találtam is olyat ami az én autómba jó lenne, viszont mindegyiknél csak a töltés van bekötve. Létezik egyáltalán ilyenből teljes bekötésű? Vagy hogy lehetne máshogy szépen kivezetni az USBket?
Köszi -
kgymac
őstag
válasz
svgyula #3392 üzenetére
Droidon a bt eszközöknél beállítható, hogy melyik bt szolgáltatást akarod használni. Ki kell kapcsolni a telefon szolgáltatást, ha ennyire használhatatlan. Régi, napellenzőre rögzíthető kihangosítóval áthidalható a rádió bt problémás működése.
Én 1 dines droidost kerestem, egy golf 3-ba, de csak horror áron találtam, a kocsi értékének 60%-án normálisat. Maradt egy alap, minimális tudású, bt+tolatókamerás verzió (P5130). Bt kihangosítás normális (eddig, kb. 6 óra kapcsolat, max 5 hívás), a "car bt" eszköznél kellett csak bekapcsolni a telefonkönyv hozzáférést, mert a csatlakoztatáskor csak a telefon kihangosító és az a2dp szolgáltatás aktiválódott.
-
petymek
senior tag
válasz
KAMI911 #3390 üzenetére
Na látod itt az élő példa, erről beszéltem. Szó sincs a pontos hardverről, csak dobálóztok a PX6, meg PX5 szavakkal. Ezek egyetlen elemi a HU-nak. Nem csak ezektől függ a tudásuk.
Almát a körtével esete ez is.Kb. mintha veszel egy, egy slotos PC alaplapot, majd reklamálsz, hogy nincs dual csatorna, meg 20000GB bővítési lehetőség.
-
svgyula
addikt
Szia! Sokan összekeverik a telefon kapcsolatokat. Amikor te rácsatlakozol a rádióra a telefonnal akkor nem csak "kihangosítás" hanem az egész hívás alkalmazás átkerül a rádióra és egészen addig ott marad amíg a hatókörben tartózkodsz.DE! ha ezt te megszakítod vagyis a kocsin kívül a hangátvitelt visszakapcsolod a telefonra az egész kapcsolatnak meszeltek! Ilyenkor újra kell a telefont kapcsoltatni a rádióhoz másképpen nem fog menni, mivel a hang visszakapcsolása egyben a bluetooth kapcsolatot is szétcseszi. Ha ilyen malőr után megnézed a rádióban a kapcsolatot láthatod, hogy nem fog működni csak ha a telefonon a rádiót újra engedélyezed! Vagyis mikor kiszállsz az autóból a rádió legyen kikapcsolva, vagy kerülj elég messze tőle, ha ezek nem mennek akkor a telefonon kapcsold ki a bluetooth-t!
Ez droid kapcsolat probléma nem rádió gond. -
Galla007
csendes tag
Szia! Nekem is ATOTO A6pro van .Androidos telefonnál gyakran csinálta kihangosításnál ,IPhone mellett nem vettem észre.Valóban lassú.a fejegység városban nem is használom a navit,hosszú úton mikor már beindult stabil .Korábban px3 fejegységem volt na az tényleg egy kalap kaka volt.
-
mumtaz
senior tag
(Sajnos lejárt a szerkesztés)
Itt nálam a fullos, de A6 változatról van szó. Ebből az ATOTO A6-ból 4 féle változat készült. Az enyém egy PRO, amitől fullosabb csak a kézmozdulatokkal vezérlős változat van, de olyat direkt nem akartam. Helyette ezen egy USB-vel több van.
Viszont egy kalap hulladék. Ok, tényleg nagyon jól szól, de iszonyat lassú. Botrányosan. Navigációhoz például nem is használom, mert egy mezei google térkép 1 perc, mire bejön. Újabb egy perc, mire bele érintve, hogy beadjam az úti célt, feljön a billentyűzet. Mondjuk utána a navigáció már akadásmentes, de, hogy egy lámpánál állva gyorsan beadjam az úti célt, azt el lehet felejteni.
A másik nagyon nagy gondom vele, az a Bluetooth kihangosítás. Ez konkrétan lehet akár balesetveszélyes is. És ez nem túlzás. Ugyanis sokszor van az, hogy hívnak telefonon és a kijelzőn néha meg sem jelenik, hogy hívnak, csak a telefonon. És ilyenkor persze nem is hangosít ki, bár, ha a kijelzőn meg is jelenik a hívás, akkor sem 100%, hogy ki is hangosítja.
Ami viszont még tetézi a bajt ilyenkor, hogy a telefon szerint viszont a hangkimenet a Bluetooth, tehát a fejegységre küldi a hangot. És akkor ilyenkor a telefonon "gyorsan" hangkimenetet kell váltani. Na ez okozhat baleset veszélyes helyzeteket.
Egyébként indított hívásoknál is van, hogy a hívásindításkor a HU kijelzőjén megjelenik a hívás, de totál lutri, hogy a hangot is ott adja-e. Csak akkor tudom biztosan, a kicsengést hallom. Ha nem, és esetleg már fel is vette a hívott fél, akkor megint csak elő gyorsan a telefont, hogy kimenetet átkapcsoljam, mert a telefon szerint a hangkimenet ilyenkor is a BT.
Életveszélyes. Szóval pont arra a két dologra alkalmatlan, amiért főként megvettem. -
mumtaz
senior tag
Osztom a véleményt.
Egy mai márkásabb telefon sem húzza "sokáig". De azokkal úgy kalkulálnak szerintem, hogy pár év alatt úgyis annyira elavul, hogy úgyis újat vesz helyette az ember.
Akkor meg miért pont a kínai cuccok, amiket eleve nem csúcsminőségre gyártanak bírnák ki évtizedekig!?
Én bele ugrottam a pöcegödörbe, mivel tavaly ATOTO-t vettem és úgy, hogy előtte hosszasan kutakodtam az interneten. Az volt a baj, hogy a PX sorozatban akkor még ALI-n is akkora volt a szórás az árakban, hogy nem lehetett tudni, hogy mondjuk a PX5 akkora hulladék, hogy olcsón is lehet adni, és esetleg a 70-80-100 ezres példányok valóban annyival jobbak a 30 ezresnél, vagy ennyire túlárazták őket.
ATOTO-nál viszont nem volt ilyen szórás és (sajnos) más a SOC.
Persze azóta rájöttem, hogy nagy hiba volt megvenni. 72000-ért meg pláne.
Pedig sok helyen dicsérték, meg TOP10-es listákon szerepelt SONY meg Pioneer, meg egyéb nevesebb cuccok mellett. -
KAMI911
aktív tag
válasz
petymek #3378 üzenetére
Szia petymek!
Köszi a visszajelzést! A CPU ügyben valóban igazad van, pongyolán fogalmaztam, ezt most javítottam és leírtam a SOC-ot és a tábláztaban is így tüntettem fel. Igazából csak kiegészítésre szorult az általam leírtak. Azért a SOC képességei erősen befolyásolják a programok futásának a sebsségét (például egy navi újratervezés esetén). A biztonságosságot nem úgy értettem, ahogy te olvasod, de akkor ezt is kifejtettem - hanem úgy, hogy például ebben van kihangosító (ami például a gyári fejegységemben nem volt), vagy akár úgy is, hogy a nagyobb kijelzőn jobban látszik a navigáció, nem kell a kis telefonon matatni, vagy az utas is kényelmesen tud segíteni a vezetőnek. Szerintem ha lehet választani a PX30-as, 5-ös és 6-os közül, akkor egyértelműen ez utóbbi a jó választás. Mit értesz alatta, hogy: „úgy helyezed szembe őket egymással, mint az almát a körtével.”?
Én egyelőre nem találkoztam olyan FDroidos appal ami nem futott volna az eszközön. Böngésző, spotify, GPS appok. Persze nyilván lehet olyan appot találni ami nem megy rajta és lehet az általad említett navradio az ilyen, de az egy pont speciális app. Gondolom a telefonomon sem futna, de azért a telefonos androidos appokat futtat. Lehet, hogy HU-on Fortniteozni sem lehet. de azért a HU is androidos appokat futtat. Tételesen felsorolni nem lehet. Vagy szerinted milyen megfogalmazás lenne a megfelelő? Ha még van észrevételed szívesen veszem, és kiegészítem az eddigi leírást. Köszönöm! -
pube111
senior tag
Van egy noname android 10.1 autós fejegység, ami nem hajlando kimenni a netre. Wifire csatlakozik, ip van, router látja. Chrome nem nyit meg semmit, youtube, google play sem csatlakozik. Fiókot sem tudok hozzáadni. Még a router menüjét sem nyitja meg.
Reset megvolt. Mit lehet tenni vele? -
Locksmithboy
újonc
Sziasztok!
Van egy PX6 4+64GB 7" 2din fejem, HDMI kimenetére egy 5,5" kijelzőt szeretnék kötni.
Az HDMi kimeneten lévő kijelző érintőpaneles, amin szeretném, hogy a fejegység bekapcsolásakor ezen a kijelzőn minden alkalomkor elinduljon a Waze, teljesen függetlenül a 7"-os fő kijelzőtől és működjön rajta a karakter bevitel.
Mondhatni egy kiterjesztett képernyőre szeretnék egy automatikus programindítást.
Létezik erre megoldás? -
Axe Miskolc
tag
Sziasztok!
Egy lassan 20 éves VW T5 transporterbe (tehát az autó rendszerfelügyelete nem lehetséges, de nem is érdekel) szeretnék valami mókolásmentes megoldást tenni, amin elfut a navi és a net, menetközben mehet rajta film, telefonkihangosító és tolatókamera megoldással is el lehessen látni. Nincs kedvem frissítgetni, romolni stb.Ha ilyen nincs akkor nagy ritkán kelljen csak.
Nem lenne baj, ha valami leszedhető előlap is lenne mert csak az utcán tudok parkolni. Költségkeret nincs, magyar áfás számla pozitívum.
Mit ajánlanátok? -
balint730
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Junsun V1 Pro fejegységem és az lenne a kérdésem, hogy mennyi az esélye annak, hogy egy másik (Sinosmart) fejegység CANbus dekóderével működik?
Természetesen mindkét dekóder ugyanahhoz a típusú autóhoz való.
Egyes funkciók azzal a dekóderrel jók, sajnos a Junsun fejegység dekóderével nem, ezért ki szeretném cserélni. -
mundzuk
csendes tag
válasz
petymek #3379 üzenetére
Malay 1.1 nél letiltotta a kamerat - android 10 malaj nal ez rendben volt ,...
tobb 10 es android romot raktam fel.. a legutobbi malaj 10 es volt ,utanna sd kartya vissza recovery ahogy irtad ..azt mindig cserelnem kellett android valtozattol fuggoen,de kenyelmes ez a Mod Installer Pro 2 progi.. -
petymek
senior tag
válasz
mundzuk #3376 üzenetére
A tolatókamera működését nem igen befolyásolja, melyiket használod, azt a részét nem piszkálják. A kikapcsolás szintén.
Ha már meg vetted, akkor mindegy, ne agyalj. Megjegzem Malay esetén lehetőség van rá, ha nem teszik, vissza dja a pénzed.Android 10 után pontosan melyik verziót raktad fel, mikor visszatértél a 9-re? Dobj már egy linket.
SD kártyáról pakoltad vissza, recoveryben? -
petymek
senior tag
válasz
KAMI911 #3374 üzenetére
Egy ideje már tervezem, hogy indítok egy fórumot a MTCx+Rockchip PX-HU-knak, így az a prioritás.
Azért néhány gondolat. Eleve rosszul közelíted meg az egészet. Az, hogy milyen SOC van szerelve a SOM-ra önmagában még semmit nem jelent.
A SOC eleve nem CPU, és rögtön a táblázatodba meg is bontod a "CPU"-t CPU-ra, GPU-ra.Az elején a felvezetőbe azzal kezded "biztonságosabb" mint a gyári. Ez már nem így van, a gyári buta de a működése beton stabil. Lentebb azt írod, mivel droid alapú, futtatják a droid alkalmazásokat. Ez sem így van. Még a spec. HU alkalmazások sem mennek mindegyiken, nemhogy minden droid app általánosságban. Példaként navradio. Alább ugyanígy, sok téves tulajdonság.
Fizikai méret sem helyes.
Lentebb pl. javaslod a 2GB RAM-ot, majd a PX30-at nem, ami 2GB RAM-al van. Az összehasonlításban -ami szintén hibásan CPU-, úgy helyezed szembe őket egymással, mint az almát a körtével.
Stb.
Ilyen általánosságban, egy kalap alá véve az összes típust, sokkal részletesebb, és valós infókat kell jelölni. -
mundzuk
csendes tag
Sziasztok,
véleményetekre vagyok kíváncsi px5
malay kontra hal9k android 9 en ,malay jobban tetszik de a tolatókamera az alapverzióban nem működik nálam + kikapcsol teljesen ha a kulcsot kihúzom \10 droid nálam nem oks egy idő után elfordul 90 fokkal a kép\ hal9k ota update re fizettem ,de h őszinte legyek nem ájultam el tőle... -
Misi61
tag
Értem én hogy programozható,de ha az van az alsó sávon akkor sem müködik. Nemtudom hogy lehetne elő varázsolni az eqalizert.
-
válasz
KAMI911 #3366 üzenetére
Ezt azért ilyen bátran ne jelentsd ki
"Egy ilyen fejegység évekig, vagy talán évtizedekig is a kocsiban maradhat"
A jó Isten se tudja, hogy milyen módon és körülmények között vannak ezek összeszerelve és, hogy mennyit bírnak az extrémebb körülmények között, mert nyáron egy autó utasterében még 70 fok is előfordulhat, főleg ha fekete. Ezek az eszközök nem éppen úgy vannak tervezve és gyártva ahogy a nevesebb gyártóknál, mert itt semmi tanusítvány nincs, semmi teszt extrém körülmények között, szóval ez amolyan lutri... Van olyan, hogy kifogsz egy jó példányt és tényleg elvagy vele évekig, de a nagy általánosságban nem ez mondható el, mert elegendő csak az xda-n beleolvasgatni a fórumokba... -
KAMI911
aktív tag
Elkezdtem összeírni (ismét az okosságokat), részletesebben. Ha van kedvetek véleményezzétek! Folyamatosan töltöm majd fel a tartalmakat: [link]
-
Az mcu lényege a kommunikáció a SOM (processzorkártya) és az autó rendszere között, illetve a gombok, vagy épp kormányvezérlés feltanításánál is az mcu-n lévő firmware az aki a híd a kommunikáció során. Minden új verziónál (nem csk itt) szokott lenni egy changelog és abban van benne az, hogy mit javítottak, vagy éppen milyen funkciót szüntettek meg átmenetileg vagy éppen végleg. Lehet tévedek, de Petymek kijavít majd ha úgy érzi
-
Misi61
tag
Sziasztok. Mi lehet a probléma,hogy a NavRadio+ alkalmazásban az eqalizer nem aktív. Hiába probálom, a gomb aktív,de nem történik semmi. Mi lehet a baj?
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy a mcu-nak mi a lényege? Van a fejegységemhez új verzió de nem tudom hogy mi változna.
-
opisa
csendes tag
válasz
petymek #3355 üzenetére
Szia!
10"-os kijelzővel rendelkező, 4GB Ram, 32 GB ROM, Cortex A53 proci, PX5. Suzuki Vitarában használom, a gyári fejegységgel össze sem lehet hasonlítani. Minden navigáció fut rajta, internet, zenelejátszás tökéletes, egyedül a rádió applikáció kicsit fapados, ezért szerettem volna a Navradio+ -t felrakni, de nem mükszik. -
petymek
senior tag
Ez eléggé eltér az ismert mikrontek megoldásoktól, és igazán el sem terjedt. Lehet azért nem foglalkozik vele, mert anyagilag nem éri meg neki.
Egyébként mennyire vagy megelégedve vele? Mekkora LCD átlós a tiéd?
Anyagi ráfordítással, alaplap+SOM cserével át lehet alakítani MTCE+PX5/PX6 Klyde egységre. -
opisa
csendes tag
Sziasztok!
Lesz szerintetek valaha a Navradio + -nak olyan verziója, ami erre az MCU verzióra is használható lesz? CSN2_08292019_151349 a jelenlegi MCU verzióm. Letöltöttem a 2.0-ás Navradio+-t, de azt írja ki, hogy nem kompatibilis a hardveremmel. -
torok6
aktív tag
Sziasztok! Az mért lehet hogy amikor be bootol a rendszer egy kis ideig megy majd újraindul magától és utána mükődik már rendesen? Ez már a 2. alkalommal fordul elő. Meg néztem Aida64-be 16c fokos volt, lehet túl hideg volt neki?
-
imi290
aktív tag
Üdv !
A fejegységben van egy olyan menüpont hogy "vehicle". Itt írja az ajtókat,hogy nyitva-e van stb. De maga az autómban nincs Canbus,ahonnan tudná ezeket az adatokat. Kérdés,hogy egy OBD-s adapterrel ezt meg tudná mondani a rádiónak az adatokat ? Torque appal próbáltam,az működik. És hogy ha az OBD-s adaptert benne hagyom a kocsiban az állandóan áram alatt lesz ? köszi -
divan
őstag
válasz
slezakimi #3339 üzenetére
Factory Settingset keresek. Ez a Malaysk rom van rajta. A sima beállításokban látok olyan dolgokat, amik elvileg a Factors Settingsben lennének, lehet, hogy ő ezeket kitette a sima beállításokba?
A kormányról vezérléssel küzdök, elvileg jól van bekötve, mégsem működik. Végignéztem a teljes beállítás menüt, de nem találta Factory Settings menüpontot. -
-
válasz
KAMI911 #3333 üzenetére
Azt hittem, hogy ezt most rendelted, elnézést. Factory settings-ben állítod a 48h sleep opciót, vagy a sima jelszó nélküli beállításokban?
slezakimi: Lehet az a jó, hogy univerzális
Mintha a CAN vezérlő lenne a ludas sokszor, mert ő a híd az autó lelke és a fejegység között. Amikor keresgéltem még tavaly a sajátomhoz, akkor rengeteget informálódtam és xda-n nem nagyon dicsérték az Erisint sajnos
-
KAMI911
aktív tag
De ha már megvan másfél éve beszerelve, hogyan ne foglalkozzak vele? Az ACC- korrekten nem kapja meg, canbusról informálódik. A kikapcsolás működik, csak az nem hogy sleepbe kerüljön. Normál esetben nem merít, csak ebben a sleep módban, ha úgy jár, mint a fenti képen hogy nincs kép, de az eszköz visszakapcsolt.
-
válasz
KAMI911 #3329 üzenetére
ACC-t nézted? Hiába állítod be, mert szoftveresen próbálna ő sleep módba állni, de ha ott az állandó ACC, akkor nem tud és ezért meríti le az akkut.
szerk
Most látom, hogy ez egy Erisin... Erről a petymek is írta, hogy nem érdemes foglalkozni vele. -
KAMI911
aktív tag
-
petymek
senior tag
válasz
fenyőke #3318 üzenetére
A sárga vezeték a B+, Bat, Bat+, stb. annak állandó 12V-on kell lenni. Az ACC piros színű általában, de vannak gyártók, és eltérnek, ezért nem óvatosan az itt bemondott szín szerinti kötögetéssel.
A narancs (néha rózsszín) az ill. kapcsoló jele normális esetben.Azért nincs boot, mert a készülék alszik.
-
zoltan.t
csendes tag
Jó lett koszi kami. Azt kabelt kellet szethuzni. Jar az 1 pont. Jo lekapta 1 nap alatt az akkut . Most tolti a ctek. Van szivargyujtos adapterem de szerintem onnan nem tolti az aksit. Szerintem szebben szol mint a gyari fejegyseg. En 30 ms ra állítottam ha kiveszem a gyujtast. Szepen bebootol es folytaja a radiot. A radioba a kocsi fogyasztás, benzin, nyitott ajtoo stb az nem mutat semmit a canbusba vw es skoda 1 van beállitva. Mfa ba ezeket mind mutatja. Ez most csak reszlet kerdes.
-
KAMI911
aktív tag
válasz
zoltan.t #3292 üzenetére
Így le fogja meríteni az akkut, amit aztán annyira lemerít, hogy alig lehet feltölteni. De azért menthető.
Első körben azt nézném meg, hogy van-e a fejegységnél egy olyan kábel, amit csak össze kell kötni (egy csatlakozó van rajta és egy ugyanolyan kábelhez csatlakozik). Azzal az az érzése az embernek hogy össze kell kötni, de ha nem teszi ezt a dolgozó, akkor ACC-nak megfelelően fog menni.
Prezentációban ezt láthatod:
[link]
II. Fejegység résznél a Fejegység csatlakozók dián. A/B csatlakozó össze van dugva, de ha Canbuszos akkor megy az A<->B összecsatlakoztatás nélkül és kikapcsol ( a beállított idő után) ha a gyújtást elveszed.
Van nálam egy egy 48 órás sleep módos beálltás, de sajnos akkor rosszul indul el sokszor a fejegység (hang, tolatóradar van, android kép nincs, csak fekete) Erre van valami ötletetek? -
válasz
Pityu89 #3313 üzenetére
Szia,
MK2.5-be rendeltem ezt a fejegységet innen. Megérte, mert korrekt eladó és jó cuccot kaptam friss verziókkal. Igaz, hogy a keretnél magasabb az ár, de megéri szerintem...
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Szomszéd vásárolt egy Focus MK2 autót (digit klímás) ehhez keresünk autó specifikus HU-t, lehetőleg európai raktárról. Keret 70 ezer környéke. Tudtok ilyet ajánlani?
Tetszik neki az enyém, csak nekem 8227L típus. (Alfa 159 specifikus) Javasoltam neki, hogy mindenképpen PX5 vagy PX6-ot keressen.
-
zoltan.t
csendes tag
-
Épp most válaszoltam zoltan.t-nek, mert az esetében pl. nem kapcsol ki ugye, de ha nálad rendesen kikapcsol, akkor nem kell babrálnod. Rendeltem én is az autóhoz egy olyan aljzatot és nálam is hasonló, vagyis 3X
Tolatókamera nekem is hátravan, mert elhagyták és másikat kellett rendelnem sajna
-
válasz
zoltan.t #3292 üzenetére
Na, egész jó! MCU verziód is viszonylag friss, enyém Novemberi volt, valahogy jól kifogtam
Vigyázz, mert úgy jársz mint én! Ha nem is az ACC, de egy élő ág van ott ha nem kapcsol ki. Nekem lemerítette az akkut, esetemben az ILL (gombok háttérvilágítása) mellé volt téve az ACC vezeték, azt kiszedtem, mert CANBUS vezérelt. Műszerfalon nem is fogja mutatni szerintem, mert azt csak a gyári tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Memóriakártya topic
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest