-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #33898 üzenetére
MC Hawer.....hjaj, mutsikusssss
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #33898 üzenetére
De most mit vártál? Nyilván nem egy Sonyhoz fogja hasonlítani...
-
Helltak
őstag
-
no more
veterán
MC Hawer véleménye az S8-ról!
-
-
akooos
veterán
Vodafonenál 165k a G6 kártyásan, előfizetés nélkül
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #33864 üzenetére
De menő volt valaki.
Nekem vmi alcatelem volt:-D aztán siemens -
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #33876 üzenetére
Azt hiszem telefonnak hívják.
-
Aryon87
félisten
Fu gyerekek... Face, S7edge csoport.. hogy ott mennyi tudatlan van edes istenem.
Csavonak valami baja van a telojaval, javasoljak neki, csinaljon HR-t. Ok. A marha ahogy en is felelott, veletlen belep az odin modba. Irtam kommentet -bar ne tettem volna-, sikerul kimasznia onnan, majd messin ramir. Azota faraszt, de mint kiderult, segghulye...
HR dikerul neki, oke.. telo ugye bebootol, jon a google account. Na a marhaja itt elakad, ugyanis nem tudja azt.. irom neki, csinaljon akkor ujat, eleg az oda. Nem tudja hogy kell azt..
Kerdem en: mi a lotetunek ilyen telefon neki?
Kuldi a kepeket is, a teloja mellesleg ripityara van torve, kijelzo pokhalos, bal also sarokban a kijelzo fekete... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33869 üzenetére
Aham. A szépség relatív, de jó darab volt. Aztán utána hosszú évekig ezeket láttam az összes mexikói sorozatban.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33867 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33864 üzenetére
Nekem a 3310 volt az elso mobilom
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33862 üzenetére
Nem hiszem hogy ismerik a pofamat, de megoldhatjuk -
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #33856 üzenetére
G4 eseteben tuti
Forrosodas, akadozas, gyors merules, esetleg a beegest is meg lehet penditeni, ha van..
Nekem ezen hibak felsorolsa utan komplett cseret csinaltak, hatlap, es a belso vaz maradt a regi -
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #33853 üzenetére
Kérdezd meg Aryont ő profi szerviz témában
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33853 üzenetére
Vidd be és mond, hogy forrósodik a telefon és random újraindúl egyre többször.
-
no more
veterán
S8 víz alatti 4K videó! Az milyen minőség?!
-
akooos
veterán
Fú de felhúztam magam. Múlt héten ugyebár öcsém G3-a tönkrement. Lett belőle egy G4 50k-ért. Azt írta a srác a gurdetésben (itt az aprón), hogy alaplap csere már volt, ezért bootloop hiba nem lesz. Ezért is küldtem el a linket öcsémnek, gondoltam ez jó lesz.. Pénteken lett a telefon megvéve, ma bootloopos lett....
Természetesen garancia már nincs, DE az eladó 1 hét garit vállalt
Úghyogy öcsémék próbálnak vele beszélni, hogy mi legyen a következő lépés... De ilyen hogy lehet? A cserélt alaplap is tönkremegy?? Vagy nem is volt cserélve??
-
Cry0
őstag
válasz
neo_xperia #33843 üzenetére
-
neo_xperia
senior tag
Én is észrevettem OP3T után hogy érezhetően lassabb valamivel.Igaz nálam mikrolaggok sincsenek. Csak amíg az Oneplusnál minden tizedmásorcek alatt történt,a Samsung azért néha "gondolkodik" picit.
Ettől eltekintve hibátlan,na.Nem bántam meg a cserét egy percre sem. 9,5/10Aryon, szerintem lassan nézz másik teló után, ez így nem maradhat,mennie kell
120-ért átveszem a samut(#33842) no more: Az volt az egyik első dolog hogy táccsvíz helyett Nova Launcher.
Egyébként is alap minden telefonomon, de táccsvíznél meg hatványozottan. -
no more
veterán
Így van! Rengetegen fognak venni WP-s Xiaomi-t!
(#33843) neo_xperia: A híres Touchwiz lag. Ez tűnt fel nekem is S6-on először.
Lassabban reagál picit, mint a Sense és mellé az animációk is nagyon lassúak valamiért (há' mé', mert muszáj epölre hasonlítani). Csomó app betölt pedig animáció alatt...
-
no more
veterán
A Xiaomi és a Microsoft megállapodást kötött!
(#33839) Quqesz : Nekem Sony és HTC után picit nehéz volt megszokni a Samsungot. Párszor beléptem az alkalmazás-váltóba a vissza helyett.
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #33820 üzenetére
Készítem a popcornt , futok a topicba
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #33820 üzenetére
nyugoggyále, a tied érintetlen marad, mivel én a nagyobb topikban vagyok
-
-
vodrosjozsi
addikt
Úristen!! Most esett le, hogy Aryon szét fogja flamelni az s7 topicot...
4
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #33816 üzenetére
Csinálnám, ha tudnám hogy kell mobilról minizni..
Quqesz: Legend csinált írásos tetsztet is a Tech2-nél.
Tökönlövés vol.3 -
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #33814 üzenetére
Komolyan mondom, a magyarnak semmi nem jó. Nyűglődés van azon, hogy beteszek 20 képet. puff. Akinek nem tetszik átmegy rajta, vagy ignorál engem.. Nekem így esik jól. Nem kötelező mindet megnézni, ha már random megnéz 5-t az is jó, csak legalább annyit szeretnék, hogy szar vagy jó. Nem kell ajnározni.
Marcell legalább leírta hogy én valóban bemutatom, mit tud az átlagember kezében a telefonInkább az zavar, hogy lassan már követelmény a profizmus. Tényleg kár, hogy nincs like/dislike gomb...
-
Aryon87
félisten
Wah, hogy kell kiszállni az odin mode-ból?
Hard resetet akartam volna...
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #33802 üzenetére
Tudom hogy sokat dobok be, de a kevés valahogy nem megy
A minikép meg nem megy..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #33801 üzenetére
Bocs Aryon de van benne valami. Tényleg kicsit lekezelő és tény, hogy szépen is el lehet mondani de 1. Akkor leszarod. 2. Így felfogod talán
sok képet linkelsz sokszor. Elég lenne 1 témát választani és max 3 képet linkelni. Miniatűrizálás pont annyi idő vagy talán kevesebb lenne mint a 20 link 1 hsz-ben. Napi 1x elég lenne. Probáld ki, te attól még ugyanennyit lőhetsz az s7-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged