-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Csak próbálkozok, hátha.
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy "hol a preloader nem indul, hol a DA..."!
Ez azt jelenti, hogy amikor az egyik nem, akkor a másik igen?
Én Cappa úr válaszából azt vettem le, hogyha sikerül egy elfogadható preloadert rátenni SP-vel, már nyert ügyem van...
Akkor hogy van ez? Ártani nem fogok neki, de ha nem megy akkor küldöm. De! legalább nem mondhatom, hogy Én meg sem próbáltam minden tőlem telhetőt!
Nagyon hálás vagyok minden segítő kommentért, ötletért, vagy felajánlásért! De az utóbbit csak az után merem elfogadni, hogyha a saját erőforrásaim végleg kimerültek! /ez olyan büszkeség dolog, hogy legalabb próbálkozok és nem adom fel!/Úgyhogy szeretném kérni a romboló kommentek és negatív kritikák /úgysemfogsikerülni-féléknek/ mellőzését!
Az eddigi segítségekért is hálás vagyok és köszönöm, de remélem nem ennyi volt és a jöbőben nem csak a negatív jön!Változatlanul jelenleg tippeket, ötleteket kérek szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi