Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
eldőlt levettem a hirdetést majd április 22. után adom el a S7E... S8+ lesz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #31996 üzenetére
Az nem szifonos betegség???...ezek szerint terjed, mint a kolera......
W333
A srác bátyja mit pattog? Ehez 2 ember kellett, nem csak az exed....ha meg ekkora fütyi, hát megérdemli. Én nem vittem volna haza őket...egyéni szociálus probléma....
Azért lassan feltehetik maguknak a kérdést: megérte? Nem hinném.......
Te részedről meg legalább új mayonnezébe mártogatod a croassonodat...akooos
Sokan nem értékelik a jót, míg el nem veszítik és akkor jönnek rá, hogy a kicsit már unalmas kapcsolatuk milyen jó is volt. Én is ha asszony felhúzza az agyam ezzel megyek neki....kifoghatna egy iszákos kurvapecért is.... -
akooos
veterán
És amikor ezek után megkérdezed a feleséged, hogy hogyan értékeli az együt töltött tizenX év utáni akcióját és azt, hogy ő mit tenne fordított esetben, akkor mit mond rá?
Azok alapján amit leírtál -őszintén mondom- kicsit sajnálom őt, dehát magának csinálta a fesztivált. Rendes családban élt, gyerekkel stb és mindent feladott egy veréb miatt, aki a dunába ugrál... Kíváncsi vagyok, hogy megérte-e neki és mit vár tőled ezek után...Nők...öröm velük a világ
-
w333
félisten
Mi pedig nagyon jól vagyunk a barátnőmmel szóval a ("feleségem" pasijának a "feleségével") még leírni sem egyszerű, minden este megyek nála és finom vacsora és nyugalom vár rám, illetve forró éjszakák (szex) kicsit ki is vagyok merülve, de most minden jól alakul aztán majd kiderül mi lesz még
(#31993) Quqesz
Nem kamu, ott volt a sürgősségin de azt hazudta hogy véletlenül megcsúszott és beleesett ... aztán én vittem őket haza (zacskóban ott volt a vizes ruhája és cipője) hát elég kellemetlen volt a szituáció de pénz nem volt náluk taxira, a srác bátyát pedig felhívta hogy ne jöjjön mert tudta hogy "feleségemet" meg fogja tépni, így is azt írta neki a tegnap hogy az öccse egy normális gyerek volt eddig, most pedig egy 40 kg -s idegroncs és hogy ne találkozzanak mert nem fogja magát türtőztetni és neki fog menni !
Szóval szép kis jövő vár rájuk ... de ez már az ő gondjuk !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #31991 üzenetére
Annyi pénzért már mást is lehet fogdosni......főleg a fejed, hogy(és most a klasszikus) "Mi kerül ezen a fotelon 7500 forintba..."
De most öszintén miben volt jobb?W333
Barátok közt 7545787532578 része...kész teleregény az életed. Ez a dunába ugrós rész nem kamu? Marton Antonio Suarez Lopez Delgado dobott egy csukaharát? -
w333
félisten
Hát csak annyi hogy ők nem nagyon boldogok, szerintem már megbánták mindketten ... illetve hétfőn a "feleségem" szakított vele, majd sírva jön hozzám alig kapott levegőt hogy vigyem be a kórházba mert a srác beleugrott a Dunába az Árpád hídról és valaki kihúzta majd bevitték a mentők a sürgősségire
Azóta nyugalom van, de "feleségemen" megint azt látom hogy szerelmes belém vagy nem tudom úgy nézet ma rám nagyon sokszor mint 14 évvel ezelőtt, ezt anyám is észrevette és szóvá is tette (kicsit elpirult) ma nem dolgoztam és felhívott magához tudom hogy miért (szex) de hívtam a gyerekünket magunkkal mert ez ha kiderül hogy mi kettesben voltunk az ő lakásukban biztosan nagy botrány lenne belőle !
Így átmentünk és beállítottam a gyereknek a PS 4 -t !
Persze ezek előtt 1-2 hete még nagyon sok cirkusz és színjáték volt, pl. gyerek felment a cuccaiért majd én a barátnőmmel ültünk az autóban, majd lejött a "feleségem" üvöltözve és le kellett fogni (nem tetszett neki a látvány), aztán kézen fogva ők is és mi is szembe mentünk egymással az utca másik oldalán kb. 5 méter volt közöttünk, persze ők eljátszottak egy nagy színjátékot ölelkezés stb. mi pedig röhögtünk hogy mennyire átlátszó, majd tegnap kapott a "feleségem" egy fenyegető üzenetet a srác bátyától hogy ne is találkozzanak mert baj lesz !
Szóval most egyelőre nyugi van, aztán kíváncsi vagyok mi lesz még ...
-
Quqesz
nagyúr
Na win10-el összebarátkoztunk. Újrarakás óta hibátlan.
Én most leálltam telefon cserével, jó ez a honor és mindenben kiszolgál. Nincsen semmi izgalmas az újakban....egyelőre.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #31986 üzenetére
Nem lesz az hidd el..
-
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #31983 üzenetére
Már csak papíron az ... S7E törlesztőrészlet az ő nevén van, neki pedig az S4 már elég régi szóval megkapja a telefont és fizeti a részletet, rólam pedig leesik havi 10k törlesztő, ahogy nézem az én csomagomban az S8 az 24X 9700 Ft lenne, majd kiderül mi lesz ... élőben kell látnom előbb
Szerk.
Különben van dráma bőségesem, de le sem merem írni mik voltak mostanában
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31975 üzenetére
Kíváncsi vagyok majd a tesztekre
-
-
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31968 üzenetére
Majd élőben meg kéne tapizzam ... lehet mégis beadom a derekam
(#31970) Aryon87
Köszi neked is
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31968 üzenetére
Jobbulást!
Ez olyan LG-s...kicsit újak vagyunk, kicsit szarakodunk és még el is bszukLeslien
add el mind2t és vegyél egy G6-ot!ja ég nincs...
-
-
w333
félisten
Galaxy S8 aki fogta élőben mi a véleménye róla ? kíváncsi vagyok
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31965 üzenetére
Paraszt modon elfeledkeztem rola, jobbulast kivanok!
Mas: meg megvan a H8, talan jovo heten elmegy..
Athelyeznek egy belvarosi boltba, hamarabb hazaerek legalabb -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31963 üzenetére
Fogyvédelem. Ja, hogy az nincs...
Akkor feljelentesTelefonon se ered el oket? Szemelyesen elmenni esetleg? Tudom, macera...
-
CM1 felől még mindig semmi hír, és most már válaszolni se válaszolnak.
Jövő hétig adok a szerviznek időt.
Ha addig nem jelentkeznek, mit lehet tenni? -
-
Helltak
őstag
válasz
leslien #31959 üzenetére
S7 Edge mennyi lenne?
Kp vagy részletben vennéd?
Látom 130e. Mondjuk ha eladod a mostani S7 Edge-et, akkor megérheti a 100-as felárat.
Dr.:
Szerintem már nagyon ciki.. Nem értem! Dollár milliókat költenek martketingre és állandóan haboznak.
Tavalyi chipsettel, ez ostobaság. -
válasz
Quqesz #31958 üzenetére
Sony esetén még valamennyire érthető a dolog (835), de az LG szrakodása egy kicsit kezd gáz lenni...
leslien: vedd meg sztem a feketét, és add el a goldot drágábban, mint amennyiért veszed az újat, így máris pluszban leszel
Szerk: a feketét eladod drágábban, akkor gyakorlatilag duplán jól jársz, és lesz pénzed S8-ra. Ha mindenképp szeretnél olyat. -
leslien
nagyúr
segítsetek pls... van lehetőségem új S7E venni előfizetés re potom összegért .. mostani nem tetszik mert gold van és most fekete lenne... S8+ nak nem látom értelmét 230k lenne.. szerintetek?
szerk130k lenne az új S7E..
Telenoros a Gold és adom 115k majd
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31957 üzenetére
Én a G6- ra lettem volna kiváncsi, de ahogy látom nem lesz kint....
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #31955 üzenetére
Nem is gondolná az ember mennyit számít, de az asus tabban vmi ritka lassú. Tárhely ellenőrzés min 30 sec! Más készüléken max 10sec.......gyorsítótár törlését meg sem várom, mert az nagyon hosszú idő!!!
Veletech
Sajna nem leszek én sem itthon, pedig megnéztem volna..... -
no more
veterán
válasz
Felhasználom #31950 üzenetére
Bár HTC fan vagyok, szerintem válaszd a P10-et. A HTC tárja lassú, a P10-ben Samsung UFS 2.1 van (az mint az S7-ben meg S8-ban talán), úgyhogy kurva gyorsan tölt be mindent. A HTC hozzá képest "lassú".
-
Helltak
őstag
válasz
Nekem volt Htc 10-em, még tavaly ősszel.
A kamera, Htc-hez képest nagyon jól sikerült.
A nappali kepminőség nem éri a Nexus 6p szintet, de azért egész jó képeket tudtam vele lőni.
Hardverben a P10-et mondanám, kevésbé melegszik.
Szoftver, Htc közelebb áll a Stock droidhoz.
Fotóban, picit jobb a P10, videóban már inkább a Htc. Üzemidőben kb 4-5 óra SOT-ot tudott nálam, naponta töltöttem.
Igazából szerethető készülék!Aryon: Persze, tartalomfogyasztásra nagyon jó, azt tapasztaltam.
-
válasz
Offtopikban nincs off
Amúgy a P10 sokkal frissebb, a kamerája is topkategóriás.
Bár a HTC 10 sem rossz, az árát mindenképpen megéri.
A kamerája viszont nem éppen kiemelkedő szerintem, hiába van benne ugyanaz a szenzor, mint a Nexusokban. -
-
Felhasználom
tag
Sziasztok!
Fényképezés, illetve szoftveres és hardveres szempontból hosszabb távra melyik lenne a jobb választás Huawei P10 vagy HTC 10?
Tudom nem ebben a topicban van a helye, csak láttam vannak itt olyanok, akik jelen vannak a mobilfotós topicban is és esetleg van tapasztalatuk a márkával!
Segítségeteket köszönöm és sorry az offért! -
-
Helltak
őstag
válasz
Aryon87 #31945 üzenetére
Manapság nehéz eladni a telefonokat, kivéve ha pokoli jó áron adja az ember..
Légy türelemmel (tudom milyen nehéz :/). Ha egy-két alatt el tudod adni, még az is jónak számít.
KitartásMás:
Veletech-re ki megy? Most először fogok eljutni, szegény páromnál (nem egy tech mániás) -
no more
veterán
És S8 vs iPhone 7 droptest.
-
no more
veterán
S8 vs P10 speedtest! Azért a P10 nem semmi!
-
Kasya
nagyúr
Fejlodik a borbe ultetett kijelzo is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31934 üzenetére
Elegge iphone-ra hajaz :/, bar engem nem zavar. Tetszik, teny, szokatlan az ujjlenyomatolvaso elol, de gyorsabban is reagal mint a P9nek.
De hogy a Honor8 gyorsabban nyit meg cuccokat, na az a vicc. Nagyon osszeraktak ezt a H8-at. -
Aryon87
félisten
válasz
Helltak #31931 üzenetére
Meg az se lenne veszes, de maradok a Mate9-nel
Imadkozzatok hogy ma vigyek el a H8-at.. picit lejebb vittem az arat, egybol van jelentkezo..
De egy a baj.. helyettesito telok: vagy egy Sony Ericsson Live with Walkman, vagy egy felig mukodo LG 4xHD, aminekna kijelzo fele jo csak
Doki: hm.. majd meglesem eloben, de teny hogy az olvaso szenzor fura latvanyt ad..
-
válasz
Aryon87 #31930 üzenetére
Szubjektív, de nagyobbnak tűnik a káva a Home gomb miatt, ami olyan semmilyen.
A készülékház egy az egyben Honor 8, de amíg a kerekded forma jól áll az üveg Honornak, addig a mindenféle vonalazással (pl antennacsík) ellátott P10 esetén már olyan játéktelefon érzetet ad. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #31929 üzenetére
Ennyire?
-
-
Aryon87
félisten
-
Lacy6
senior tag
válasz
no more #31917 üzenetére
HTC 10, ami szóba jött nálam is csak már nagyon nem akarok sok pénzt költeni rá.
Mondjuk nagyon elbaxtam, mert 130 volt a P9 újonnan és pontosan azért vettem mert 30 ezerrel olcsóbb volt a HTC10-nél. Mostmeg 100 körül tudom eladni és kapásból bukok 30-at
Ha használtan megveszem a HTC10-et akkor 20-25K kiadás.
A másik lehetőség szintén használtan a One Plus 3T ami max 5-10K kiadás.
S7 edge drága nem?
One plus 3T-től meg a kamerától félek, mert olvastam meg láttam is hogy ugrál a fókusza.
Ezt javították már? Jah meg hogy nem tudom meg tudnám-e szokni a jóval nagyobb telefont.
Az már nem egy kis készülék, de amúgy meg szimpatikus.Most beleolvastam a P9 topikba és látom, hogy mindenki panaszkodik az üzemidőre.
Valamiért nagyon gyorsan merülnek le a telefonok....
Hát akkor nem vagyok ezzel legalább egyedül. -
Lacy6
senior tag
Nah amit még nem írtam, hogy ha az ember nem lövi ki az alkalmazásokat háttérből akkor extrém módon merül. Volt nálam eléggé sokáig Redmi 3S is, aminél nem okozott gondot, hogy az alkalmazások háttérbe maradtak iszonyatosan jó üzemideje volt. A HTC-nél sincs ilyen probléma, így nem értem hogy a P9 miért szenved ezzel?! Üzemidőbe így alig történt előrelépés az M8-hoz képest, amit pont azért akarok lecserélni mert több mint 2 éves készülék és az akkumulátor elhasználódott.
Tegnap néztem a TV-t és mellettem a 2 telefon, majd hívtak skypon. Elsőnek megjelent gépen, majd az M8-on is láttam és rá kb 1 mp-re a P9 is csörgött annyi különbséggel hogy fekete volt a képernyő úgy 4-5 mp-ig.
Ezt szintén egy random belassulás okozta, amihez nem vagyok hozzászokva. Én többet vártam volna egy ilyen értékű telefontól...
Fényképeket jókat csinál, de a vidó az katasztrófa és van hogy szaggat a kijelzőn....
Na mind1, nem írok több hibalistát meg ez az én gondom hogy nem választottam jól, csak bosszant a dolog.
Még most azon töröm a fejem, hogy mire cseréljem le? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok, lehet már újra igényelni az OTP-nél az NFC-s fizetést?
-
no more
veterán
Az S8+nak jobb az üzemideje mint az S7 Edge-nek!!
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #31910 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #31905 üzenetére
(#31907) Aryon87: Hát, ezek szerint egy HTC-hez képest nem a legjobb... Mondjuk a Sense után minden lagol (igen a Grace UX is).
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #31895 üzenetére
Doki, no more: kapjátok be
-
Lacy6
senior tag
válasz
no more #31903 üzenetére
Hát igazából annyi bajom van vele, hogy vannak olyan random lassulások a rendszerbe, amit az M8 nem csinál immáron 2 éves rendszerrel. Alapjáraton nem érzékel úgy a kijelző mint a hTC-nek és van olyan is hogy megfagy olyan 2-3 mp-re. A videója katasztrófa, egyszerűen nem hiszem el még mindig hogy a kamerába gyenge M8-hoz képest is rosszabb. A hangja nagyon rossz, de erre fel voltam mondjuk készülve. Még később írok hogy mi a gond, csak most mennem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest