- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
no more #36995 üzenetére
Az utolsó sorral kezdhetted volna. Soha sem késő. Való igaz, ne add fel. CNC jóféle meló, én is lenyomtam egy 1 éves kurzust, csak nem vizsgáztam le
Kicsit durva volt, amikor az egyik srácnak a régi esztergagépből kiszóródó forró fémforgács szétmarta a karját vizsga előtti napon
Sok sikert hozzá, azzal Magyarországon és külföldön is jó karriert lehet csinálni.
A bulizásról: értem miről beszélsz, amikor hetente volt ivászat, akkor nekem is több "barátom" volt, mint most
Aztán bekerültem 3 műszakos munkába és még kevesebb lett. De nembaj, kihullik a férgese...
Azóta 2 ember van, aki a barátom és nem olyan, mint a korábbiak.
A kedvencem a kommentből
(#36996) Aryon87:
MIVAN? NEM TUDOD MI AZ A WD40?? Milyen férfiember vagy te?
Amelyik háztartásban nincs wd40 és powertape, az nem igazi!!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #36995 üzenetére
Drukkolok. Érdekes dolog a cnc munka, lehet "alkotni". Anno én régen tanultam programozni, de a hunor25 már akkor sem volt technikai vívmány, de letechnikusiztam vele(kellet egy darabot leporgramozni és legyártani, arra kaptunk jegyet). Meg persze a sima esztergán is megröptettem a tokmánykulcsot(egyik osztálytársam pont a vizsgán..). Jó irányba haladsz.
Aryon
Sok helyen kapni, tecso,madaras,stb..Soybex
Ezt még fogjuk párszor hallani..... -
no more
veterán
Ha már így mindenki megnyílt, akkor én is mesélek... Én sem tudtam érettségi után továbbtanulni. Megszopatott minket a bank és nagyon megszorultunk. Autóelektronikai-műszerész technikusnak tanultam, de mivel annyiból állt a gyakorlat, hogy lemostuk a tanár autóját, kerítést festettünk, beszívtunk közben, stb. így otthagytam, és ahol diákmunkában dolgoztam telemarketing cégnél, átmentem állandóra... Jó gyér fizum volt, 70-80k, de ez is segítség volt anyumnak. Úgy gondolom, hogy ennyit megérdemel, sokat köszönhetek neki.
Aztán elkezdtem kicsit "lezülleni", mivel pokoli gyerekkorom volt, gyűlölöm az egész világot, minden hétvégén buliztam, szétokádtam magam, stb... A bulizós korszakot egyébként szerettem, tökre azt az érzést keltette bennem, hogy vannak igazi "barátaim", akikkel mindig együtt lógunk, bolondozunk stb... Mivel barátaim sem voltak soha, jelenleg is egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány emberben bízok meg. Ez jó hosszú évekig tartott és, bár bánom is az egészet, azért szerettem a jó kis Hardstyle, Hardcore partykat.
Az a zene jelentette számomra a menekülést a világtól, az egésztől, mai napig a Hardstyle az életem része, még egy tetkót is csináltattam, amire, ha ránézek mindig jó érzés fog el, a szép emlékek... Aztán elkezdtem edzeni, gyúrogattam, feljött 10 kiló izom, amire büszke is vagyok (nem vagyok öntelt, de elég jól nézek ki), akkor meg az összes pénzem fehérjére, stb-re ment el...
Mostanság jött meg az eszem és már vannak terveim is. Jelenleg egy vagyonőri tanfolyamot végzek, rengeteg helyre tudok/tudnék majd menni. 24/48-ban gondolkodom, ugye akkor minden 2. és 3. napom szabad. A szabadnapokon pedig konditerem + ökölvívás, ami azóta az életem része lett és legalább annyira szeretem, mint a Hardstylet. Továbbá elkezdek majd egy CNC esztergályos tanfolyamot, tehát tanulni fogok, és végre normális fizetésem lesz, a jelenlegi 150 épp-hogy elég. A CNC-snél már kinyílik a világ 300 nettó alap még itthon is, úgyhogy remélhetőleg végre normális életet élhetek majd. Persze jogsit is akarok, felsőfokú angol nyelvvizsgát, autót, ilyesmi... El szeretnék indulni a Magyar Bajnokságon is, már annak is örülnék, ha a sok tapasztalt versenyző ellen kihúznám a 3 menetet.
Vannak álmok, tervek, na.
Igyekszem mindent szépen-lassan megvalósítani... Egy jó barátom mondta nekem, hogy "sohasem késő"...
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #36992 üzenetére
Egy karc sincs rajta meg ugy sem.
150ert lett veve, 140et is sztem siman kerhetnek.
Meg nemtom.
Ha jol kalkulalok, es mondjuk T-nel 40k-t kernek elolegben, maradna kes is. Az adott telo melle egy olcso kis hasznalt telo siman lehetne (pl Redmi Note 4, talan egy Honor 8 is), es vegre bevarrhatom a szamat, hogy bizonyos szoval eljek. -
no more
veterán
válasz
Blackmirror #36990 üzenetére
Mi a f... Ennyi volt a Mi szerelem?
XD
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #36978 üzenetére
Hát, az M7 nekem anno 1.5-2 óra kijelzőket tudott... Volt ,hogy 1 óránál pirosban volt már. Az S6-nál ez az érték 2.5-3 óra... Ez 3 óránál még 60% felett van...
Jó, mindenkinek másak a felhasználói szokásai, biztos van olyan, aki az S7E-et is kétszer tölti egy nap (pl. Aryon
), meg akár az i7 Plust, S8 Plust is (másik kát akkuidő bajnok) de az én szokásaimhoz ez bőven tökéletes.
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #36977 üzenetére
El kell indítani aztán ha nem jó akkor szépen visszamondod ... ennyi a titok
Nem hinném hogy olyan vészesen sok előleget kérnek, régen talán 40-60k volt ha jól emlékszem, de mondom lehet hogy mázlid lesz és nem kérnek semmit
Minden szolgáltatónak van rálátása a másikra így biztos vagyok benne hogy a Telenortól majd lekérik az adatokat hogy fizeted rendesen vagy nem
Szerk.
Be kell menni egy hivatalos Telekom -s üzletbe és ott elindítani, aztán majd kiderül hogy mi lesz ... de mivel átmész valószínűleg még kedvezményt is kapsz
Szerk.2
Az nem számít én is szoktam néha csúszni, ezt nem figyelik !
-
Aryon87
félisten
Semmi, csak nem tudnak semmire válaszolni
át szeretnék menni hozzájuk számhordozással, és annyit nem tudnak, mennyi az összeg amit előlegben ki kell csengetni.. mert azért nem mindegy hogy 20k vagy 80k...
Csak akkor derül ki, mikor már el van indítva a téma, és gondolom a végére nyögik be az összeget..
Nyilván telótól és csomagtól is függ de nah..Egen, ez ilyesmi a tervem, hogy a faszé vagyok már ennyire kiismerve itt
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #36974 üzenetére
Na mi történt már megint ?
De sejtem hogy mi van szóval most elmondom az én verziómat ... Mi6 -t eladod és csinálsz egy Telekomos új előfizetést és részletre kihozod az S8 -t ha szerencséd van akkor még előleget sem fognak kérni, ha pedig kérnek akkor odaadod ami majd szépen levonódik a telefon / havidíj árából !
(#36975) no more
Na igen ez érthető is ... nekem az S8 is ilyen érzés volt, pont olyan mint amikor az S6 -ról váltottam az S7E -re, 1 generáció de nagyon sokat számít
-
no more
veterán
válasz
zombinyul #36963 üzenetére
Szerinted nekem milyen érzés egy S6 után (az M7 is ugyanolyan volt, sőt talán gyengébb)?
Nem tudok betelni vele! Utazás közben YouTube, filmek, kihasználom a korlátlan netet és még este 50% felett van... És elvileg előző rendszerrel durvább volt ennél is...
A kijelző pedig... Igazi oh my God!
És végre nincs rózsaszín árnyalat mint S6-nál. Pont előbb néztem meg a Costa Rica 2K videót, csorgott is a nyálam rendesen.
-
Aryon87
félisten
Fu gyerekek, mekkora egy nulla ez a telekom is. Vagy hulyek dolgoznak ott vagy direkt hulyek...
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #36972 üzenetére
+1 nekem is ugyan ez az érzésem !
-
Blackmirror
őstag
Amúgy az az érzésem hogy a h9 nem lesz olyan dobás mint a H8.
emmcvel spóroltak megint itt is, kamerára kiváncsi leszek -
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #36968 üzenetére
Na ez az...
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #36966 üzenetére
Pont hogy olajfestekkel lett.
Anyamek festettek par eve, a huzat becsapta az ablakot, azota ugy van..
Es ugye belul a redony kotele is elszakadt, megba dontesallito kar is... -
-
zombinyul
addikt
Nem hiszem el, ezeket az S7 edge-eket tényleg ennyire lehetetlen lemeríteni? Ilyen üzemidőt okostelefonnál még nem láttam.
Brutális. Ezt rohadtul irigylem belőle.
Plusz a kijelző is valami csodaszép, viszont lehet megkövezni, nem tűnik nekem semmivel élesebbnek, mint a 7-es. Viszont durva, hogy hova fejlődött az amoled (és ez még csak nem is aktuális flagship).Aryon: körömlakk lemosó?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #36959 üzenetére
Gumikalapács van? V vmi guma alátét és kalapáccsal adni neki óvatosan? Ha hozzáférsz akkor csavarhúzó és egy kalapács kell, az összeragadt pontoknál bevésel a csavarhúzóval. Macerás, de így fel tudod szabadítani az összeragadt pontokat és kinyílik. A réshez meg vegyél szilót(festhetőt vegyél) és nyomd ki, aztán le lehet majd festeni, hideg sem fúj be.
-
Quqesz
nagyúr
Srácok minden elkötelezettség és akarat kérdése. Én is elbsztam annó, nem fejeztem be a fősulit, nem álltam neki nyelvet tanulni, nem voltam agilis és elfogadtam a középszerűt. Persze ügyességem van dolgokhoz meg szakmát tanultam(gépésztechnikus), ami most sokat ér, csak az élet másképp hozta. De mikor nem volt melóm elmentem egy okj képzésre, amit úgy fejeztem be, hogy a nagyobbik lányom este rajtam aludt el(kb 1 éves sem volt még). Az évek ráébresztik az embert az elszalasztott lehetőségekre. Az asszony meg fordítva: faterja burokban tartotta és csak tanulás, nem bulizás. Persze ez sem jó, csak hát neki lett egy közgazdász/logisztikai diplomája, 2 nyelvvizsgával. És persze jó helyekre próbált elhelyezkedni, agilis volt és bár sokszor nem úgy alakultak a dolgok, most van 7 számjegyű fizuja meg az a piros mazda cégautónak.
Szóval Aryon TANULJ! és ne kezdj alibi magyarázkodásba 2 kutya miatt!
Aryon
Véső v csavarhúzóval próbáld elválasztani és feszegesd óvatosan.Leslien
Nincs most igényem rá, jól elvagyok Honorral, nincs hiányérzetem. Amúgy is csak 5 hónapos....jó tudom egyeseknél ez úristenmármilyenrégi....... -
Aryon87
félisten
Mas: adjatok tippet, hogy a fenebe kell kiszabaditani az ablakot, ami beragadt a festektol. Regi komcsi ablak, ami kifordithato..
Sotet a szoba, a redony kotele is el van szakadva, valamint a tekero bizbasza is, amivel a pillerek allithatoak.. -
Lacy6
senior tag
válasz
Aryon87 #36950 üzenetére
Én igaz egyedül élek most, + házat is törlesztem (64K), de 230K-s fizu elmegy pár nap alatt. Gyakorlatilag nem tudok sehova haladni, pedig sok mindent kellene vennem. Nagyon úgy néz ki hogy megyek vissza németbe.
Ennyiből az én életszínvonalamat nem tudom fenntartani.Vagyis van még egy olyan opció, hogyha megcsinálnám a főiskolát akkor +100K-t adna a cég a fizumra.
Csak az 4 év szenvedés, amibe belehalnék szerintem.
(Németbe olyan 1800-1600 eurót kapnék és szállás 300 euró)(#36952) Krisztián: Én Kecskeméten vagyok, de a ház törlesztés + rezsi 120 ezer körül van. Tankolnom is kell + kaja+ háztartási dolgok megvásárlása+ egyéb kiadások.
Most amúgy ver az Isten mert kertes házam van füves területtel és a kutam megpusztult....120 K volt az új.
Kaptam egy csekket hogy megcsinálják előttem az utat 180 K
Adóhivataltól hogy a ház illeték díja nem lett befizetve 200 K
Hát így ez a hónap összejött -
dnelb
veterán
válasz
Aryon87 #36950 üzenetére
figy ezvan, en büszke vagyok arra hogy borsod aljáról indulva odajutottam ahol tartok, teljesen önerőből úgy hogy semmit se toltak alám. Ha mar végigszoptam az iskolákat akkor nyilván nem fogok elmenni mininálbérért dolgozni. Váltani pedig sose késő, munka mellett is csinálhatnál akár egy főiskolát, estin/levelezőn. A 300k meg Pesten igen, elég kevés pénz ha mindent magadnak kell megoldani, albi 130k, benzin 50, kaja 50 kondi 10k és akkor még nem csináltam semmit.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #36947 üzenetére
Nekem jattal együtt, tisztán lazán megvan a 250. Törekedhetnék a mégtöbbre is, de akkor a családdal nem lehetnék semmit. Azért van, ami fontosabb a pénznél.
Igen, dumáltuk, hogy nem neked való volna, bár az új hely nincs tele egész éjjel stricikkel, mint ahol lehúztam több mint 3 évet. Na az ideggyilkos volt, azt még 500-as fizuval se lehetett volna kompenzálni.Krisztián: nekem ez az alsó határ a 250, de jogos.
-
zombinyul
addikt
A mai világban? Jónak számít. Rengetegen keresnek 90-100 körül. Tudom, mert fater a CBA-nál vezető pozícióban van, húszon éves munkatapasztalattal, fergetegesen jó leltàreredményekkel, és 150-et keres. Igaz, a CBA tényleg a legalja mindennek.
Írtam, hogy 250 alá nem megyek. Ez az alsó határ, annál jobb szokott lenni. Párom is dolgozik, összehozzuk a saját lábon állást. A lakással meg szerencsénk volt. Szülői segítséggel lett meg.
Az igaz, hogy ha házra is kéne gyűjteni, soha nem lenne pénz rá. Az egy kemény dió manapság.Helltak: jaaa, így elhiszem, hogy nehéz. Visszaszívok mindent.
-
leslien
nagyúr
válasz
leslien #36941 üzenetére
bár jelen pillanatban Smart shop itt a.
legolcsóbb Htc U 11 dual sim fekete ... nagyon jó áron nyitott... -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #36938 üzenetére
A mai világban nem tudhatod. Én 35 évesen kerültem a mostani házunkba, ami így is szerencsés. Volt, mikor olyan lazán kerestünk sok pénzt, hogy kis ujjunkat is alig kellett megmozgatni(napi 3 óra, kb heti 3x). Most meg festek, lamináltazok,tetőt javítok 6 méter magasan tériszonnyal....ez van, most ezt dobta a gép. De azon vagyok, hogy haladjunk tovább, csak nem 1xű..
leslien
207e az jó ár? mert annyi, de hogy független lenne azt nem tudom...... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #36937 üzenetére
Csak én 30 évesen normális házat kell vegyek, és akkor már nem dolgoznék mint szakmunkás. Max a saját cégemben lennék főnök de soha többé egy ujjamat nem mozdítanám. És tudod mit el is fogom érni csak nem itthon
vagy 30 éves koromban visszajövök és csapatom a balatonon
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #36936 üzenetére
Ne aggódj, 20 év lemaradásban vagy, lehet ennyi idő után te is minimum itt fogsz tartani.....
nekem sem egyből jött minden, és voltak jobb éveim is, mint a mostani(2012-2014)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #36933 üzenetére
Az alatt a fél év alatt szerintem meg lehet ott tanulni nemetül ha rá vagy kényszerítve.
quqesz: bazzeg nálad nincs munka? -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #36932 üzenetére
A legtöbb német beszél angolul, de rohadékok ám és nem fognak
Én világ életemben angolul tanultam és beszéltem és dolgoztam. Másfél hónapot tanultam németül mielőtt kijöttünk tavaly
Azóta kicsit már fejlődött a németem, de közel sincs olyan szinten, mint az angolom
Sajnos macskákat nem szoktak ide hozni, csak néha-néha egy kutyát
(#36934) Quqesz : Egyre jobban tetszik ez az U11...... lehet a végén beszerzek egyet...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nem kell nyelvvizsga, csak tudj beszélni.
khmm ha minden jól megy a 2-ik félévben meg lesz a negyedik is......persze hogy ide köt minden.....
-
válasz
Zenei világban is úgy van, hogy tanulni kimehetsz fél évre angol nyelvtudással is, de ha karriert is akarsz építeni ott, szinte elvárás a német.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #36927 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen a német nyelvtudásod és milyen munkát szeretnél, de mi úgy jelentkeztünk minden állásra, hogy leírtuk benne, csak akkor érdekel, ha tudnak szállást biztosítani. A harmadik helyen vagyunk, a második-harmadik lehetőségben pedig rohadt jó szobát kaptunk, ami a hotelban van, tehát nincs is messze a munkahelytől
Annyi a gondunk csak, hogy nincs saját konyha a szobában, de a kaját is állja a cég, van reggeli-ebéd-vacsora, desszert, saláta minden szar, üdítő, kávé ingyen. Ha mindezt + a lakást is fizetnünk kéne, akkor nem lenne ilyen jó sorunk, de úgy sem éveket szeretnénk itt eltölteni, tehát nincsen semmi gond
Itt nálunk a hotelban nyelvtudás nélkül maximum mosogatónak tudnak alkalmazni embereket, a konyhában. Most van 4 magyar, 1 szlovák, 1 bolgár és 1 német mosogató. Ha megérti valaki a németet és meg is tudja értetni magát, akkor ilyen szakács jellegű munkát is adnak, ami egész jó tud lenni, mert változatos. Máshol ezt konyhai kisegítőnek hívják, itt szakácsnak
Megnéztem a honlapot, hogy most hivatalosan milyen munkára keresnek embereket: szakács, tanuló (gyakorlatra), magasabb beosztású szakács, babysitterMivel ez egy családi hotel, van egy hatalmas ovi jellegű részleg, ahová a szülők beadhatják akár egész napra a gyereket, hogy játszhasson meg foglalkozzanak vele, amíg ők wellnesseznek vagy a szobában kufircolnak.
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #36928 üzenetére
2 kutyat akartam irni, felrement
Tudom hogy ki tudom vinni oket is. De macera. Egyreszt vakon nem merek elindulni, masreszt a 2 kutya nem birja az utazast, harmadreszt a nyelvtudas hianya. Hiaba tanultam angolt, suliban hiaba voltam kozepes belole, nem hasznalom, elfelejtettem.. -
Aryon87
félisten
válasz
akooos #36923 üzenetére
Az biztos. Mi 120ezres fizetesbol elunk (378,84€)... Oke hogy most anyamnal vagyunk, de igy se eleg mert a rezsi itt kurvasok..
Anyam ferje hollandiaban dolgozik 2 eve a sajat szakmajaban, 3x annyit keres mint itthon, anyam is most 50 evesen kiment a bajorokhoz... En meg lassan sajat magam szivom le, meet a munkahely is kikeszit..
Es magyarorszag jobban teljesit...
Nem lenne a 3 kutya, szenvedne itt a tokom.. -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #36924 üzenetére
Nem, én már lassan 1 éve kint vagyok
Csak ide hozzánk a hotelbe havonta jönnek új emberek mindenhonnan
Azt hittem, hogy már van konkrét hely meg minden.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #36922 üzenetére
Na jó, régen ott laktam, tudom milyen innen oda menni
Van ott egy fél lakásom de hát nem tudok mit csinálni, panel 10. emelet, egész pofás tud lenni nyáron. + kertészként az nem életcél, hogy lakásban éljek.
doki: jézusom, te kis iszákos, hogy még óra előtt is iszol. Mondjuk nem csodálom, fasza a zenész élet isakoos: még nem döntöttem el, kb csak kimegyek valahova
. Miért, szeretnél jönni?utána nézek egy-két városnak, munkának és csak úgy indulok neki. Jó, látom németben laksz. Akkor úgy szól a kérdés: nincs valami munkád számomra?
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #36921 üzenetére
Nincs kolbászból a kerítés itt kint Németországban sem,az tény. De mégis klasszisokkal jobb, mint otthon. Szerintem van az a 2 lépcsőfok 3 vagy 4 is
Otthon nem tudom mikor tudtunk volna önerőből autót venni. Ok, nem új autó, de 1,5 millió forintnyi euró ment rá. Ha úgy vesszük, akkor kicsit kevesebb, mint 2 hónap alatt jött össze. Ezen kívül megvan mindenünk itt kint, amit otthon fogat szorítva vettünk volna. Vettem egy Xbox One S-t, 4 játékkal úgy, hogy a fizetésem 80%-a megmaradt
Akkor ugye itt a V10, az i7+, mind-mind hitel és részletfizetéses szarságok nélkül. Én otthon is viszonylag jól kerestem, de itt kint azért jobb az élet most. Főleg, hogy német bejelentés, német adózás, német egészségügy....
(#36919) vodrosjozsi : Németországon belül hova, mikor és milyen jellegű munkára?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #36919 üzenetére
De messze sincs. Kb 50-60 perc autóval(51/M0/M1/Komáromi bekötő). Ennyi időben, ha átmegyek muterékhoz zuglóba......
Aryon
Pedig előtted még a nagy feladat! Gondolom nem cigiboltban akarsz megöregedni....és vigyázz, 35 év felett csökken a munkaerői értéked(sok állashírdetésben benne van a max 35 év!). Szóval nagyon agyalj hogyan tovább.....nem véletlen dobtam fel a jutyub lehetőséget, sokan élnek abból nem is rosszul. -
válasz
vodrosjozsi #36919 üzenetére
Hát, jobb, mint a szolfézsóra, ahol a hangokat se hallottam
Egyébként remélem, valami sikerülni fog kint.
Tudom, nem egyszerű döntés, de biztos lesz értelme, ha jól sül el, ha balul. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #36916 üzenetére
Annyit ittam, hogy amikor fel volt kapcsolva a villany akkor azt hittem, hogy le van kapcsolva ezért "felkapcsoltam" és nem működött
biliárdozás- célzás közben bealudtam és úgy maradtam. Sztem ennél többet nem kell mondanom.
Most még németországba, ha nem robbantanak fel akkor utána kanadába. De csak ha bejön, persze meg kell adniuk az engedélyt előbb.
quqesz: a-a te dunavarsányban laksz, az nincs olyan közel szlovákiáhozsajnos az is jobb hely már. Én is azért lépek előbb németbe mert lehet vissza kell jönnöm ide :/
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #36915 üzenetére
Na merre? Amúgy megértelek....ha nem kötne minden ide már mi is léptünk volna(vagyis fél lábbal már szlovákban vagyok)
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #36907 üzenetére
Eszembe juttattad véletlenül, hogy mit csináltam egyszer egy osztálykiránduláson Visegrádon. Vagyis nem emlékszem, csak mesélték.
Akooos: szép beszéd, adom. Lenyugodtam, remélem má nem fikázzuk egymást.
Lehet, hogy ez csak azért beszél belőlem mert 1 hónap és dobom az országot. Ha minden jól megy akkor viszlát Magyarország. Kéne tartani egy búcsúestet de hát mindenki dolgozik mint a gép.. -
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
Hát erre kell kelnie az embernek? Itt sem voltam egész este, mégis szóba kerültem, pedig a múltkori kifakadásom most már szerelmeslevélnek tűnik Aryon felé
Részben egyetértek mindenkivel. Aryon keresi az igazi telefont, mindig az aktuális a jó, pár napig. Gyerekkorában nagyon rossz élmények érték a családjával, ezért ítéli el teljesen az alkoholfogyasztást és azokat akik néha bebasznak. A mai lányok KÖZÖTT van olyan, aki ocsmányul tud viselkedni. NEM MINDENKI. Aki ocsmány, az is meg tud változni és meg is fog. Nem kell általánosítani.
Kakasnak igaza van, mert tényleg nem minden lány rossz életű és mert Aryon rosszabb sokszor, mint handras, csak éppen nem valamiért rajong, hanem valami ellen.
A többieknek azért van igazuk, mert próbálták a feszültséget oldani, de Songoku és kiskakas hajthatatlan. Viszont nem derült még ki, hogy ki a szemérdomb királya.Mindenkinek pacsi, aki fiatalon lett apuka és anyuka (egyszerre
), nekem ez még nem jött össze.
Párommal lassan 6 éve vagyunk együtt, az egyetemen jöttünk össze, ahol minden héten több ivás és buli volt,mint szeminárium
Tudjuk mindketten, hogy a másik ocsmányrészegen miket csinált hány másik emberrel. Le se szarjuk, felesleges ezen rágódni, nem? Ha egymás mellett másképp létezünk akkor mit számít bármi ami korábban történt?Maradjatok mindannyian emberek, még akkor is ha az nem túl könnyű sok esetben. Engem régen w333 borított ki szinte minden nap, amikor hasonlóan csinálta a dolgokat, mint most a tanítványa, Szilárd a szikla. De elmúlt. Szép is lett volna, ha egy szakmai topikban olyan kiosztást kap mint itt Aryon
Szeressétek egymást emberek, sheepek, haterek.
-
Na az autós költségekhez nem értek, mert ha valami, akkor az kiamaradt az életemből.
Amikor németet tanultam, és az autó volt a téma, nem azért nem tudtam a gépjármű részeit németül, mert hülye vagyok, hanem mert semmilyen nyelven, még magyarul se tudom, hogy hogy hívják azt az izét a képen, amire ráböktek. -
dnelb
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #36909 üzenetére
Jah nyilván, de ha nem tolnak alád lakást hidd el még a 400 se elég mindenre, főleg ha autót is fenn kell tartani.. Lakást vennem még ígyis esélytelen, pedig rohadtul nem szórom ám a pénzt
Nagyon elszálltak az árak, ami 5 éve 10 milla volt most 20.. Nem is foglalkozok ezzel így..
-
Helltak
őstag
válasz
leslien #36902 üzenetére
Az utolsó mondatoddal egyetértek
Zombinyul: Sajnos családi vállalkozás végett, egyszerűen nem tudjuk megoldani.. Mindketten általában heti 5-6 napot dolgozunk, 1000 felé kell így is szakadnunk. Ha minden jól megy, jövőre már kicsit könnyebb lesz a helyzet, aztán jöhet az esküvő és gyerekőc projekt -
-
válasz
vodrosjozsi #36900 üzenetére
Neeem, én nem szoktam inni...
Csak néha.
Egy picit.
Amikor jól esik.
Úgy egy kiadós gyakorlás után.
Akkor megkívánom.
De nem iszom magam az asztal alá.
Csak egy picit nagyon.
Najó, simán csak nagyon, de azt kegyetlenül.
De nem szoktam ártani senkinek.
Csak néha rám tör a vizelhetnékem random helyeken.
De ha közel van a Duna, elfutok a partig, és ott....Najó, imádom a piát
-
zombinyul
addikt
válasz
vodrosjozsi #36900 üzenetére
Most vàltok melót. Az utóbbi 3 évben végig jól kerestem, 250 alá nem mentem soha (inkább fölé), a következő állásomnál sem lesz másképp, csak itt lesz 10 percnyire itthonról. Munkával kapcsolatban egy ideje nincs problémám szerencsére, prímán megállunk saját lábon.
Lidl-be, meg egyéb helyekre menne a tököm.Helltak: ritka, de nem példátlan, ezekszerint ti is így tervezitek.
A lehetőséget meg bárkinek meg lehet teremteni. Az eljegyzéshez gratulàlok, a tervekhez meg szorítok! -
Weeman1
veterán
Látom gyilok volt este.
Hajrá kakas. -
Helltak
őstag
Zombinyul: Először is emelem kalapom! Ritka tényleg a mi generációnkban az ilyesmi (26 vagyok). Mi párommal, 8 éve vagyunk együtt, nem rég jegyeztem el. Ha lenne rá lehetőségünk, már vállaltunk volna mi is gyereket, nagy családot szeretnénk.
Quqesz: Én nem igazán éltem ki magam, mert alig 18 voltam mikor összejöttünk, előtte meg nem valami sok lehetőségem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest