- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
agoka07 #58782 üzenetére
P780: 143 x 73 x 9.95 mm
G3: 135 x 65 x 10.8 mmszámold ki, hogy mennyi helyet foglalnak el a kijelzők, és úgy megkaphatod, az "üres tereket"
A kijelző kétségtelenül nagyobb lesz, az akksi is... ha ez kell, akkor nyilván megéri lecserélni (bár ez szubjektív nagyon), bár tudtommal a levonó drágább.
A G3T meg erősebb hw-ügyileg!@svgyula: írtam fateromról... ha Ő meg tudta szokni, akkor bárki képes lehet rá (elvből utálta a tapizást, most meg már szereti
) Sőt, van egy hasonló korú ismerősöm, Ő THL W100-at használ, fél éve, és egy mukkja nincs már... nyilván az elején meg kell szokni. De mindenkinek!! Én is tanultam anno az androidot, meg Te is, meg mindenki!
Aki nem akar tanulni, az vegyem "nagyitelefont" mint az emporia -
-
Peaceliker
addikt
válasz
agoka07 #23409 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen telóm van, de enyémben is ez a vas van. Shadowgun-t nem tudtam elindítani, mert aszondja nem kompatibilis a készülékkel, de eddig minden más ment rajta akadás mentesen, szal a vassal tényleg nincs gond.
Ó tényleg, a kompatibilitás!
Akkor senki nem tudja hol tudom átírni a telefon típusát? Jó lenne ha valami s3 nak vagy valami "közkedvelt" telónak hinné magát 1-2 app miatt... táblámnál volt ez a megoldás és nagyon hasznos dolognak bizonyult.Illetve az a kérdés, hogy olyat lehet-e módosítani, hogy a fényérzékelőnek mennyi időnként van a mintavételezés? Mert amint van egy ici pici fényviszony változás már veszi is le a fényerőt vagy emeli és ez néha bosszantó...jó lenne, ha nem lenne ilyen hyperaktív
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest