- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
devast #48327 üzenetére
...hát akkor passzolok.Mi az erősebb kategória?Egy atomerőművet csak nem lehet hordozható formába varázsolni?
Ahogy néztem a csájnííízfonok világát a 4mag 1500Mhz a felső szinten van,vagyis erősebbet elég nehéz találni.Na igen mondjuk az architektúra ott lehetnek difik...bár meg kell hogy mondjam a személyes tapasztalatom alapján,hogy ami az X5-ben szerepel vas az speciel a gyengébb vas kategória (2mag 1000Mhz) de mivel nem játszok,vagyis játékokon kívül, olyan appal nem találkoztam ami megakasztotta volna(mondjuk a grafikus része az röhej mert már azt nem is jegyzik tán (PowerVR SGX531) ami a scollozás,vagy görgetésénél látszik is egy kicsit,de ez engem nem zavar).Összehasonlítási alap pedig van valamelyest mert sorban:Samu spica,ZTE blade,moto defy+,alcatel ot 995,,SE xperia arc/s,LGO2X ezek mind erőteljesen gyengébben muzsikáltak,na jó ez talán egyértelmű,de például az O2X amely hasonló vas a ramtól eltekintve az volt tán a legtrágyább és persze nekem a legnagyobb csalódás.Ahhoz képest az X5 rendesen szárnyal!
(#48330) fateless
Ez teljesen egyértelmű!Ehhez azért a pénzen kívűl kell egy jó adag megszállottság is,hogy az ember egy ilyen telóval foglalkozzon.Mondjuk nekem a munkáim miatt nagyon gól lett,mert a lézertől kezdve a pmr-en át a kamerát,és gyakorlatilag minden funkcióját ki tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android dual SIM okostelefonok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest