- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w #139386 üzenetére
Kinek mi a fontosabb, az X50-nek valószínűleg jobb lesz a szoftveres támogatottsága, viszont az SD 865 meg tempósabb a Meizuban. Ahogy látom mindkettő 30W-os gyors töltést tud elviekben. Ugyanakkor ár nélkül nem is javasolnám egyiket, vagy másikat, mert a Meizunak kétségtelen vannak bizonyos hátrányai, amik személy szerint engem kevésbé zavarnak, de valamivel ezt kompenzálnia kell, amin elsősorban az árát értem.
Átnéztem korábban a Realme ajánlatait és valóban egész jók, de az X50 pro és az x50 túl és feleslegesen "sok" nekem (mondjuk szerintem a pro az ütős ajánlat, az x50 nem olyan kiugróan jó). Néztem tovább, más kategóriában is, alapvetően inkább a közép kategória érdekel engem: a Realme X2-t alapvetően kicsit drágának éreztem, de közelít a jóhoz, az 5 pro-n akadt meg a szemem, de ez a hátsó ujjlenyomat olvasó nekem nagyon nem tetszik. A 6-os tetszett a legjobban, ami nem áll messze a Meizu 16 xs-től, még árban sem sokkal drágább, de legalább kicsit gyorsabb, az ujjlenyomatolvasó oldalt van a Realme esetében, ami sokaknak jó, nekem az előlapi mondjuk a tetszetősebb. Ha a Realme 6, az X2 vagy a Meizu 16 xs később olcsóbb lenne, netalán lesz egy új tetszetős darab a 17-es szériában akkor lehet cserélek is ezek egyikére. -
citkar
addikt
válasz
monti0222w #139376 üzenetére
Viszonylag jó árban van a Realme, de a csúcs teljesítmény számomra felesleges (nincs mivel kihasználjam), ha számított volna valamennyire, akkor egy SD 845-ös Meizu 16th-t vettem volna korábban, újonnan most is 260 USD, ami bőven 100 ezer alatt van. Ha a 845 kevés lenne, a 16S SD 855-tel 430 USD kb, ami meg 150 ezer alatt van, ez is jó ajánlat szerintem.
Ráadásul most a 17-re SD865 mellé UFS 3.1-t jósolnak (90 Hz-es AMOLED képernyővel), bár ezt árban jóval feljebb pozicionálják, részben az 5G miatt is (szerintem 500 és 600 USD körül lehet, ami még jó ár érte, csak nekem felesleges). -
válasz
monti0222w #139374 üzenetére
Uh az Axon 7 és a 7 mini, nagyon szerettem őket. Több (pozitív) érzelmet váltott ki belőlem, mint a Samsung S7-esem.
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w #139374 üzenetére
Tetszetős a Realme, néztem én is, de a cseppje és az ára miatt ki is esett a számomra megfelelőek listájáról.
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w #139370 üzenetére
Nyilván nem fed le minden felhasználói igényt a Meizu, sőt viszonylag kicsit, viszont üdítő színt hoz a többi gyártó készülékei közé, különösen az árához képest (csak maradtak volna lyuk és bevágás nélkül, bár még két hét míg kijön az új széria, de úgy tűnik a kijelzőt lyukasztották ki kamerának). Ismerősöm is, akinek jól működő telefon kellett, de nem ragaszkodott magyar nyelvhez és a legfrissebb droidhoz, nagyon elégedett vele. Azért sajnálatos, hogy nem tesz több energiát a szoftver fejlesztésébe, de a készülék hadrware-e és az összeszerelési minősége mellett, az árat figyelembe véve én elnézem nekik, mert az összhatás (a használhatóság) jó. Ugyanakkor bizonyos igények esetén nyilván szóba se jön.
A Nubia-val kapcsolatban voltam így, de mintha egy ideje profilt váltottak volna. -
citkar
addikt
válasz
monti0222w #139368 üzenetére
A kínai jól működik szerencsére, aki angolul hajlandó/tudja használni, annak megfelelő lehet. Ha valaki nem ragaszkodik a legújabb droidhoz, az sokat spórolhat egy Meizuval.
-
Cyborg
őstag
válasz
monti0222w #139363 üzenetére
Én is azért kérdeztem nyisziatit, mert tudtam, hogy nem annyi az x2 pro. Ráadásul azt tapasztalom, hogy, szinte meg se éri manapság kintről rendelni, azért a pár ezer forintért cserébe itthoni garancia, gyorsabb posta sokkal megnyugtatóbb.
Én is telefont vadászok most 100ezerig, néztem a sima x2-őt, valahogy Nekem sokkal fontosabb a telefoto lencse, mint a makro, uh mindig a Mi9 T-hez jutok vissza, akármerre is indulok el.
A meizu témához csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy egy M6-ot használok most, működik, de azért vannak idegesítő dolgai a flyme os-nek. Nem tudom, a drágább telefonokkal hogy vannak, de engem nem kenyeztettek sokáig sw frissítésekkel, és úgy olvastam , hogy 2-3 frissítés után általában minden típus kezét elengedi a meizu. A stabilitassal nincs gondom, hiszen lassan 3 éves lesz, de a memória kezelés katasztrófa. Mindent bezár állandóan, akármit állíthatsz, kikapcsolhatod az energiatakarekos módot, lakatolhatod, akkor is bezár minden appot, ha úgy gondolja.
-
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #139124 üzenetére
Szerintem kiforrottabb, ha már letisztult szoftver kell akkor inkább AOSP, Flyme engem nem tud vonzani, jó ha jön 2-3 frissítés a készülékre a teljes életciklusa alatt, úgyhogy MIUI-t legalább fejlesztik még ha vannak is benne hibák. Flyme is egy erősen átszabott UI, ebben szerintem nincs köztük nagy különbség.
Az meg hogy kinek melyik jön be teljesen egyén függő ahogy írtad. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #139118 üzenetére
YT-n van összehasonlító, ott az EIS is jobb a Mi9Lite-ban és a képek is.
Mi9Lite -ra felteszel egy xiaomi.eu ROM-ot meg egy gcamot és bestbuy annyi pénzért.
De még az alap MIUI is kiforrottabb, mint a ColorOS vagy a FlymeOs.. -
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #139118 üzenetére
Egy IMX586 vs Samsung GW1 közül az előbbire voksolnák, de igazad van egy összehasonlítás megérne a dolog, mindkettőről vannak teszek pl GSMArenan én így olvastam jobbat is írnak róla, de javítás ki ha tévedek.
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w #138700 üzenetére
Eustockon láttam Meizukat, de ezt asszem nem árulják, azért érdemes ránézni.
Alirol rendeltem a Meizu official storebol (van meizu online vagy más nevű is) ,mert itt 25 USD körül DHL postával atpakolva egyéb költség nélkül megjött nekem, meg másnak is itt PHn. Én ott venném. -
válasz
monti0222w #138281 üzenetére
Ahogy néztem -2-6 ezer volt a különbség csak... Szóval biztos rossz, meg minden, de a MiStore-ban kb ennyi az ár.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135817 üzenetére
Pro 7 visszalépés volt kamerában a 6 Plushoz képest..
Axon 7 pont a kamerában maradt el a hasonló árkategóriás konkurenciához képest, amikor megjelent. Elég a teszteket végignézned, a nagyon kevés negatívumok egyike a kamera.
De ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődhettek azóta. Ugye van egy Axon 7S is, ami nagyon szűk körben elérhető csak, de már ott is dupla kamera van, bár azt nem tudom milyen elrendezésben.
Ha megint a BMW tervezi a design-t, akkor tuti megint egyedi és szép telefon lesz az Axon. Pont azért tetszett mindig a 7 is, mert kilóg a sorból. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135811 üzenetére
200-300$-os telefonnál annyira nekem sem bökte a csőröm, ha nem volt az igazi a kamera, de 400$ fölött azért illő.
Az új Axon pedig ott indul csatába. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135809 üzenetére
Az mindegy, hogy Te mennyi pixelszámmal fotózol, mivel a szenzor pixelei 20 MPX-nek felelnek meg, ezáltal elég picik is, a pixelenként felvett fény nem elég. Az a baj, hogy az csak leskálázza kb a képet.
Lehet nagy megapixelen is jó fotós képességekre szert tenni, de akkor a szoftvernek a pixeleket egyesítenie kell, így gyakorlatilag 4 pixelnyi fényt tesz a képen egy pixelre, mivel nagyobb lesz mesterségesen a pixelméret.
Érdemes elmélyülni egy kicsit a dologban, sok okosságot lehet tudni. Pár embernek a fórumról sem ártana kicsit elmélyülni benne, mikor meg akarja magyarázni, hogy a Xiaomi kamera az istencsászár, közben van pofájuk f/2.0 rekeszértékű kamerát tenni a Mix 2-be. LOLEgyébként az Axonnak jó a kamerája, de pontosan a fent felsorolt dolgokkal lehetne rajta még javítani.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135807 üzenetére
Túl nagy a kamera felbontása, ezért fizikai korlátai vannak annak, hogy egy pixelre elég fény jusson be a pici optikán keresztül.
Nem véletlen, hogy szépen visszatáncoltak a gyártók a 12 Megapixelre, mert az az aranyközépút.
Remélem a következő Axon már 12 Megapixeles lesz. -
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #135804 üzenetére
Néztem, tényleg nem rossz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135804 üzenetére
A kamerán pofozzanak egy minimálisat és akkor nagyon rendben lesz.
Kijelző, hangzás maradjon. -
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #135793 üzenetére
Meizu-kat nem nagyon követem, szóval velük nem vagyok képben.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135795 üzenetére
A Meizu, ha most Exynos, vagy Snapdragon csúcstelefont ad ki, akkor a többiek felköthetik a gatyát. A ZTE is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #135793 üzenetére
Igen, olvastam én is a pletykát. Őszintén szólva mindegy mi a neve, csak nézzen ki olyan jól, mint az előző, mai hardverrel.
-
válasz
monti0222w #135597 üzenetére
Egyáltalán nem látok most a Gearbesten Axon 7 telefont, nemhogy akcióban
70 eFt-ért jó vétel lenne (persze csak ha van EU Express vámmentes szállítási mód rá).
-
Winne
nagyúr
válasz
monti0222w #135421 üzenetére
Elolvastam róla a cikket, jónak tűnik, de aztán utánakerestem és csak arany, csak emag, 150k. Kiesett.
Azért köszi a tippet!
-
b0bcat
addikt
válasz
monti0222w #135160 üzenetére
Ő lenne az utolsó, aki gúnyolódni kezdene bárkin is...
-
válasz
monti0222w #135158 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nem arról írsz, de attól még annak az emléke idéződött fel bennem.
-
válasz
monti0222w #135156 üzenetére
Ezt olvasva visszasírom az Axon minit
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #134979 üzenetére
EU-s verziót csak EU-ban lehet kapni. Ebay-en is lehet van, de csak EU-s forrásokat nézz. Kínában nem volt beszerezhető sajnos. (régen én is szerettem volna egy EU-s változatot)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #134976 üzenetére
A kínai árán sehol. Amazon-on nézz szét, ha nem baj, ha kicsit drágább.
-
atee_13
őstag
válasz
monti0222w #133903 üzenetére
Úgy tudom Meizu-nál sokkal kellemesebb a ROM helyzet még ha nem is annyira sima és apró bug-októl mentes de vannak rá romok
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #133886 üzenetére
De a Funtouch durván merített ihletet
VIDEO
-
atee_13
őstag
válasz
monti0222w #133874 üzenetére
Nem az én árkategóriám a Vivo de egyébként kipróbálnám, mert kb csak jókat lehet róluk olvasni. Elvileg a kamerájuk sem rossz.
-
atee_13
őstag
válasz
monti0222w #133820 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy fel lehet rá tenni a google csomagot onnan elvileg mehet a more local és akkor nagyjából magyar lesz bár ehhez valaki megerősítése célszerű lenne, olyané akinek van/volt Vivo-ja
Ez volt az ahol láttam, nem mai, de valaki hátha tud aktuális készülékekről nyilatkozni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #132894 üzenetére
Azért nem csak Antutu pontszámokból áll a világ.
Más a gyártástechnológia, a képalkotási képességek is sokat fejlődtek.
Teljesítmény terén valóban nem ugrott akkorát, mint a 820 a 810-hez képest, de a motorháztető alatt azért van pár újdonság. -
citkar
addikt
válasz
monti0222w #131515 üzenetére
Értem én, csak azért írtam mert sokszor panaszkodnak a rossz memóriakezelésre. Amit sokan azért írnak, mert nem tudják, hogy igény szerint változtatható ez a RAM kezelés, mennyire akarjon a rendszer fenntartani sok szabad memóriát, illetve legyen-e applikáció, amit ne lőhessen ki automatikusan.
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w #131497 üzenetére
MIUI alatt állítható, hogy mennyire optimálisan, agresszíven kezelje a RAM-ot, hogy hamar ürítse a memóriát és több szabad legyen, ugyanakkor egyes alkalmazasokat beallithatsz fixnek, hogy ne zárja be. Szerintem jól állítható, csak sokan nem tudnak róla.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #131494 üzenetére
Nem eszi a RAM-ot = rosszul használja az erőforrásokat.
Azért van a RAM a telefonban, hogy használja fel a rendszer a megengedett legnagyobb mértékben. -
Ricsx
tag
válasz
monti0222w #131258 üzenetére
Egyébként ha olyan készüléket veszek ami nem tudja a b20-at csak a 3G-t akkor az azt jelenti hogy a HSPA+ az megy? Mert az már egész tűrhető sebesség lenne akkor nem zavarna a 4G hiánya....
-
Ricsx
tag
válasz
monti0222w #131250 üzenetére
Hol lenne érdemes nézegetnem ezt a note 4-et? Most valamiért mégis azt mondanám hogy note 4 et venném
kínai oldal eu raktárból? Akciókat ki lehet fogni?mennyi szokott lenni akcióban?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #131252 üzenetére
Persze, de szerintem a 4.1-hez képest a 4.2-es BT nagyon komoly előrelépés. A Xiaomi szokás szerint hülye megint..
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #131250 üzenetére
A BT modul 4.1-es a global Note 4-ben, míg a Note 4X-ben 4.2 van.
-
felegyhazig
csendes tag
válasz
monti0222w #130960 üzenetére
Igen, vettem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Remélem, hamarosan megszületik a megoldás. -
felegyhazig
csendes tag
válasz
monti0222w #130955 üzenetére
A Maxpedition nem nyúlik. 1000D Cordura.
Nincs B20. -
buca84
őstag
válasz
monti0222w #130953 üzenetére
145 mm-nél hosszabb
A Pro6S 147.7mm -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130562 üzenetére
Pedig a LeEco és nagyon sokan kifizetik a licenszeket. A Xiaomi nem tette, ezért pereskedik Indiában az Ericsson-nal, ezért sem adnak már ott ki több MTK telefont.
Én is kíváncsi vagyok az okokra, de a cikk is írta, hogy nem nagyon terveznek a nagy kínai gyártók MTK-val telefont kiadni.
Nyilván a Meizu-t leszámítva, de ugye ott az MTK résztulajdonos. (egyébként ők is pereskedtek a Qualcomm-mal a licenszek miatt) -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130560 üzenetére
Olcsóbb-e azt nem tudhatod. Mivel nincs előtted egy SoC árlista.
Tisztességes gyártó megveszi az MTK chip-et, kifizet minden egyes licenszet, amit a Mediatek ugye nem tesz meg és már annyira nem is jó az ára valószínűleg, mert akkor többen használnák.
Megnézzük mit tud az X30. De ha csak Vernee, meg ilyen dzsunka gyártók fogják használni, akkor inkább kihagyom.
Tudom, a Meizu is fog, de egyik telefon sem lesz jó eséllyel 5,5" fölött. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130558 üzenetére
Mit? Ez Snapdragon.
Egyébként meg nem vagyok MTK ellenes, mert sok MTK telefonom volt, de be kell látni, hogy nem rúg labdába a Qualcomm azonos kategóriájú megoldásaival szemben.(#130557) fudi2002
Biztosan lesz global edition, csak idő kérdése. Redmi 4A is csak úgy berobbant a köztudatba a B20-szal, itt is így lesz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130536 üzenetére
Igen. 28-án délelőtt 10:00.
-
viktorhu
veterán
válasz
monti0222w #130428 üzenetére
Nekem is őt ajánlotta itt valaki törött kijelző cseréjére, és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Viszont azt mondta, hogy forrasztani nem szeret (sim tálcát szerettem volna egy másik mobilban cseréltetni vele, azt nem vállalta).
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130017 üzenetére
De, csak webshop-os, én pedig azt nem szeretem.
-
motoflug
őstag
válasz
monti0222w #129973 üzenetére
Redmi Pro nem nagyon van, főleg nem garival. A Note 4 mellett még mit érdemes sasolnom?
-
nyisziati
veterán
válasz
monti0222w #129076 üzenetére
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
monti0222w #128822 üzenetére
Jól értem, javítsatok ki, ha tévedek. Ha nincs benne B20, akkor semmilyen 4G-t nem tud használni a teló? De mondjuk 3G-t igen?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #127802 üzenetére
Nem tudom, hogy mi sérült ennyiből.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #127798 üzenetére
Nem is kell root-olnod. A Play nem megy külön a Google szervizek nélkül, így önmagában az nem elég, hogy a Play-t felrakod. Használd a Xiaomi Google installert, az feltesz Neked mindent.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #127796 üzenetére
GMS telepítve van?
-
törölt tag
válasz
monti0222w #127326 üzenetére
Én is ezt ajánlottam egy ismerősömnek. A Honor 6x akksija gyengébb mint ennek. Vagy 64GB háttértárat vagy dedikált SD kártya helyet néztem neki. Asus Zenfone Max 2016 lett volna a dedikált kártyás változat. Volt még a Vibe K4 Note de annak gyenge akksija van.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
monti0222w #126903 üzenetére
Az nem rossz.
-
Bazi.Joe
tag
válasz
monti0222w #126281 üzenetére
Szia!
Úgy látom neked volt szerencséd a miui és a flyme rendszerhez is? Melyiket tudnád ajánlani?
Egy Xiaomi és egy Meizu készülék között dilemmázok! -
csubuka
addikt
válasz
monti0222w #126281 üzenetére
Köszi a választ! Azért a 3 giga csak nem kell átlag felhasználásra, semmi játék egyebek nem lesz...
Azért kb egy tizest nekem nem ér plusz 1 giga ram.
(#126274) b0bcat: Amúgy a kínai oldalkon van "International" variációja. Az miben más, mint a belpiac?
-
Jazz
veterán
válasz
monti0222w #125519 üzenetére
Köszi, megnézem.
A Le Pro 236$, a Max 2 meg 256$. (lenti linkem). Alig van különbség, tudásban meg: QHD a FHD helyett, van optikai képstabilizátor, X25 proci helyett Snap 820. Hogy-hogy csak ennyi az árkülönbség?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #125295 üzenetére
Ez sem hivatalos ROM. Amíg a BL nyitható, addig gond nem lesz.
Vagy a Pro-n nem nyitható a BL ugyanígy? -
femiki
tag
válasz
monti0222w #125283 üzenetére
Akkor a Banggood oldalán miért mutatják hogy van? Most akkor okés az oldal, vagy szavahihetetlen?
-
törölt tag
válasz
monti0222w #124575 üzenetére
-
törölt tag
válasz
monti0222w #124571 üzenetére
Ez komoly, tesztelt hely? Múlt héten rászántam magam a szervízre, de csúnyán kiröhögött a helyi GSM szervízes. Pedig, sztem nem lenne nagy mutatvány egy mikrofon, és egy GPS antenna javítás/csere.
-
Roli5
tag
válasz
monti0222w #124571 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w #124314 üzenetére
Milyen Honor 6-od van, hogy nincs rá B20? Európai verzióba (L04) van B20.
Xiaominál nem kell már szarakodni a különböző romokkal, mivel zárt BL miatt nem sok lesz rá valószínűleg. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #124311 üzenetére
Hát.. Akár jó is lehet.
Amennyiben nem kell b20 és nem zavar a zárt rendszer. No, meg a FlymeOS!
Bár én kicsit sokallom az árát. Ha nekem kéne választani, akkor inkább egy Mi5, Leeco, V.Apollo, bár utóbbi még igen friss. De ezek többsége nagy lesz neked. Illetve én szeretem piszkálni a kütyüimet.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
monti0222w #124253 üzenetére
Mert mi van az eustockkal?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #124253 üzenetére
Mert a Meizu jobban terjeszkedik az EU-ban?
Itt a válasz: nem.
Ha elég az angol nyelv, akkor a Zuk is ugyanolyan jó.
Mindkettőnél zárt a bootloader. A Zuk jobb hardver szerintem. -
ctibor
senior tag
válasz
monti0222w #124035 üzenetére
De ha a Z2 Pro-t veszi, akkor még benne vagyunk az 5,2 kijelző méretben és van LTE B20 (a sima Z2 asszem nem tudja).
-
Demolator
tag
válasz
monti0222w #122243 üzenetére
Elfelejtettem említeni hogy 50 körüli áron...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #121914 üzenetére
Custom magyar lesz. Gyári necces. Fizikai méretei pedig nem nagyok. Egy kézzel kényelmesen tudom kezelni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #121912 üzenetére
Nagyon jó, egyedül a kamera lehetne jobb,de a Le1s-nél is sokat csiszoltak rajta a frissítések. Hamarosan elkészül egy rövid beszámoló.
-
bostone
addikt
válasz
monti0222w #121828 üzenetére
Az S7 edge tulajok egy része nincs megelégedve azzal, amit nyújtani tud a piac egyik legerősebb szereplője.
Agyaltam, hogy milyen samsung lenne számomra elfogadható.
Az A sorozat túlárazott: közepes proci fémházban.
A J samsungok olcsóbbak, de nem eléggé: közepes proci műanyagházban.
Az S mobilok durván túlárazottak: csúcs proci üvegházban, sérülékeny fémkerettel. -
doongoo
addikt
válasz
monti0222w #121828 üzenetére
Pontosabban: a processzorral semmi gond nincs, inkább a társított grafikus proci (GPU) gyengébb a versenytársakénál. A 3D-intenzív játékokat leszámítva ez viszont egyáltalán nem zavaró a mindennapokban
-
MonRo
tag
válasz
monti0222w #121688 üzenetére
+1
Fülesem van, kiváló termék. -
KohuthUr
csendes tag
válasz
monti0222w #105007 üzenetére
Köszi!
-
balazs1022
őstag
válasz
monti0222w #55137 üzenetére
Szia végül a THL W100S lett megrendelve. Jó lett volna a T5 is csak, ahhoz semmi tartozékot nem lehet kapni a neten. Ugye az nem baj, hogy nem a sima W100, hanem a W100S? Azért lett az S mert le volt akciózva + bőr tok is van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest