- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vodrosjozsi #32199 üzenetére
Azért a 3500 sem kevés egy alkalomért.
-
vodrosjozsi
addikt
ez kész
csodás ez a nap! kiderült, hogy az s7 nem itthoni (mily meglepő emag..) de és most jön a poén: nincs házhozjövő futár aki elvigye a beégett kijelzős s7-et. szal nekem kell beflambáznom a váci útra..
doki: ma mész? mert szerdán megyünk tesómmal
affene, jól lecsökkentették a fizut -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #32194 üzenetére
-
Most már én is PH!-val kezdődő ranggal rendelkezem
Ennek örömére megyek plazmázni. -
-
Aryon87
félisten
Jelentem, megvan a Mate 9
Fehér/ezüst színű, és valami álomszép.Tesztfotók hamarosan a fotósban
-
Kasya
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32189 üzenetére
Jah, hogy ugy. Akkor az Iphone usereknek kisebb a peniszuk, es hosszabb a hajuk...vagy szorosebbek. A hippik...
-
Kasya
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32187 üzenetére
Ez mit jelent? AZ Androidosok nagyobb gyökerek?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #32184 üzenetére
Engem mindig elfog a gyomorgörcs mikor el kéne mennem máshova dolgozni. Persze cégvezetőként felelsz az embereid munkájáért de legalább nem azon szorongsz, hogy mivan ha holnap kirugnak vagy nem érzed jól magad a munkatársaid miatt. Szóval mindkét résznek vannak jó és rossz oldalai egyaránt de én még mindig jobban bírom mikor a saját időddel azt csinálsz igazából amit akarsz és van időd másokra is. Nem úgy mint egy Bíró-kert Kft-nél.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32183 üzenetére
Sokkal nehezebb. Alkalmazottként leteszed a cuccot és hazamész. Tulajként mindég azon agyalsz, hogy ne menj csődbe....sok is az álmatlan éjszaka ilyen miatt....munkahelyen kirugnak és elmész máshova dolgozni...tulajként bukhatsz mindent....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32181 üzenetére
Azt szoktuk mondani, ha az ember mindent rendesen bejelent, akkor felkopik az álla....ez van
Kasya
Dolgoztam call centerben, kemény meló és sokan nem is bírják. Nekem ment, a jók közt voltam, de nem életcél. Viszont a gépész szakmámmal most aratnék, ha nem kellene 2 céget vezetnem....de így sem könnyű. Voltak szebb évek.Almáék megirigyelték a samsungot[link]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #32176 üzenetére
Szerintem ez kb mindenkivel így van amúgy. Csak a saját kis dolgom: anyám biztosítás-közvetítő, saját cég stb. 120-at kap brutto-ba így inkább elvitte az állományát egy másik ilyen céghez ahol asszem ennél többet kap kézbe. Még mindig jobb. Mi a testvéremmel most vesztettünk el 20 kertet egy közös képviselő miatt, most azért cumi van de nem ez a lényeg. Feketén 250-et keresünk fejenként, ha mindketten be lennénk jelentve a szakmánk szerint az 150 lenne brutto! Ennyit kapunk, hogy 7-től 7-ig dolgozunk, hétfőtől szombatig (mert vasárnap tiltva van, hogy zajt okozó tevékenységet végezzen az ember..). Azért ez nonszensz.
Ehelyett most ugyanennyit keresünk, de a héten min. 3 nap max. 4 nap szabad és én döntöm el, hogy mikor megyek dolgozni. Szóval ennyit az állami és akármelyik fizuról. Dolgozzon inkább feketén az ember mint hogy nullszaldóval végezze minden hónapban. Mondjuk nem mondom, hogy most félre tudok rakni
De azt se mondom, hogy ezt bárki meg tudja csinálni mert nem mindegyik munka ilyen. Sajnos ez van, ha lenne normális fizu és nem kéne gürizni miatta este 7-ig akkor én is be lennék jelentve, de máshoz nem értek és nincs is kedvem máshoz úgy őszintén. Ez engem néha feltölt, néha megőrjít de akkor is jó érzés úgy ott hagyni egy kertet, hogy látszik az elvégzett munka. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Quqesz #32178 üzenetére
Elhiszem. Egy kolleganom ugy oldotta meg, hogy 25 evesen hitelt vett fel es vett egy panelt. Kb. az alberleti dij egyenlo a hitellel...igaz, 25 evig nyogheti a panel arat...
Fecskelakas esetleg, de az se mindenhol egyszeru.Nem irigylem, azert tobbet gondoltam a szakmaban, tekintve, hogy akarhanyszor megyek kulturalis esemenyre, mindig telthazat latok pesten.
Amugy neha elgondolkodom, hogy mekkora szakadekok vannak. Minap kaptam ajanlatot, hogy "call centerest" keresnek brutto 450-ert. Egy ket nyelv Pesten jobb megelhetest tud biztositani, mint akar a jogi diploma.
-
Quqesz
nagyúr
Ez jó kérdés, nem tudom. Sztem inkább állami fizu, mint versenybér......bizony albérletben lakik, ami ott kb 100e/hó...a többit ki lehet számolni...
Persze ilyenkor jön a nem egyedül lakik dolog, meg a szülői támogatás(csak már őt is zavarja 25 évesen, hogy nem tudja elvágni a köldökzsinort)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #32171 üzenetére
Hétvégén Pécsen voltunk hegedűs rokon diplomaelőadásán. Nem irigyellek titeket....4 magánszám(jó száraz, technikás darabok), 4 kis zenekar (4 fő) és 2 nagy zenekaros(kb 40 fő+karmester a Pannon Filharmónikusokból). 2 óra hosszú volt a teljes előadás...hát bakker szinte sajnáltam szegényt, kemény meló! Voltak hibái is és végül 4-est kapott, aminek nem örült, mert jobbat szeretett volna.
Szerencsére jó hír volt neki, hogy felvették a Pannon Filharmónikusokhoz(tehát nem a Lacikonyhán húzza Jóska bá nótáját), meló tehát van, de egy évig bizonyítania kell, hogy oda tartozik így a fizuja bruttó 170e!.....éhenhalni elég(25 évesen, mert eddig csak tanult!). Egy év után is max br 250e és heti 7 nap meló!! Nem egy fizetős szakma valjuk meg....én azt ajánlom ha végzel keress vmi normális országot, ahol a művészetnek van értéke is! -
Aryon87
félisten
válasz
no more #32172 üzenetére
Akkir orulj neki, hogy volt SP-d, mert most injabb azzal kevesbe szenvednek mint a kis Walkmannal..
Irni alig tudok rajta. Multitasking itt nulla, a tarhely miatt meg nax 4 app fel ra, es vinnyog hogy tarhely megtelt.. Bar most kibasztam vele, play szolgaltatasokat toroltem.
De hogy a zene akadozik rajta az viccsebaj, meg par ora es vege a szenvedesnek
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #32171 üzenetére
Az SP-nél csak jobb lehet. Az fényes nappal az utcán is képes volt nekem olyan zajos, mosott fotót lőni, hogy nem látszott semmi a képen, csak egy folt. Beltérben meg abszolút nulla, egy Xperia U jobb fotót lőtt (teszteltük).
Videó meg katasztrófa volt a kb 20kbps hanggal (és nagyon torzított, recsegett egy koncertfelvétel, susogó hang volt, de ugyanilyen volt a Z és Z2). Istenem, csak most gondoltam bele, hogy mennyire utáltam a Sony telefonjaim... Fúj.
-
válasz
Blackmirror #32170 üzenetére
Köszönöm
Konkrétan olyan gyatra a gyatra, hogy elmegy az embernek a kedve telefonnal fotózni.
Jobb, mint az SP, de a végeredmény nem csak kevésbé részletes az átlaghoz képest, de a fehéregyensúly sem működik rendesen.
Fotós topikba raktam fel két képet, de az csalás, mert bármilyen telefonnal jó az a téma.
Majd hozok még képeket.
Arra viszont nagyon jó a teló, amire kitalálták. -
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #32147 üzenetére
A gyatra az mennyire gyatra?
Remélem pár képet azért mutatsz nekünk.
Amúgy gratula hozzá szép és ritka telefon. -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32167 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32167 üzenetére
Igazából minden régi, csak a helyzetek változtak
De amúgy ja, újítok én is ott ahol lehetaki nem ismerné a modellt, egy kis spec's róla, egyből megérti a bajomat: wt19i
-
leslien
nagyúr
15k volt...
-
no more
veterán
iPhone 7 Plus vs SGS8 Plus bend test
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #32145 üzenetére
juuuj nekem nagyon bejön a jetblack de tényleg kell rá tok ahogy az S7-re is. sose veszem le max otthon és ott is azért, hogy gyönyörködjek az arany színe miatt.
-
leslien
nagyúr
válasz
Aryon87 #32144 üzenetére
vagy játszol és nyersz Lg G6 nyeremenyjatek...
-
Marshall első benyomás:
Nagyon szép teló, kényelmes a fogása.
Sztereó hangszóró brutál, esetenként fél hangerőnél is le akarod halkítani, és max hangerőn se torzít, nagyon szép és gazdag a hangzása.
Fejessel meg mintha nem is telefonról hallgatnál zenét, bár mondjuk egy S6 is kb. így szól, de azt tudjuk ugye, hogy az az egyik legjobb audiós telefon.
Az SD410 ellenére jó gyors és gördülékeny a rendszer, csak a le- és feltöltés tud agyzsibbasztóan lassú lenni egy közepes erősségű nettel.
Majdnem stock Lollipop fut rajta, az 5.0 bugjain kívül (pl. SIM csere után elmegy a hang) nem tapasztaltam más problémát.
Most frissítem éppen, szóval lehet, hogy ezek az apróságok is eltűnnek.
Egyedül a kamerája az, ami eddig gyatra.
De a hét végén lesz QX100-am, ami kompenzálja a dolgot.
Üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, pár órája bontottam a teló csomagolását, szóval még friss ropogós.
(Első nem használt telefonom)
A Marshall fülest még nem próbáltam, azt majd a héten.Jó kis teló, nekem nagyon bejön
-
válasz
Blackmirror #32145 üzenetére
Jobb példa: piros Ferrari fehér ajtóval
-
Blackmirror
őstag
Azt már írtam itt azt hiszem, hogy nagy Ferrari(F1 ) fan vagyok és hát ez a piros színű iPhone nagyon megtetszett...aztán sokkot kaptam amikor láttam hogy az eleje fehér-ezüst .
Gyönyörű ez a piros [link]
Szerintem ez kb annyira elmebeteg mint az a csúnya rózsaszínes keret a szép kék s7edgen.
Remelem már egyik foszernak sincs munkája vagy cím mást tervez, mondjuk wc ülőkét -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #32140 üzenetére
Dehogy. Sp jobb ennel a szarnal, mert az váltotta le ezt a wt19i-t.. Sp utan jött a G4..
Krisz, csereljunk telot. 2 ora mulva idegbetegen kerned vissza a G5-t...
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek !
Igen tényleg bitang jó, és a színe is ugyan ilyen !
-
Kasya
nagyúr
válasz
Blackmirror #32138 üzenetére
Tornem le a kezet es rugnam ki a design osztalyrol azt az embert, aki ezt a piros/feher Iphone-t jovahagyta. Nem szeretem az ilyen szines telefonokat, de nagyon tetszik a hatulja kivetelesen.
-
-
Blackmirror
őstag
Semelyik színnek sincs lényege mert tokban van.
Viszont ezt most sima átlátszó tokba tehetem mert nem olyan ronda szürke. A kék honor 8-at is azzal használnám mert szép kék.
Egyébként piros és jetblack közül tudtam választani nem volt sok lehetőség.
A piros is jó lett volna ha nem fehér az eleje, itt kb ennyi a lényeg nekem hogy az eleje fekete legyen. -
Aryon87
félisten
Szerintetek 2-3ezert kapok valahol valami alap okostelot?
Mobilneten 2x annyira lelassul ez a szarSzerk: plane az akadozó zene kulon elvezet + a 3g net...
W333 grat a kocsihoz.
-
Kasya
nagyúr
Akkor sokaig jo tarsad lehet meg
Ha vigyaztak ra, motorilag jo, a km. nem hiszem hogy gond lesz.
S8 Unboxtherapy teszt. Camera es hangszoro is van benne, amit masok meg nem nagyon neztek.
-
w333
félisten
Köszi neked is
és ráadásul nagyon jó áron vettem !
Gondos gazdája volt és garázsban állt, azért adta ilyen áron mert a színe nem mindenkinek tetszik viszont eladni akarta és nem árulni, a km kicsit sok benne de pályán használták, belseje is szakadásmentes tényleg makulátlan, minden működik benne, motorja jól húz, váltó nagyon pontos, futómű is tökéletes !
Székesfehérvárról hoztam el, valami milliomos környékről
(#32135) Kasya
-
Kasya
nagyúr
válasz
Blackmirror #32132 üzenetére
De akkor mi ertelme a JetBlack-nek?
Ez kb olyan, mint a piros Iphone, vagy kulonbozo szinu hatlapu S8-cak....ugyis tokba rakja az ember
-
w333
félisten
Köszi
Különben ő lenne az (makulátlan kívül-belül) vezetett szervizkönyves
-
Kasya
nagyúr
válasz
Blackmirror #32122 üzenetére
Udv a karcok es ujjlneyomatok kemeny vilagaban.
Egy S7E user
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #32122 üzenetére
Ki gondolta volna?
-
w333
félisten
Na itt vagyok ... Seat Leon bezsákolva !
-
Weeman1
veterán
válasz
Aryon87 #32124 üzenetére
Nincs mit.
Nő témára kicsit visszatérve én 15 éve vagyok a párommal,
7 éve a feleségem,van egy gyönyörű kislányunk.
Nem rég értem vele haza lovagolásról.
Asszony bankban melózik,nem keres rosszul,
én egyedizem huzalszikra,és tömbszikraforgácsolás.
Van kertes házunk,kocsi,motor,mindenünk meg van amit szeretnénk,tök boldogok vagyunk.
Még sem veszek S8-at,pedig megtehetném.Olvasgatlak ám titeket,csak nem irkálok.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #32120 üzenetére
Most perpillanat meg egy szifon is jo lenne meg a samu is.. Es komolyan kene valami par napra, mert ez kiidegel. 3.5col kijelzo, es lassuuuuuuuuu.
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #32109 üzenetére
most hatarozottan tudtam mit akarok. pedig elsonek a V20 lett volna, de az 1 ev garancia tantoritott el.
senkinek ninca elfekvoben par napra egy olyan telo, ami jobb ennel a miniatur SE LwW-tol??
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #32108 üzenetére
annyiért reális. 50 forintot tudok adni
Isheep: megkérdőjelezed az ifost? -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #32116 üzenetére
Wow!
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #32114 üzenetére
Milyen fejest tettél rá?
Szoftveresen mennyire támogatott? -
válasz
Blackmirror #32113 üzenetére
Itt van a kezemben a Marshall
Nagyon durva, hogy szól...
És mint telefon is nagyon kellemes kis készülék! -
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #32110 üzenetére
Ééés?
Remelem nem földhöz vágod szegény SPttartaléknak jó az.
Boxosrák: hápperszee mert ájsíp vagyok.
amúgy nem biztos az.
-
válasz
.
-
no more
veterán
válasz
Úgyis szifont fogsz venni, én tudom!
-
válasz
50, mert fél áron eladó
Amúgy nem sokáig szenvedek.
Még egy óra, és..
Még jelentkezek később. -
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #32108 üzenetére
Miért pont 50?
Ha már nem reális árat kérsz akkor legyen 100
Reggelt mindenkinek!
Még mindig nem tudom milyen telefonom leszde most Aryon se bonyolította túl a telefonvételt ahogy szokta, én se fogok sokat rágódni. Jó az s7e is, a Mate 9 is meg a 7plus is(csak az a fránya jack+hülye gomb).
Rosszul nem járhatok aztán majd lecserélem ha jön vmi ami kihagyhatatlan.
(Amúgy jó lenne erről a telefonbuzulásról leszokni, csak az a baj hogy megtaláltam ezt az oldalt és a hasonszőrűeketígy mindig visszaesek---amúgy kb középiskolás koromban kezdődött amikor elkezdtem cserélgetni a mobilokat, hosszú betegség
)
Majd jelentkeztek az annonym mobilfüggők klubbjába -
válasz
vodrosjozsi #32104 üzenetére
Sajnos a páromnak megígértem, hogy az SP-t soha nem adom el...
Nagyon ragaszkodott ahhoz, hogy legalább egy telefon legyen, amit nem csereberélem el.
Gondoltam, az SP jó lesz örök másodtelónak, így az ígéretemet aláírásba foglaltam.
Szóval 50-ért eladó. -
Aryon87
félisten
Nincs valakinek elfekvőben valami ocskavas, amit pár napra tudna nélkülözni?
Valami 1gb Ramos?
Leccileccilecci -
Kasya
nagyúr
Me egy fel orara elgondolkodtam, hogy eladom az S7E-t es veszek egy S8+-t. Aztan rajottem, hogy nincs alul gomb, a Dex meg ugy is fejletlen es visszatertem a realitasokba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest