- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
vinibali #30714 üzenetére
Én próbáltam, de nem tetszett. Magyar sincs, lassú is volt.
Én inkább ezt használom : iocean-x7-8Szerk.: Megnéztem, mind a Sonyn, mind az Arcticen 2 vonal van a 3,5 csatin.
-
laslie92
senior tag
-
alázógyík
addikt
válasz
vinibali #29287 üzenetére
Áááhhh, örülök, hogy cwm-et tudtunk rá tegnap tenni. Olyan szinten nem engedett semmit, hogy csak na.
Mondjuk ettől meg olyan rootolt lett a teló, mint a fene. Senki se értette.
Egyébként a teló teljesen jó, nekem nincs gyári fülesem, vettem egy Sonyt hozzá.
Progik gyorsak, kijelző jó,... a romot megvárom, míg páran tesztelik.Szerk.: A gps van hogy 3-4 perc alatt talál csak 4-5 hódot, így most azon szenvedek, hogy a gps.conf filet másoljam be a system/etc könyvtárba. Mert nekem ott nincsen, pedig kellene.
Hiába másolom be, 1 perc múlva eltűnik. -
fotosjani
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
válasz
vinibali #27629 üzenetére
"szvsz kevés az 1gb ram FHD kijelző mellé(indulásnál 518MB szabad, mindent legyalultam)"
Van egy teszt a Youtube-n iOcean X7 vs. Jiayu G4 vs. HDC S4
A videóban 6:33-nál az X7 estén a RAM 330/960
a 720 soros HD G4-nek 610/971
a 1080 soros FHD HDC S4-nek 319/960Lehet a videóban más ROM van az X7-en mint a tiéden?
-
-
alexw801
senior tag
válasz
vinibali #27591 üzenetére
Ez így van a töltőkkel.
A Nexus 7 2A-es töltőjével töltöttem a ZTE V987-et, felment 4350 mV-ra és ott tanyázott. Erre kihúztam.
Utána a ZTE gyári 1A-es töltővel ugyanez, igaz 4350 mV-ról visszament 4300 mV-ra.
Használok mindent a WayteQ 5V 2A autós tápegységével is (kis mini USB - micro USB átalakítóval), semmi gond.
Volt gond iphone copy töltővel (kis fehér kocka alakú, 1A), nincs jól zavarszűrve és meghülyül tőle a telefon. De egy zöld pöttyel jelölt, amit a W801 Aiphone telefonnal adtak, az kifogástalan volt.
Rendeltem a banggood.com-ról pofás EU villás 2A töltőt valami 3 dollárért, USB aljzat van rajta, remélem beválik.Ami nem tetszik: a V987-et miért engedi fel a töltő szabályzó 4350 mV-ra? Nem lehet ezt lejjebb venni, pl. az Engineering mode-ban?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
vinibali #27515 üzenetére
alázógyík & vinibali
Sziasztok iOceán tulajok
Én még csak most nézegetem, ti már jobban körbejártátok a lehetőségeket gondolom.
Tudtok valamit arról hogy lehet-e egyből esetleg 3000mAh akkuval rendelni valamilyen shopban?
Vagy csak külön rendelhető a 3000mAh akku hozzá.
A 3000mAh-es akku gondolom vastagabb mint a G4-nél is, akkor cserélni kell a hátlapot is vastagabbra vajon?
Hátlapot még sehol nem láttam hozzá, főleg nem két méretben.Esetleg meg tudnátok mérni a gyári 2000mAh akku méreteit?
Előre is köszi. -
Mittu88
senior tag
válasz
vinibali #26062 üzenetére
komolyan elgondolkoztam azon, hogy kifejezetten erre a célra dvr-t veszek, de mivel régi swiftem van, úgyse merném az autóban hagyni, mert egy 10e Ft-os cuccért feltörik. Plusz még egy adalék, a Nokia 6310-esem a maga 10 év szolgálatával nyugdíjazásra kerül, habár szeretem és lehet vele "villantani" (mondtam már, hogy mindenki snake-ezni akar rajta?
), de nincs fényképezőm se és néha vannak pillanatok, amiket meg kell örökíteni. Ez a telefon picit mindenre jó lesz, de nincs kompromisszummentes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest