-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
"Ha meg egy olyan eladótól akarsz 126 dollárért telefont venni akinek 82 eladása van, hát lelked rajta
"
Hol írtam, hogy attól akarok venni?"Nem szőrszálhasogatás ez, de amikor mondjuk Te adnál el, neked is számít az a pizza ára
"
Nem, nem számít. Illetve számít, de ha ezen múlik, nem cig@nykodok szűk 2000 Ft-on.
(Az idő pénz)
De mások vagyunk, máshogy látunk dolgokat.De tényleg azt kértem, hogy privátban keressen az , aki eladná a V970-jét.
És nem várom mélyen ár alatt, csak reális áron, ahol reális=itt fórumozó, árakkal, telefonokkal képben lévő emberek általi ár.
De ugorjunk.
(Egyébként ha láttátok volna, hogy mit kaptam a fejemre, amikor egy pár napos UMI X1-et beszerzési áron akartam eladni, mert nem tetszett... na abból azért lehetne írni egy szép szociológiai témájú esszét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest