Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
svgyula #140057 üzenetére
Ezt értem is, meg nem is. Ilyen esetben olyan adathoz nem férnek hozzá, amit telefonon tárolok. Banki adathoz meg így végképp nem fognak hozzáférni, mert oda egyéb autentikáció is szükséges, nem elég hozzá, hogy hálózaton van a telefon. Sztem kicsit túltolod a paranoiát, vagy ami a rosszabb, hogy már adatlopás áldozata voltál, amivel vissza is éltek. (ez esetben jogos lehet a félelmed) De kis hazánkban nem gondolnám, hogy olyan hatalmas piaca lenne az adatlopásnak, az is lehet, hogy csak én vagyok naív.
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
pècsimunkás #138424 üzenetére
A telefon beállítások, alkalmazások és azon belül a viber alkalmazás adatainál kell engedélyezni a háttérben futást. A két említett nokian android one rendszer van, azokon nincs lakat.
-
Ryoo
senior tag
válasz
Nyugis #138318 üzenetére
Szia! Ezzel a típussal sztem sok gondod nem lesz. Xiaomi redmi note 6 pro
-
Ryoo
senior tag
válasz
asdf_ #138022 üzenetére
Az SD előbb fog gallyra menni, mint a telefon, illetve, ha a telefon úszik egyet, akkor az SD is megy a levesbe. De, aki meg nem met a felhőbe, az már bocsánat., de megérdemli, hisz ez egy ingyenes, erőfeszítés nélküli hasznos funkció. Édesanyámnak és édesapámnak is belőttem azonnal a onedrive-ot a telefonjaikon, hogy bármit fényképeznek, az később is meglegyen, ha a teló bedöglik. Ennyit minden valamire való informatikához kicsit is konyító gyerek megtehet a szüleiért, ezzel a folyamatos képlementést is megspórolja a telefonról.
-
Ryoo
senior tag
válasz
KamuMazsola #134380 üzenetére
Rawulf azt nem mondta, hogy Kínában megtehetik, csak annyit mondott, hogy megteszik, ahogy kis hazánkban is inkább kifizet az egyszeri ember részletre egy vagon pénzt egy eszközért, mintsem rendesen utánanézzen és számoljon kicsit, hogy olcsóbban is megúszhatta volna, az igényének megfelelő más gyártó és vagy típus megvételével.
-
Ryoo
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132455 üzenetére
Csak jönne már, akkor nem lenne b20 hajhászás legalább.
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
ctibor #130408 üzenetére
Köszi, erre odafigyelek, a B20 nem számít, a kínai appok már sokkal inkább okozhatnak gondot.
A texasi: Köszi, ott láttam én is, viszont azt írják, hogy az alapértelmezett nyelv az angol. És a saját webshop romjukban van magyar nyelv tutira, viszont, ha eredeti szoftverrel kérem, akkor lesz magyar nyelv?
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék venni egy HUAWEI nova típusú telefont, eddig nem is lenne probléma. A baj ott kezdődik, hogy a rózsaszín változat kéne, amit magyarországi boltban nem találok sehol. Tudnátok ajánlani megbízható külföldi boltot, ahonnan meg lehetne rendelni és működik a seller shipping method féle okosság? -
Ryoo
senior tag
A Super Amoled nem csak a Samsung által kitalált fantázianév és amúgy olyan, mint az összes többi amoled?
-
Ryoo
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126496 üzenetére
Magyarországon hol kapom meg olcsóbban a Redmi Pro-t? Eustocknál a 4/32 MX6 89900 Ft, xiaomishopnál pedig 88900 Ft a 3/32 Redmi Pro.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Ha spemallról rendelek telefont és kiválasztok egy 2 év eu garanciát, akkor ha bármi baj van a készülékkel, akkor hol tudom érvényesíteni a garanciát? Vagy az ehhez hasonló oldalakon geekbuying, oppomart, meizuworld hogy lehet érvényesíteni a kapott garanciát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest