- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
agoka07 #58782 üzenetére
P780: 143 x 73 x 9.95 mm
G3: 135 x 65 x 10.8 mmszámold ki, hogy mennyi helyet foglalnak el a kijelzők, és úgy megkaphatod, az "üres tereket"
A kijelző kétségtelenül nagyobb lesz, az akksi is... ha ez kell, akkor nyilván megéri lecserélni (bár ez szubjektív nagyon), bár tudtommal a levonó drágább.
A G3T meg erősebb hw-ügyileg!@svgyula: írtam fateromról... ha Ő meg tudta szokni, akkor bárki képes lehet rá (elvből utálta a tapizást, most meg már szereti
) Sőt, van egy hasonló korú ismerősöm, Ő THL W100-at használ, fél éve, és egy mukkja nincs már... nyilván az elején meg kell szokni. De mindenkinek!! Én is tanultam anno az androidot, meg Te is, meg mindenki!
Aki nem akar tanulni, az vegyem "nagyitelefont" mint az emporia -
-
Peaceliker
addikt
válasz
agoka07 #23409 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen telóm van, de enyémben is ez a vas van. Shadowgun-t nem tudtam elindítani, mert aszondja nem kompatibilis a készülékkel, de eddig minden más ment rajta akadás mentesen, szal a vassal tényleg nincs gond.
Ó tényleg, a kompatibilitás!
Akkor senki nem tudja hol tudom átírni a telefon típusát? Jó lenne ha valami s3 nak vagy valami "közkedvelt" telónak hinné magát 1-2 app miatt... táblámnál volt ez a megoldás és nagyon hasznos dolognak bizonyult.Illetve az a kérdés, hogy olyat lehet-e módosítani, hogy a fényérzékelőnek mennyi időnként van a mintavételezés? Mert amint van egy ici pici fényviszony változás már veszi is le a fényerőt vagy emeli és ez néha bosszantó...jó lenne, ha nem lenne ilyen hyperaktív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest