-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
kisda #101295 üzenetére
Nem tudsz vele mit csinálni, ilyen. Az enyém is egy gigás, de valamilyen jótét lelkek megtoldották 512 mega swappal, így bőven elég mindenre (így jött a kínai gyár német lerakatából a teló). Javaslom, nézz utána, hogyan tudsz te is felhegeszteni még ennyi swapot a telódra.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem tudom, akár telefononként más és más lehet. Nem sok az 5V a PWM miatt, es csak igy van meg a kivant magas fényerő akacsony fogyasztással és melegedéssel. Szerintem ne kiserletezz vele es csak gyari cuccot rakj bele.
gfefe: szerintem neked valami 2magos MTK cuccos telód van, az ára alapján - hacsak nem volt valami űberakció. Mi a vid/pid amihez a driver kéne? (az eszközkezelőben a sarga felkialtojeles eszkozt nézd meg) Aszongyák amugy hogy innen kell felrakni ezt az univerzálisat de Win8/8.1 x64-re nincs.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem lényeg a feszültség mert nem egyenfesszel megy igy nem hiszem hogy jot mertel, hanem a frekvencia is mert PWM-mel huzzak fel a fényerőt, túlvezérelve a ledet - oszcilloszkóppal lehetne megnezni pontosan. Egyébként ja, idővel elfáradhat de nem jellemző. Csatlakozásokat, forrasztást nézd meg, utána meg ledcsere ha beszerezhető és ugy van feltéve hogy lelehet.
-
Fiktivlife
tag
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék. Zp 980+ vásárlását tervezem.Programszervező vagyok.Egyik kártya folyamatosan menne a neten. Mail-ek, honlapok-fényképek nézegetése,skype.viber nagyon sokat használnám.
Nyílván nagy csodát nem várok de azt sem szeretném ha 4-5 óra után megállna az élet,hiszen ez a munkám,ebből élek.
Azonban félek hogy a 2000-es aksi nem fog beválni. Kérem hogy ha lehet akkor 1-2 aktív használó ossza meg a tapasztalatát.
Köszönöm! -
-
myk74
senior tag
Ha megnyomom a hátlapot a power gomb mellett ,akkor feléled a kijelző.
Valószinüleg hibás a kapcsoló!
Nekem nem akadt ,jól pörgött a telefon,viszont egyszer leszívta az aksit nagyon, kb 4-5 óra alatt nullára!
Letöröltem a fészbúkés társai appokat és megszűnt a látványos merülés!
Bár egy 1800-as akkut nem nehéz lemeríteni!
2 nap alatt sajnos nem tudtam több mindent tesztelni.
Így is ajánlott kategória,nálam! -
junkpod
veterán
RAM: ez már ilyen, ha ezen kuksolsz mindig kevés lesz. Javaslom mindenkinek aki kevesli a RAM-ot, hogy menjen be a telefon beállításaiba és ott jelenítse meg a futó programok listáját. Ott bal oldalt alul kékkel jelzi, hogy mekkora területet foglalnak el a futó appok.
Most jön a trükk: nyomj rá a szürke memória részre alul és hopp megváltozik a lista és lehet sírva fakadni, mert látni fogod, hogy amiről azt hitted, hogy nem használja ott is folyamatosan tart dolgokatVagyis mindig a RAM 100%-a van használatban.
-
Dominó85
addikt
-
hungobungo
senior tag
Kamerák összehasonlítása, aki felismeri a növényt pluszpontot kap
THL T100S,
Zopo zp998,
iOcean X7 HD,
mlais mx28, -
-
A wifi/bt hibánál nézd meg még a gps-t is. ha az sem megy akkor lehet hw hiba is.
Nekem a gyári rommal volt ilyen a zte v967s, aztán frissítés után is megmaradt a hiba,ment vissza kínába.
Lehet azonban tényleg ROM hiba is, bár az elég nagy malőr lenne a Star részéről.
Esetleg vanaki kisegíthene téged egy system.img-vel. -
kgymac
őstag
Visszaállítani az aktuális/elmentett romodat + hard reset. Legközelebb figyelmesebben elolvasni (esetleg pluszban infót keresni) a telepítendő apk-ról. Max GB-.ig működik, ICS-től felfelé általában kikészíti a telefonokat.
szerk: a preloader lehetett a hiba. Az eredeti romodat kéne feltenni (amivel kaptad és ugye lementetted?).
Bővebben keress rá a '4032'-re a 'gyorskeresés itt'-be írva, a lap tetején. -
tolvaj!
őstag
nőnek ajánlott készülék, mivel kissebb nem nagyon van normális HW-el. a SOC meg szinte mindegy, csak azt ne felejtsd el, hogy a 6582 még új, és ahogy te is írtad a 6589 kipróbált cucc. saját tapasztalat szerint pedig 768 Mb ramnál kevesebbel nem szabad szóba állni.
citkar
valszeg akku csere, sajnos, mert a hideg ( ha tényleg nagyon- nagyon hideg tehát folyamatosan ki van téve minusz 5C- nek pl ) az kinyírja. a hidegben amúgy is sokkal gyorsabban merülnek az akkumulátorok. esetleg még azt megpróbálhatnád, hogy egy egész estére egy 1000mAh ás töltővel megtolod és 12 órás töltést csinálsz vele. vagy magáhoztérnek a cellák, vagy a hidegben sérültek a litium cellák és elvesztették a minimális töltésüket ( pontosabban lecsökkent bennük a minimális töltési szint).
(#54877) kisda
az a baj, hogy gyorsabban is merül. és gyorsabban is töltődik.... ez cella hibára utal, amit viszont túltöltéssel lehet éleszteni, ha LEHET!
-
tolvaj!
őstag
-
kisda
aktív tag
Szétszedtem az S5-öt, de ahogy látom a nyákot, össze van hidalva a 4 és 5. láb, ahogy kell az OTG-hez. Viszont valami miatt még mindíg nem működik. Azt is furcsálom, hogy 2,45V mérhető OTG kábelen keresztül a microUsb ajzaton, holott 5V kellene hogy legyen.
Ötletek? Valaki rá tudna még mérni, akinek ezzel a SoC-al működik az OTG?
-
DJGABI
addikt
mondom _kamu_ xbox kar. szerk: na erről makogok [link] visszafelé kompatibilisnek kéne lennie elvileg. de amúgy droid verzió se mindegy, 4.2-től felfele asszem vmit elcsesztek, még a sixaxis app se megy. ha itthon ki tudsz próbálni előtte egy kart, mindenképpen tedd meg, netről lutri. pedig én is szeretnék egyet már jó ideje, de még mindig nem léptem meg.
-
-
hun_gery
aktív tag
szerintem igen.
dhgm: cotina által képen én is azt látom, hogy a touch screen és az lcd még mindig két külön egység, tehát _szerintem_ ugyanúgy külön cserélhetőek
!= egyenlő =/= , csak a != kockásabb
egy klasszikus
-
hun_gery
aktív tag
-
CoolBoy323
nagyúr
Akkor olyan, mint a Voltcraft IPC 1L, csak az ceruza akksikhoz való "k.rvajócsúcsszuper" töltő
És még egy kérdés: mi az a Lixx?
A lítium akksikat nem kell kisütni, mert káros, első töltéskor, vagyis már mikor legyártották, akkor eléri a max kapacitását! SŐT, rosszat tesz neki, még a teljes lemerítés is!!!
-
peter76bp
aktív tag
A tesztelés pontos menetét is beírtam az űrlap elejére, hogy ne kelljen az eredeti hozzászólásom keresgélni.
Kipróbáltam, sajnos ha befut egy hívás akkor a teszt valóban megszakad.
Képernyőkép készítése 4.0 felett sem minden készüléken megy a hangerő + power gombokkal. Próbáld meg PC-ről QtADB-vel vagy keress Playen valami ScreenShot készítő progit ha van root jogod.
-
Urby66
aktív tag
A teszt 3-4óráig tart majd. 100% töltésről kell indítani és automatikusan meg fog állni 17% környékén. A kijelző végig bekapcsolva marad teljes fényerőn, a processzor használat pedig 100% lesz, hogy a legjobban merüljön a készülék.
A hálózatról nem jelentkezik le ezért végig elérhető maradsz, de mégsem érdemes buzerálni a gépet a teszt alatt, mivel a 100% proci terhelés miatt lassú lesz.
A legjobb a tesztet éjszaka indítani és reggelre lesz egy szép eredményed. -
vegyszer
addikt
Igen, az egy esti elfoglaltsága a telónak.
Jó esetben közel 4 órát is elmehet...
(és ha jön hívás, gondolom meg is szakad egyből a teszt)Való igaz, gyakorolni kell a hangerő csökkentést, és a powert egyszerre megnyomni. Nekem van, hogy nem megy, de meg lehet csinálni. (nekem a tokban a hangerő nyomáspontja bizonytalan ehhez, sajna, de a tok ingyen volt.
)
-
-
-
RVR400
veterán
6-án rendeltem e-bayről egy androidos tévébe dugható cuccot, 10-én lett feladva:
2013.04.13
13:26
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.04.22
13:30
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.22
22:51
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.23
22:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadTermészetesen még nyoma sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest