Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
SzaChe #26148 üzenetére
Tudod, szerintem fordítva közelíted meg a dolgokat egy kicsit.
Ha előbb keresel, az eredményeket gyorsan átfutod, kimazsolázod azt, ami érdekel, és UTÁNA megkérdezed azt, ami kimaradt a posztokból, de számodra fontos, biztos, hogy pontosabb információid lesznek, mint úgy, hogy belöksz egy kérdést az éterbe, amire ráadásul nem is nagyon van jó válasz.
(Egyébként a kérdésed megírása a linkeléssel együtt nem biztos, hogy sokkal kevesebb időt vett igénybe, mint a fent írt műveletsor)Hogy miért: mert van, akinek nem fontos a notification led, a villanó, a kamera, a gps, de neked lehet, hogy igen.
Én pl. a notif. led hiánya miatt nem vettem meg ezt a telefont.
irónia:
Egyébként egy picit irigyellek: bár én tudnék kevesebb idő alatt dönteni egy telefon mellett, mint amennyit párszáz poszt elolvasása (lényegtelenek átfutása, lényegesek/hosszabbak átolvasása), meg pár tecső videó megnézése jelent
/irónia(#26143) Buccer: igazad van. A csodálatos, kolbászkerítéses NYUGATON, így csupa nagybetűvel mindenki mosolyogva ír le újra és újra olyan dolgokat, amik már többszörösen ki lettek tárgyalva az adott fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest