- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #36393 üzenetére
Telekomnál, ha veszed, akkor a készülékhez tudsz kérni biztosítást, ezt az előfizetésen felül tudod fizetni. Feltöltőkártyásra is van, de azt nem tudom, hogy megy. Több féle is van, a legolcsóbb csak töréskár, a legdrágább lopásra is biztosítja a telefont. Fődarab, vagy készülék csere esetén van önrész, ez telefon függő, pl xz esetén 30 rugó. De egy kijelző bele 130, úgyhogy ha törik, akkor "csak" 30 mindenestül. Havi 2000-5500 között van a biztosítás ára.
Ez lehúzás, nem vitás, de melyik biztosítás nem az? -
zombinyul
addikt
válasz
no more #36394 üzenetére
Tényleg eléggé más világ a kettő, elég nagy az ugrás kőztük. Az S6 tesókkal kitapostak egy új, ezerszer különb ösvényt Samsungék, ami még sokkal kiforrottabb lett a 7-es szériához. Súlyra is ténylg hatalmas a különbség. Volt alkalmam összehasonlítani a kettőt (pontosabban hármat, az S8-cal), mert múltkor találkoztunk húgomékkal. Húgomnak S6 edge van, párjának S8, az én barátnőmnek meg ugye az S7e.
Kijelzőben, kamerában is tényleg erős.Aryon: vegyél valmit újonnan, normális garanciával, azt próbálj megállapodni.
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #36395 üzenetére
Csak, hogy most az egyszer melléd álljak
Fateromnak egy 6 hónapos S7E-je van. 3. hete van szervizben, mert napi 2-3x random lefagy és nem lehet feléleszteni. Céges telefon, semmi olyan app nincs rajta, ami bántaná. Gmail, Chrome, Runtastic az alap appokon kívül. Tehát még a te féle időjárás meg egyebek sincsenek rajta. Sajnos ki lehet fogni gyárilag szar telefont
Bár azt megnéztem volna, hogy ha a te gyári hibás Samudat odaadod 1 hétre nekem, akkor nálam is olyan lett volna-e
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #36394 üzenetére
Eleg a recskabol. En kifogtam. Ha ugy ment volna nekem is ahogy ti irjatok, meg most is meglenne.
De mikor 4 oras SoTok voltak, napi 2x kellett tolteni, az egyertelmu hogy nem normalis. Satobbi, satobbi.
Elmondom, hogy most van lehetosegem egy S7e csereben.. Agyalok rajta hogy akarom-e a G6 lecsereleset vagy nem..
Jol mukodik. Csak karcosodik mint allat, ez a fo bune.. Meg a bolti gari.. Bar mist ujra megprobalom az LG-t, mert multkor megint a taplo parasztot fogtam ki.. -
no more
veterán
válasz
zombinyul #36388 üzenetére
Hát, így elsőre...? A kijelző b*szott gyönyörű, az S6-é is nagyon szép, de ez... Kegyetlen. Oldalról végre nem változik szivárvány minden színébe... És sokkal gyorsabb mint az S6, pedig az is mindent azonnal megnyitott. A másik, hogy végre tökéletes az ujjlenyomat-olvasó, eddig egyszer nem hibázott, pedig próbálgattam. Ez is csak Aryonnak volt rossz.
Jah, és a 4GB RAM nagyon fasza, végre nem tölt újra semmi!!!
Ami még elsőre szembetűnő volt, hogy huhh... Jóval nehezebb az S6-nál, az egy pehely ehhez képest. Az S6-ot amúgy elvileg fogom adni, semmi baja sincs, minden tökéletesen működik rajta, ahogy néztem 50-60-ért mennek aprón.
Jah, és az AOD egy akkor király feature, hogy el sem lehet mondani!
-
-
Aryon87
félisten
Most szidom a Samsungot ugy istenigazabol...
Miert kellett beleszagolnom? -
dnelb
veterán
A Samsung nyert "Legjobb Okostelefon" kategóriában, az MWC után itt is.. ennyike
szegény Quqesz-nek megint nő a samsung gyűlöletezombinyul : akksi az tényeg brutál jó LG után, 50 órája húztam le, 4.5h SOT, és még van 25%
LG meg jó ha 12 órát kibírt 2 óra SOT-al
-
zombinyul
addikt
válasz
no more #36387 üzenetére
És hogy tetszik?
Mennyire éled meg nagy előrelépésnek S6 után?
Jól emlékszem, az s6 nem újként került hozzád, igaz?
Az akksival baromi elégedett leszel. Páromé is elképesztően jól bírja... Reggel 6 körül szokta levenni, sok telefon+Messenger, és este 9-kor még 65%-on volt. A G3 addigra rég kifingott neki (igaz, az újkorában sem bírta túl acélosan, hát még a végén).
Azt az üzemidőt rohadtul elfogadnám a 7-esembe! -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #36386 üzenetére
Hát... Én nem tehetem meg, hogy 90-ért cseréltessek kijelzőt
-
no more
veterán
Tudom is majd nyomkodni, mert augusztus 31-ig korlátlan netet adott a Telekom!
Úgyhogy YouTube ezerrel!
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #36382 üzenetére
Természetesen Black Onyx!
Én kötöttem rá biztosítást, nem úgy mint Aryon.
(#36378) syn7h37ic: Nagyon imádom, én azon ritka állatfaj (síp) közé tartozom, aki rajong az Edge kijelzőért. Kurva jól néz ki, főleg este a sötétben, lefolyik két oldalt a kép a telefonról.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #36379 üzenetére
Azért az se semmi, hogy a Honor 9 minimálisan marad le az O+5-től.. [link]
Huawei Honor 9 Camera Test vs Galaxy S8 vs Mi 6
Huawei Honor 9 vs Samsung Galaxy s8 Camera Comparison
Rápörögtem a Honor 9-re? áááá nem dehogy
-
no more
veterán
Köszönöm mindenkinek!
(#36373) Quqesz: Azért, mert ennek picivel több az aksija, és, mert az S8 drágább azért még. És főképp azért, mert szerintem szebb az S7 Edge.
(#36375) Blackmirror: Hehe
-
zombinyul
addikt
válasz
Blackmirror #36375 üzenetére
-
-
leslien
nagyúr
-
no more
veterán
Nem bírtam már magammal, annyira szerelmes vagyok az S7 Edgebe, hogy kihoztam egyet a T-ből! Annyira gyönyörű!!! 😍😍
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #36360 üzenetére
Ezzel egyetértek! Pont a tabomból van intel és mtk verzió pl és hát az inteles ami van laposfos.......
Doki
Várj! Akkor ott a samu csájnafon?????? -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #36363 üzenetére
Melyiknel nem?
Este amugyse fotozok automataban, csak allvannyal.
Esti automataban a S7ed se kulonb.. Csinalj egy jobbat, mint a H9 csinalt. Kivancsi vagyok az eredmenyre.. Jo poen lesz.. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #36356 üzenetére
Isten ments
-
neo_xperia
senior tag
válasz
neo_xperia #36354 üzenetére
-
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #36348 üzenetére
#iphonekell
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #36346 üzenetére
hmmm honnan is indult ismét? ja, hoppá
-
neo_xperia
senior tag
válasz
no more #36343 üzenetére
Csak tudnám mitől alakult ki nálatok ez az Oneplus komplexus...
Úgy támadjatok mintha az életetek függne tőle...
Én sem szeretek sok gyártót, de attól még nem szarozom itt naphosszat.
O+2-t nem tudom,de a 3/3T pl az egyik legelső volt aki megkapta 7.0-t, sőt már hónapok óta 7.1-en van és már bejelentették hogy jön rá a 8 is.
Mivel messze nem egy LG/Samsung/Apple szintű-méretű cégről beszélünk, teljessèggel indifferens állandóan a supportot összehasonlitgatni.
Nem kell? Nem érdekel?
Nem veszed meg és tovább lapozol.Ennyi. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #36344 üzenetére
Jaj ne, asussal ne ilyesztgess! Inteles chippel katasztrófák. Ismerős az asus zenfone 2 deluxot cserélte op3t-re, nem bánta meg....
-
no more
veterán
Majd a támogatását nézzétek meg a kínai csodának... Tudtommal még mindig Lollipop a O+2. Hány éves telefon is?? 🤔
-
-
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #36335 üzenetére
(#36336) Aryon87 : az komoly, pedig azt hittem ez azért ritka eset
-
dnelb
veterán
megtaláltam aryon titkos csatornáját véletlen.
I have replaced it 3 times. -
-
dnelb
veterán
LG V20 : 5.7 inch , 159.7 x 78.1 x 7.6 mm, 3200 mAh
LG X power2 : 5.5 inch , 154.7 x 78.1 x 8.4 mm, 4500 mAhLG G5 : 5.3 inch, 149.4 x 73.9 x 7.7 mm, 2800 mAh
LG X power1 : 5.3 inch, 148.9 x 74.9 x 7.9 mm, 4100 mAhEskü direkt nem tesznek bele nagyobb akksit a flagshipekbe, csak tudnám ez mire jó nekik... Nehogymár azon a +~1mm-en múljon
-
Quqesz
nagyúr
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #36319 üzenetére
Pedig az egy kínaicopyszar.
Azért, mert alkalmazás betöltésnél plusz kakaót ad a rendszer, még nem lesz se erősebb, se jobban optimalizált semminél.
Ha a többit is ráhegyeznék a plusz erőre alkalmazásbetöltésnél, esélye nem lenne ennek a szutyok ctrl+c/ ctrl+v "telefonnak".
Részemről ezerszer inkább egy S8, felárral is. Én a kezembe nem venném ezt a valamit.
Ennél egy fülkés is jobban kéne kb. -
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #36283 üzenetére
"Amit meg tudsz csinálni egy Macen, meg tudod csinálni telefonon is. Pl. írsz egy emailt, de abba kell hagynod, mert idő van, kikapcsolod a Macet, majd út közben telefonon ugyanonnan folytatod az írást, de akár szövegszerkesztést, stb"
Ez most komoly?????
Miért nem tudod megcsinálni? Írok egy gmailt gépen, majd kilépek, ezt berakja piszkozatba, majd telefonon belépek a gmail/piszkozatba és ott folytatom, ahol gépen abbahagytam. Ebben mi a művészet? Napi szinten csinálom pc/tab/telo ökoszisztémában. Írok egy world-öt v exel-t, amit a drive-ba mentek és bárhonnan megnyithatom és módosíthatom(pl/tab/teló).....
Névhegyek szinkron, sms backup, képeket meg zenét direkt csinálom gépen külsős meghajtóról..... És akkor még nem használom a gogli mentés lehetőségét(ami kehet nem jó), csak nem érdekel.....Krisztián
+1
Nem nagy csoda a költözés már androidon sem. -
Aryon87
félisten
Na, meg az U11 is lenyomja az S8at
S8-U11-O+5 sebessegteszt a linken..
Szal nekem ne kinaicopyszarozzon senki...
-
-
dnelb
veterán
jó de az mindent csinál. Én viszont zenét képet kézzel másoltam, az appdatat lehetett exportálni gdriveba kb minden fontos appnál(quickmemo stb), játékok a gplay gamesbe.. sms-t, call előzményeket is külsős app feltolta szintén gdriveba, másik oldalt csak lejött.. azért 3 éve még nagyobb szívás volt, helium backup meg hasonló hülyeségek kellettek...
w333 -nak ment nyilván -
dnelb
veterán
G2-ből G5-be átköltözni kb 5p volt hála a google drive-nak
nem 1 apple szint de azért elégedett vagyok
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #36306 üzenetére
Elölről S7E, hátulról pedig iPhone Klón + óriás kávák ... nem tetszik !
Szerk.
OP5 vs Galaxy S8 vs Google Pixel vs iPhone 7 Plus kamera csata !
S8 még mindig a legjobb, ez az új frissítés jót tett a kamerának is !
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #36309 üzenetére
Nagyon...
Elölről ugyanaz mint a H8, csak kapott egy gombot..
Nekem tetszik, és kell is. -
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #36307 üzenetére
Passz..
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #36289 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #36304 üzenetére
120ért van fent..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged