-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
Atomcsirke #45971 üzenetére
Az EU-ba belépő légiutas vám és áfa mentes behozható értékhatára 430 EUR volt, amikor legutóbb érkeztem Kínából. Tehát fütyörészve, a vámosnak mutogatva lehet behozni ilyen telefont.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Atomcsirke #45971 üzenetére
Én egy ideig dolgoztam a Malév Cargoban röntgenes átvilágításokat csináltam. Az érkező küldeményeket is kiválogatják és világítják. Egy mobiltelefont elég könnyű megkülönböztetni egy Garden tools vagy egy Household goods-tól. Mert ilyesmiket szoktak mostanában írni a csomagra.
Azon kívül pedig az már a Posta és a NAV együttműködésén alapul, hogy ha adott névre és címre viszonylag gyakori a kínából érkező posta, akkor azokat a "lelkiismeretesebb" postások simán odatolják a VÁM elé.....szerintem. És onnantól lép életbe a világítás, majd az értesítés, hogy némi készpénz ellenében átveheti a júzer a csomagját.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest