-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeffer
csendes tag
Sziasztok. Bocs a hülye kérdésért? De itt lehet hirdetni vhol eladó dual simes telefont? Van egy eladó karcmentesem. Köszi
-
Czeffer
csendes tag
válasz
Peaceliker #21498 üzenetére
OK, rápróbálok mindkét helyen. Egy üzenetet megér, hátha válaszolnak. Nincs vkinek kuponja?
-
Czeffer
csendes tag
válasz
Peaceliker #21494 üzenetére
OK, köszi. De akkor az isten tudja, mikor lesz, és lehet hogy hónapokkal később kapom meg. A kérdés, hogy a minideal-en van e raktáron, és megkapom 2 hét múlva, vagy csak oda van írva, hogy van. Olvasgattam, és a minideal-ről ha van, gyorsan megjön, de kérdés van e? A 20 dolcsi az 20 dolcsi, de ha lenne vkinek kuponja hozzá, és van raktáron, akkor maradnék a minideal-nél, mert kicsit többért, de tokkal megjönne hamarabb.
-
Czeffer
csendes tag
Sziasztok. Hétfőn szeretnék minideal-ről venni egy G3-at. Van esetleg vkinek friss, aktív minideal kuponja? Ezek meddig érvényesek. KÖszi
-
Czeffer
csendes tag
Sziasztok.
Bocs a kérdésért, új vagyok.
Ebay-ről sokat rendeltem már, PayPal-on keresztül.
Olvasgattam a fórumot, és érdekelne a fastcardtech, ha ott veszek vmit, és nem ér ide, pl, akkor hogyan és miként tudom visszaszerezni a pénzemet?
Van egy két telefon, ami tetszik, és nagyon jó áraik vannak.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest