Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #32299 üzenetére
Azt vettem észre, hogy telefonoknál nem is az anyaga adja a merevséget(a könnyűség oltárán fel kell áldoznia az anyagot, mert pl az acél nehezebb), hanem a merevítések mennyisége. Pl nokia 6 belső + merevítő lemeze, a htc10 hátlapjának éle/lehajtása. Itt lehet elrontani a dolgot.....
Az üvegnek is rugalmassága. Érdekes, hogy ha megnézed Jerry Rig videóban mi történik a H8-al hajlításkor pont jól mutatja, hogy tud az kis mértékben hajolni törés és ragasztás elengedés nélkül is. -
Blackmirror
őstag
válasz
Quqesz #32297 üzenetére
Szerintem ezt azért emelte ki mert iPhone fronton újkeletű , ez az első dual kamerás iPhone.
Igen, de ugye az i6-nál balhé volt mert több embernek meghajlott a gyenge ház miatt, a 6s egyik ' újdonsága' az volt mikor megjelent hogy erősebb fémbű van. A 7 visszafejlődött volna? Elképzelhető mondjuk ha pl a zenehallgatást is nézzük ...
H8 meg egy nagyon eltalált telefon, kamerában is, és ha az ár/érték arányát nézzük talán a legjobb isMore: ( 'hámore
- neked miért ez a neved? )azért írtam hogy nagy baj lenne ha egy üveg telefon akarna elferdülni ami nem hajlik
-
Quqesz
nagyúr
Le kell vakarni hátulról az alma jelvényt és egy félig lehúziott héjú banánt rakni rá..
Bkackmirror
Sajnos előfordulhat. Mivel nem egy percig van a zsebben és a testhő miatt nem tud igazából kihülni hosszú terhelés után azért legtöbb fém meghajlik. Persze nem drasztikusan, de láthatóan. Ráadásul a telefon keretek nem a legerősebb anyagból vannak. Sokban van alumínium és egyébb ötvözet, ami azért nem a legerősebb fém(fém inkább hajlik mint törik, max ha nitrogénnel lefagyasztják, v rideg acél). Amúgy az i7+ bokeh hatású képkészítése nem újkeletű, nekem is tudja a H8 és előbb jelent meg. Sokan keverik a digitális és optikai zoomot is, amit persze nem tud a P8(optikai).......😲 -
Blackmirror
őstag
Ja kerestétek az innovációt
nesztek. A Samu régóta dolgozik a hajtogatós telefonon de az Apple meg is csinálta
Amúgy ez hogy fordulhat elő? De komolyan
Nem kárörvendés, csak viccesen nézhet ki a telefon.
Egy nagyobb telefon milyen hatást kaphatna ilyenkor ha a 4,7-es meghajlik?
Behajolt i6-ot láttam már amúgy , az egyik barátnőmnek sikerült uri geller nyomdokaiba lépni.
Legközelebb egy még nagyobb telefont vegyen ami jobban feszül és nem hajlik( bár ami nem hajlik az általában törik azt mondják). Bár lehet hogy egy autós tartó kifizetődne -
w333
félisten
válasz
Quqesz #32290 üzenetére
Egy régi ismerősöm ma volt nálunk ... mondom neki mi van azzal a szifon 7 -el olyan furcsa, majd közelebről megnézem és úgy el volt hajolva mint egy banán, mondom ez mi ? mondja hogy elől tartja a zsebében és vezetés közben így elhajlott, mondom neki az szép, szörnyű látvány volt
-
törölt tag
válasz
Blackmirror #32292 üzenetére
Van ott baj rendesen. És ott is fekete-fehérben, mert iPhone kontra Samsung, megfejelve néhány egyéb márkával.
Presztízsmárka, divatmajmokkal fűszerezve.Egy telefonjuk tetszene, de csak a mérete miatt, az SE. Csak egy olyan dolgot sem tud, ami elvárt lenne részemről. Egyrészt a vízállóság. Illetve a hosszú üzemidő. Egy hete voltunk egy rövidebb túrán, a mobilom röhögve bírta az egész napos folyamatos logolást, és offline térkép progi futtatást, míg az emített SE-t kétszer is fel kellett rakni powerbankra.
A vízállóság, mint szempont nem csak azért előny, hogy nem kell félnem egy váratlan elázás miatt, hanem azért, mert az magával hozza a teljes pormentességet. Nincs annál bosszantóbb, mikor a por miatt kell egy telefont szervizbe vinni. -
Blackmirror
őstag
válasz
#96302336 #32291 üzenetére
Azok a kommentek, főleg az tetszik hogy vki azt írta :az iPhone 7 fokuszához annyit hogy ezt a Huawei p8 Lite is tudja 60 ezerért.
Jah, szerintem is
ezt úgy mondom hogy nekem p8-am van.
Sajnos le kell szoknom teljesen a kommentek olvasásáról, mert agykárosodást okoz. Facebookom sincs, youtubetól nem szeretnék megválni. -
Quqesz
nagyúr
Milyen szifont vegyél
-
dnelb
veterán
válasz
Aryon87 #32286 üzenetére
[link]
w333 : jelenleg se pénzem, se kedvem cserélni.. xdan is 3 esetről olvastam eddig csak.. tudom nagyon sokan szidják de nekem ennyire egyben lévő problémamentes telom nem volt még... 5xeket is javítják gari után 3 hónappal, akkor ezt is kéne.. mindenesetre este megy a backup.. -
Aryon87
félisten
válasz
Helltak #32282 üzenetére
Ezt lattam, jopofa. Tutira lesz G6-m, de hogy mikor, kerdojel. Jo lenne ha julius vegere lenne normalis aron, na meg hogy masodik szeriast kapjak...Mate9 is marad, bejon a monstrum.
Mas:
Megjott a kinabol rendelt e-cigim. Tok jo kis cucc, 2db volt a pakkban + kiegeszitok, 10.80$ aron. Igaz az egyik hibas, mert az akksi es a tartaly nem csatlakozik ossze a menet miatt. Sebaj, rendeltem meg egyet, anyamnak is kell -
Helltak
őstag
Ha már késik, legalább egész jó videót dobott össze az Lg. Lg G6
-
válasz
Blackmirror #32280 üzenetére
Meglepetésnek szántam
-
válasz
Blackmirror #32277 üzenetére
Köszönöm
Imádom a Sony kamerák minőségét, és ez a gépezet megfelel az elvárásaimnak. -
Quqesz
nagyúr
Keményen szétkapják az s8-at...
-
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #32275 üzenetére
Pont most néztem a fotós topicban, frankó képek
-
no more
veterán
S8+ vs iPhone 7+ kamera összehasonlítás
Durva az S8!
-
Ma lecsaptam egy QX100-ra, nagyon szép fotókat csinál
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #32273 üzenetére
az iPhone nagyon érzékenyen viseli a rossz térerőt
Az Androidos telefonok is. Olyankor fél nap alatt lemerülnek, zabálja az aksit a rossz térerő (sajnos tapasztalat, utálom az S6 üzemidejét xD).
-
Blackmirror
őstag
válasz
no more #32271 üzenetére
Amikor sok a hsz akkor vagy frissítés van, vagy hiba.
Amúgy azt vettem észre hogy az iPhone nagyon érzékenyen viseli a rossz térerőt.(rosszul fogjuk ugye)
Ilyen recsegést akkor hallottam amikor a bátyám vhol messze volt a gyerekével vadasparkban. 6s plusszal hívott és nagyon rossz volt a hang. Csoda hogy nem kapcsolt szét, én a 6s-sel már jártam úgy.
Lehet ez is az oka a panaszoknak, de lehet hiba is. Az a furcsa hogy nekik csak kihangosítva produkálja, tehát nem szolgáltatóval lehet gond
Ha ilyen problémám lenne váltanék. Vagy szolgáltatót vagy telefont, nagyon zavaró.Honnan szedik ezeket a klónokat ...
-
no more
veterán
LOL SGS8 clone! Hatalmas!
DD
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #32270 üzenetére
Nem akartam írni, hogy megérzés volt, hogy valószínűleg valami hibáról beszélgetnek.
-
Kasya
nagyúr
Vettem ma egy Office 365-ot. Na nem az office miatt, hanem a Onedrive tarhely miatt. Kicsit csodalkozott is az elado, hogy csak amiatt veszem
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32266 üzenetére
Ja még annyi, hogy a faterja kukáskocsi vezető volt, szal volt gázolaj bőven
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32266 üzenetére
Jól fogyasztott, nem vitás(1993-ban főleg jó adat volt)
akooos
Egyszer kapott bérautónak Golf 7v 8-at(1,6 benzin) az asszony, mert le kellett mennie Miskolcra. Nos főtt a feje mert a kollegáját nem tudta utolérni(Mazda3 szintén ekkora motor, 3 fővel) ag M3-ason, pedig egyedül ült a kocsiban....3 napig volt nálunk(kb 20e km volt benne), de nem tetszett meg(meg a kék kijelzőt nem lehetett úgy lecsavarni, hogy ne égesse ki a szemünket). Ez van.... -
no more
veterán
válasz
Blackmirror #32261 üzenetére
Reggel néztem a "Friss" részt az oldalon épp a szifon 7 volt felül, gondoltam megnézem, miről tudnak beszélni már korán reggel. A kíváncsiság...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32260 üzenetére
Golfból eddig egy jóban ültem: Golf 1 Rabbit. Nem tudom milyen porlasztó volt benne(usa piac, lehet traktoré), de úgy ment mint a barom és fogyasztott 5 lityit. Viszont ukrán gumi volt rajta, ami 100km alatt sem kopott 1mm-t sem......
Amúgy fordulatszámmérő volt benne, mert az feláras volt vw-nél elég sokáig
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #32261 üzenetére
én ugyanezt csináltam mikor volt S4em. Olyan jókat röhögtem, hogy így szar meg úgy szar, de nagyzoltak, hogy 240 ezer ft volt és részlet nélkül meg tudta venni.
mindjárt megyek megint röhögni
-
Blackmirror
őstag
válasz
no more #32244 üzenetére
Az enyém jó , de nem értem miért nem adják szervizbe
többen is panaszkodnak.
Mivannn te titkon olvasod az iPhone topicokat is?
elképzelem ahogy sutyiba bemerészkedsz (pedig utálod az isheepeket) és kárörvendve olvasol, keresed mi a hiba
gáz
És ez ilyenkor megnyugtat?
Vagy csak nem azért olvasod mert i7-ben gondolkodsz? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #32253 üzenetére
óó te. Nekünk golf szériánk volt
1,2,3,4, utána egy polo combi (porsche pesttől sose vegyetek autót, nem volt benne légzsák, baleset utan derült ki...), aztán volt valami váltás de nem emlékszem rá
, utána egy Touran széria. Mai napig azt mondom, hogy a legmegbízhatóbb vw-k egyike. Ilyen autó nincs sehol max a Seat Alhambra vagy mi. Utána jött a skoda és azóta mélyrepülésbe mentünk. De ezt tudjátok
-
Aryon87
félisten
Remek erzes, mikor a vasarlo belep a boltba, es a riaszto abban a pillanatban bevinnyog...
-
akooos
veterán
válasz
Quqesz #32253 üzenetére
Persze, hogy vannak szar VW-k is, ahogy minden márkából és típusból találni olyat, amit valaki úgy használt, hogy beült-ment-kiszállt és ennyi. Egy autóval foglalkozni kell, legyen az 3-as Golf vagy M5-ös BMW. Amíg össze nem tört a Puntom, addig tökéletes állapotban volt, 19 évet élt, ebből 13-at a családban. Semmi rohadás nem volt rajta, egyedül annyi gond volt vele, hogy a szomszéd nekitolatott az elejének és megtört a műanyag rajta. Aztán ha az ember körbe néz az utcákon és látja a Puntokat, látszik, hogy a 95%-a egy bontószökevény.
Sok VW volt a családunkban. Passat (B4, B5) Sharan, Golf 5 Plus, Touran. Ezek közül egyedül a Sharannal történt egy olyan, hogy nyaralás közben oda lett a féltengely. Az mondjuk drága mulatság volt, de ezen kívül egyikkel sem volt baj. Karban kell tartani az autókat, hogy megfelelően működjön.
Sok ember azt mondja, hogy "az autó van értem, nem én az autóért"... Hogy várja így el bárki a megfelelő működést, ha nem foglalkozik az autóval olyan szinten, ahogy kellene?Nekem egyébként az autó nem csak egy A pontból B pontba való eljutást segítő eszköz, de ezzel sokan nincsenek így.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #32249 üzenetére
Egyik főnökömnek Audi A4-ese volt. Nagy német fan(német volt a cég is), minden hibátlan ami német. Kérdem a csókát milyen az ajudi? Nagyon jó autó hibátlan meg a gyártás csúcsa! Mikor bent voltam a raktárunkban kérdezem a raktárvezetőt tényleg ilyen jó a főnök ajudija?(az egyetlen igazi szakember volt a cégnél)..elkezd nevetni:-Viccelsz! Két hetente hordom a szervizbe, mert mindég van vmi baja........
vodrosjozsi
Nem volt Volkswagen-em(nem véletlen), de több ismerősömnek is volt és tudom milyen kálváriát jártak végig vele. Az is tökéletes autó......persze ha működik. De a csúcsok csúcsa nálam az Opel G Astra 1.2 benzines.......klímával.....gyorsabban tolom, mint ahogy megy!Kasya
Pont most voltunk a Pappas szalonban és beszélgettünk az eladóval. A Merci az Merci, de semmivel sem több. Megy és kész, érzelem nuku.....vezettem én is már egy-kettőt. Ismerős úgy dobta oda a kulcsot, hogy itt van menj vele, de ne várj tőle semmit.....nem is kaptam. 96'-ban balatonon vezettem egy 126-ost, az úgy bólogatott fékezésnél....a főnököm úgy törte össze, hogy mikor befékezett a hajó orrabukott és a két fényszóróját beletolta az előtte tévő lökhárítójába, hiba volt az még akkor neki is fém......2 lámpatetstet bukot kis fémes kocc helyett. de az állólámpás medzsót semmi sem veri! Haverom beröffentette a dízelt és a kutya vonyítva menekült mögülle..... -
Kasya
nagyúr
En is igy vagyok a Mercivel. Imadom, alomautom, de problemamentes modellel nem nagyon talakoztam. Kb. echte BMW eset. Ugyanakkor, ha tobb modellem lenne es a penz nem szamitana, bevallalnam...max cserelgetnem oket
Itt van alattam egy Toyota, 300.000 felett jarok 4 és fél év alatt, de a kotelezokon kivul mas gondja-baja nem volt. Pedig a tonnas rakomanyt se sajnalom tole.
-
Lacy6
senior tag
válasz
no more #32249 üzenetére
Nálunk is van a cégnél egy csávó aki BMW fan.
Iszonyat pénzt rá locsolt az autóra, mindig valami gondja van, de azt mondja hogy semelyik másik autó nem tudja azt nyújtani mint a BMW.
Szerinte a legjobb autó a világon és az "életérzés" miatt megfizeti a szervizköltséget.
A mondása hogy ha van pénzed majomra, akkor legyen pénzed banánra is.
Ő ezt úgy fogja fel hogy nem egy közlekedési eszközre, hanem valamifajta "szórakoztató" eszközre fizeti ki a szervizszámlákat és a "szórakozásához" ezt meg kell fizetnie. -
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #32244 üzenetére
Ez olyan, mint mikor beszélgetsz Audi, Fosvágen meg bömös tulajokkal...
-milyen a gép?
- király!
-sok a gond vele?
-ááá soha semmi baja, hibátlan..........ja múlt héten vettem egy új láncfeszítő tárcsát 80e(mert 70e km alatt elkopott a szar fejlesztés miatt), mert elkopott, meg porlasztócsúcsot......de mondom hibátlan gép!
Én meg csak olajcserére járok, na az a hibátlan! -
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #32246 üzenetére
Kit érdekel, hát ott a Messenger!
-
no more
veterán
Úgy látszik szifonon már telefonálni sem lehet.
-
batai15
félisten
Emberek meizu m5-ről mi a vélemény? Redmi note 3 van,nem játszom,de kellene egy kompakt b20 képes telefon..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #32237 üzenetére
Ez várható volt, hiába a mindég megindokolt sebességnövekedés, nem látsz különbséget egymást követő szériánál. Az ios mindég is jól volt optimalizálva, ha az megvan, akkor több szérián elfut rendben(az más kérdés ha direkt rontják el). Igazából már android vonalon is felesleges sebességhajszolás van, mert pl a G2-em is szépen elfut. A füles dolog meg öngól volt az apple részéről, nagyon eröltetik a bt füleseket.....
Más
Ma szlovákban voltam Nay-ban és ki volt téve az S8+(899€). Elölről tetszetős és nem rossz, azért kicsit fura a kijelző, de szokható. A méret korrekt lett, ezt eltalálták, nem volt tepsi érzésem, de azért használatkor kell a 2 kéz, ami inkább a nyújtott kijelzőnek tudható be. Hátulról nem tetszett nekem, viszont az az ujjlenyomat olvasó talán megszokható lesz. Abban no more-nak igaza volt, hogy még csiszolni kell a rendszeren, hupólagos a működés. Összességében nem fogott meg, de aki megveszi nem fog csalódni benne. Nekem inkább fura volt....... -
no more
veterán
válasz
Blackmirror #32237 üzenetére
amióta megvan a telefon nem hallgattam fülessel zenét
Sírok
-
Blackmirror
őstag
Na örömmel veszem észre hogy sokkal többet bír az akkum.(nyilvánvaló volt mondjuk
) De kényelmes dolog ez így. Most annyira nincs időm nyomkodni a telefont, a 6st este töltőre kellett tennem mindig, a 7 Plus most zárja lassan a második napot, 38%on van most, estig kihúzza.
A másik dolog aminek örültem hogy nem bolondított meg a "home gomb". Ez pozitív csalódás mert amikor kipróbáltam a telefont nagyon nem tetszett, féltem hogy össze-vissza fog kapcsolgatni, sirit elindítani meg hasonló irritáló dolgok, de ráéreztem a működésére és teljesen jó.
Negatívum : amióta megvan a telefon nem hallgattam fülessel zenét. Nem vagyok hajlandó kibontani se azt az átalakító izét, aki azt kitalálta....
Sebességre nem érzem jobbnak a 6s-nél ugyanaz kb. hiába 190000-res az antutu pontszám meg hűdeerős, ennyit az antutubetyárokrol -
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #32229 üzenetére
akkor óvjon meg minket az isten tőled
remélem holnap vagy ma be tudom vinni szervízbe a telefont és kapok cserébe egy s6-ot vagy egy edge-t. Még jobb lenne egy Note edgemi volt tegnap este te jóég.. szeretem a tüntiket
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #32226 üzenetére
OMG az S6 alig tud 4 órát wifin, pedig ebben is 2550 mAh. Mondjuk lehet kezd haldokolni az aksi. Néhány hete jobban merül mint régen, nap végéig nem bírja már ki.
-
Quqesz
nagyúr
Két sztory hétvégéről:
1. szóval akinek a diplomakoncertjén voltunk hatalmas apple fan volt. Csak az alma, semmi más. Kapott is egy 5c-t és istenítette. Aztán egyszer leesett és mivel se gari,se idő így bevitte egy gsm boltba és megcsináltatta. Az új kijelző rövid életű volt és meghibásodott, de a szerviz kb fél évig ágált a cserét illetően. Volt vmilyen telefonja helyette, de nem emlékszem milyen. Vasárnap nézem Huawei a kezében! Kérdezem is mi az ottan? Mondja egy Huawei P8 light és imádja! Nem mondtam semmit, csak mosolyogtam magamban egyet
2. van egy rendőr(régen határőr volt) srác a családban és jóban vagyunk(sokan lenézik), egyszerű ember de normális volt. Sokat van most a szerb határon, unja is fásult is volt. Szintén vasárnap sétálunk Pécs központjában a dzsáminál, mikor megszólal nekem: Te apám itt baj lesz ha a migránsok rájönnek, hogy itt áll egy dzsámi! Majd idejönnek és meglepik, aztán nem lehet őket elzavarni!.....wtf??? Mondom neki, azt vágod, hogy a két vallás nem egy és ugyan az, ráadásul a dzsámi teljesen keresztény stílusra lett átalakítva(elsőre majdnem a :te hülye vagy b+ jött ki majdnem a számon)........néztem nagy szemekkel és egy világ omlott össze bennem, ezt a baromságot meg honnan szedi(van tippem). -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #32229 üzenetére
Facen a Huawei csopibol az egyik sraccal szoktam csevegni (neki is Mate9 van), o linkelte nekem a hirdetest, en meg azonnal lecsaptam ra tegnap. Este mar keso volt az eladonak, ma delutanra sikerult osszehozni. Nem bantam meg a dolgot. Itthon is megcsodaltak, bar volt "szornyulkodes" is, hogy mekkora monstrum
Mar csak a fotokra kell raerezzek, mert itt figyelembe kell vennem az OIS-t is, mert ugye a lencse mozog, a H8 eseteben azzal nem kellett szorakoznom, sot tulsagosan megszoktam annak hianyat.Eleg regota bent van a Pana, ideje lenne lepned is
H8 sztem vissza fog terni a csaladba, es sztem majd a G3 helyebe fog lepni.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #32225 üzenetére
Ha azt vesszuk uj. A folia meg rajta volt a hatlapjan, a toltoje ki se volt bontva. 1 napot volt hasznalva, de az illeto 6 eves winphone user, es idegen volt neki az android, nem tudott megbaratkozni vele. Szal 170k aron jol jartam ugy, hogy Edigitalban lett veve. Garijegy, szamla is megvan, es a 3 ev gari is aktiv az en nevemre.
[kép] -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror #32220 üzenetére
Hát ez brutális. Kell egy. Aztán egy apple storeban földhözvágnám és nyugodtan kisétálnék
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
ennyiért jó cucc
-
dnelb
veterán
válasz
amúgy viccen kívül kiváló munka...
-
Blackmirror
őstag
Ez má döfi
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32216 üzenetére
Jaja. Ha jol szerepel az userek kezeben, az is jon augusztusban
-
Aryon87
félisten
válasz
Helltak #32208 üzenetére
De innen aprorol van a 3 napos telo. Latszik hogy csak kiprobalva volt, meg a folia is rajta volt a hatlapon, a tolto ki se volt bontva, a gep teljesen rendben van.
Igen, azt olvastam hogy a V20 csak picivel jobb az elodjetol a masodlagos kijelzo miatt.
Eredetileg is ezt a szint szemeltem ki, aztan a feketet rendeltem, de sikeresen le tudtam mondani delelott, pedig mar feldolgozas statuszt kapott. -
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #32205 üzenetére
Remelem hogy lesznek jobb kepek is, ha nem, hat ez van
Max atvaltok V20-ra -
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #32205 üzenetére
Sztem Aryonnal összefogtok és nyithattok egy pékséget...a 2 péklapát már megvan!
vodrosjozsi
Már vagy 2-3 éve nincs házhozmenős samu szervíz, csak mikor mondja az embör lehüjézik......😲 -
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #32201 üzenetére
+Quqesz
Mindenkepp lesznek kepek, a fotosba egy azonnalit benyomtam, ami persze nem sikerult, meg be kell allitani mindent normalisan.
Maga a telo brutal. Mar belaktam. Gyors, roccenesmentes, hangja eros. A kijelzo szuper, jobban kezreall minden, igaz az atlagkezem 2 kezes a dolog, de jo. Elgepeles szinte nincs is.
Este hazafele meg lesznek kepek, azokra en is kivancsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest