-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Lehet még egy oka, ha nem indul el a Flash Toolban a felírás. Valamiért nem tetszik neki a felírandó image fájl. Nem küld hibaüzit, csak elindul és egyből megáll majd vár, vár...
Én most vissza simg-elt (ez a sparse format, ugye?) képfájokat próbáltam felírni, de nem akarja. A natúr image fájl gond nélkül felmegy. Ez csak az userdata image-nél gáz, mert azért nem mindegy, hogy 13 GB-ot vagy csak 1,5GB-ot kell visszaírni. Valamit még kellene vele csinálni az img2simg-en kívül?
arfer: A recovery-k általában a cache partíción keresztül kommunikálnak a rendszerrel, tehát induláskor megnézi, van-e ott valami, ha van, végrehajtja.
Az, hogy a rendszeren belül indított factory reset nem működik, szerintem azt jelenti, hogy trehányul van megcsinálva/portolva a recovery. Ezért lehet az is, hogy nem wipe-olta a cache partíciót sem.
Persze lehet más oka is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest