- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landor
tag
Kicsit ellentmondásos az amit írsz. A WiFi ki- és bekapcsolását lehet állítani a programmal. Ha meg már be van kapcsolva a wifi, akkor a telefon automatikusan felcsatlakozik a már régebben használt (és természetesen elérhető) hálózatra. Ekkor a "3G" (mobil adatkapcsolat) kikapcsol.
-
Landor
tag
Hát én nem tudom, de szerintem olyan másfél éve használom úgy az androidos telefonjaimat, hogy ha hazamegyek akkor bekapcsol a wifi és feljelentkezik, ha elmegyek otthonról kikapcsol.
Ha megérkezek a munkahelyemre akkor bekapcsol a wifi, ha elmegyek a melóhelyről, akkor kikapcsol.
Továbbá éjfél és 7 között lenémul a telefon de csak ha otthon vagyok (nem pl máshol buliban).
Nincs ebben semmi ördöngösség, ezt bármelyik android tudja, csak szoftver kérdése.. -
Landor
tag
Ha nagyon a méretre megyünk (135mm*70mm alatt) és 4 mag, akkor nekem ezek jöttek ki;
Csináltam egy kis táblázatot.
Mit szólsz, szóltok? Még valami szóba jöhet ezen paraméterek alapján?
De ha nem MTK6589ben gondolkozok, akkor sincs nagyon más ahogy néztem.. -
Landor
tag
válasz
Peaceliker #22097 üzenetére
HSPA+ azaz 21 vagy gyorsabb elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest