- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
instantwater #33458 üzenetére
Szerintem 100%-os telefon amúgy sincs, szóval ez nem csak zopo vagy nem zopo kérdés.
Pl egyik telefonnál működik a gps, másik ugyanolyannál meg trükközgetni kell.. Ezeket a dolgokat alig lehet kiszűrni. Vagy ott az egyik THL kamerája. Szar képeket csinált, feltettek rá másik romot, máris jó képeket lőtt.. Zoponál is rengeteg rom van, pl az alap gyáriban nem megy az autobrightness meg a hdr kamera, de ezt utólag simán lehet orvosolni. Szóval ezek mind szoftveres dolgok, nem hardveresek.. -
tutis
őstag
válasz
instantwater #33453 üzenetére
Hát én nem tudom, nekem Hero H7500+om van, ugyanaz mint a Zopo ZP810, tökéletesen működik minden benne, nincs semmi bugja, rengeteg rom van hozzá.. Egyedül a súlyát tudom felhozni negatívumnak, de ez egyéni szocproblem. Az óva intelek kicsit erős viszont, sőt nagyon erős, top 10 telefonba simán belefér ebben az 5 col hd felbontás 4 magos kategóriában, sőt, még a top5-be is simán..Az hogy mondjuk nálad járt egy bugos példány, az inkább pech mint szériahiba..
-
r3dwo0d
tag
válasz
instantwater #33439 üzenetére
AZ általad említett hiba 810-n nálam nem jött még elő... vastagságra 10 mm. A c2 meg 8,5 na bumm. Még a vastagsághoz hozzátenném, hogy tokkal úgyis mások lesznek az értékek túl nagy eltérés nem lesz köztük. A c2 hibák személyes tapasztalatból valóak? A jiayu sem lesz könnyebb főleg nem a 3000 mA-s akksival. Szóval egyáltalán nem olyan rossz a Zp810 főleg 4.2-s gyári rommal tökéletesen működik.
-
tutis
őstag
válasz
instantwater #33439 üzenetére
ezt most tapasztalatból mondod a zoporól?
-
bigrock
addikt
válasz
instantwater #33412 üzenetére
Minden normálisabb helyen kb. 270-260 USD körül adják. Én a minideal-t javaslom, gyorsan szállíttatnak, nekem eddig 100% róluk a véleményem.
-
Maximum1
őstag
válasz
instantwater #33380 üzenetére
-
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #33210 üzenetére
+0.5
mert csak a fősulira járok oda -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vagyunk páran. Nem is néztem eddig
-
válasz
Lassan összejöhetnénk szakmai sörözésre
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #32816 üzenetére
Nekem A820 beépített böngésző tudja ezt, SwiftKey-jel, és akkor, ha teljes képernyőre van a labs menüben rakva, de előfordult.
(csak 0.fb.com-hoz használom a gyári böngészőt, mert minden másra ott az opera mini, és az elsővel ingyenes a tés böngészése, a másiknál már nem, a proxyik miatt.)
-
alázógyík
addikt
válasz
instantwater #32818 üzenetére
De ezt csak most kezdte el csinálni.
Lehet, valamelyik frissítette magát. -
alázógyík
addikt
válasz
instantwater #32816 üzenetére
Szintén.
-
r3dwo0d
tag
válasz
instantwater #32515 üzenetére
Jó helyen keresed! Ezen belül a GPS satellitesre bökve előjönnek a kérdéses gps segítő modulok.
-
válasz
instantwater #32515 üzenetére
Beállítások --> helymeghatározás (vagy helyhozzáférés) --> gps bekapcsolási csúszka mellett a szövegre katt.
Angolul val'szeg ott lesz, ahol írtad -
RVR400
veterán
válasz
instantwater #32501 üzenetére
De legalább tudja az OGS-t. Vagy az OTG-t?
-
GeoPhoto
tag
válasz
instantwater #32430 üzenetére
Igen, én voipon is telefonálok egy netes kártyával, van ahol a vezetékes számok ingyenesek, és csak a mobilért kell fizetni 10 eurocentet. Mindkét kártyám prepaid, nekem így jött ki a legolcsóbban, mert alapból keveset telefonálok
-
gabor#
tag
válasz
Itt találsz róla bőven
[link]PH! Voip telefonálásról, beszélgessünk! -
Maximum1
őstag
válasz
Viber, Skype?
-
törölt tag
válasz
instantwater #32394 üzenetére
Nem tudom, ezt írják a romos oldalon:
Rom for ALL revisions, A AND B!
-
gps76
őstag
válasz
instantwater #32329 üzenetére
tutis: nem is fogod latni,en mar lattam eloben az van rairva MT6589WMK,de itt le van irva tablazatba mivel is tud kevesebbet:
[link]
Nincs az olcsositva,csak olyan mint regebben az Intelnel amelyik proc.ban nem sikerult a cache,az lett celeron,itt meg nem birja azt az orajelet amit a tobbi.En a 12 eves fiamnak eloszor a tmobil altal letiltott(igy vettem bagoert),de telenorral siman megy Xperia Minit adtam oda,aztan az asszony elkunyeralta tole,de most kapott egy Huawei Y200-at,ami kemeny 9000 volt majdnem uj allapotban,IPS kijelzoje van,ahhoz kepest hogy csak 256 MB a RAM,egesz jol dolgozik igaz ki kell gyomlalni.Van rajta notification led,nagyon hangosan szol,gumirozott hatlap,ha elhagyja se nagy ervagas.
Ne nagyon acsingozzatok a Qualcomm negymagos csodaja utan,mert hetvegen nyomkodtam egy xperia z-t,meg egy optimus G-t,es valahogy megjelenitesben az A820 gordulekenyebb volt,egyedul a 2 GB ramot lehetett sokmindent elinditva eszrevenni,hogy van hely. Jo nagyobb felbontas,de ha ennek aran, akkor koszonom maradok a QHD-nal...
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #32304 üzenetére
Akkor legyen új blade. 86$ volt legutóbb, mikor láttam valahol. És kb. ugyanannyi volt a kétkártyás verzió is.
-
Goczy
csendes tag
válasz
instantwater #32300 üzenetére
esetleg ez mini S3 i9300
70 $ de 4,3 a kijelző
-
arfer
senior tag
válasz
instantwater #32317 üzenetére
Nekem ez is jónak tűnik...
-
sasa311
veterán
válasz
100$ alatt kb. csak szemét van.
-
válasz
instantwater #32314 üzenetére
25k-ért már van
Lenovo A789
Lenovo A660
Jiayu G2
ZTE V970 -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #32314 üzenetére
Ha azt még nem is, de 6577-et kap ennyiért. Talán.
ZTE V970, vagy valami olcsóbb kétmagos beleférhet. -
Gerasz
aktív tag
válasz
instantwater #32308 üzenetére
Ebben az esetben vissza kell utasítanod a megbízást.
RVR400: Mielőtt szétbuciznád a falat. Azért bátorkodtam ilyet ajánlani, mert itt van előttem egy. Custom rommal, kicsit felhúzva a procit teljesen használható. A ZTE Blade még ratyibb, ugyanaz a proci, négyszer annyi pixel.
-
válasz
JY G1, de mintha már lett volna róla szó régebben.
Hát ezt találtam még neked.Vagy még pandás cucc.
-
RVR400
veterán
válasz
Talán valami ilyesmi? A nyelvre érdemes rákérdezni, talán magyarítható házilag is.
-
válasz
4" dual sim - olyan 100$ körül lehet venni tényleg normálisat, de az már 25k.
Lehet, hogy a harveraprón is érdemes megpróbálni, hátha.
-
Gerasz
aktív tag
válasz
100$ alatt nem érdemes gondolkodni, alatta csak hulladékok vannak. Inkább egy használt Galaxy mini, sokkal jobban jár vele. Kisebb kár, ha tönkremegy, alkatrész fillérekért pótolható, és biztos jobb felhasználói élményt kap, mint egy kínai telefontól. Taán nem röhögik ki, köpik le az osztálytársak, bár látszik, hogy nem ismerem a trendeket, mert az is meglep, hogy a 10 éves gyereknek dual sim kell (céges?
)
-
arfer
senior tag
válasz
Kérdés, hogy 3G-t (WCDMA) akarsz-e, vagy elég a GSM+GSM. Ha elég a GSM, akkor lehet elég ez a pénz, MTK6517-es telefon ennyiből valószínűleg kijön. WCDMA attól tartok nem nagyon...
-
dReFiX
senior tag
válasz
ZTE Blade használtan, csak az nem dual sim. Bár nem semmi ha egy 10 éves gyereknek két sim kártya kell, de ebbe ne menjünk bele mert nem a témához tartozik.
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #32198 üzenetére
g3 biztos, nekem olyan volt
. g3s es a tobbi varians mar ujabb chipes, erdemes beszerezni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #32132 üzenetére
előre nem lehet megnézni...
valaki tudna nekem segíteni egy rendelésben, SOSbe, most???
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #32126 üzenetére
muti
-
tami92
aktív tag
válasz
instantwater #32079 üzenetére
Hát ez k@rva nagy
-
barnam_
nagyúr
válasz
instantwater #31925 üzenetére
Lenovo A820 2000 mAh akku: két sim, egyiken folyamatos 3G net, 2 óra netrádió, 1.5 óra beszélgetés, ~1 óra kijelzőidő, és estére 31%-ra merült. Tehát elég jól bánik a MTK6589 az akkuval szerintem.
-
domerator
veterán
válasz
instantwater #31925 üzenetére
Kb. pont igy hasznalom a Q508-asomat a 3200-as akksival (mernek ra fogadni hogy tenyleg ekkora) megtoldva 3g netezessel naponta nehanyszor de wifin is logok a neten... szoval igazabol nem kimelem es estere mindig marad legalabb 50%... egyszer probaltam ki hogy visz-e ket napot... vitt
-
agoka07
senior tag
válasz
instantwater #31727 üzenetére
0,3" már nem mérvadó mondjuk...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
instantwater #31727 üzenetére
én is ezért választottam. Sok nekem az 5"
-
Csongii
csendes tag
válasz
instantwater #31505 üzenetére
Goophone i9 ha számítógépre van kötve akkor se csinálja, ki szedtem az aksit is de nem változott.
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #31461 üzenetére
Az a Navigon, ez simán felment.
-
válasz
instantwater #31368 üzenetére
Felraksz egy nova lunchert es annyi sorba/oszlopba rendezed az ikonjaidat amennyibe akarod.
-
Fandango
veterán
válasz
instantwater #31366 üzenetére
Kerdes, milyen marka ez a Faea? Ismert, megbizhato, csak meg nem olvastam rola itt, vagy total ismeretlen uj versenyzo?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Érdekes megoldás a notification LED-re a Home gomd megvilágítása. Meg a másik két gomb homályba vesztése is. Kár hogy megcserélték az arányokat is és a felső részen túl nagynak tűnik a kihasználatlan terület az alsóhoz képest. Ha pont középre tolták volna a kijelzőt sokkal jobban nézne ki.
-
Padam
aktív tag
válasz
Hát ez nagyon bitang!
Most akkor mégse rendeljek UMI X2-t?!
Azt írják juni 15-től lesz, viszon ALI-n se híre se hamva.
-
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #31300 üzenetére
Nem tudom, hogy mit néznek.. email/szállítási cím/paypal..
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #31167 üzenetére
Csak hibernálódott. Két nap múlva felélesztik.
-
bigrock
addikt
válasz
instantwater #30873 üzenetére
Antutu mit mond róla a Parameters alatt? (vagy a Mobileuncletools ?)
-
FatalEror
addikt
válasz
instantwater #30478 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb,ha a fastcardtech-en hirdetnék.
-
FatalEror
addikt
válasz
instantwater #30476 üzenetére
Lehet csak matrica,halottam olyat is,hogy simán leugrott az akuról a matrica.
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #30413 üzenetére
Tippem van. Az alkalmazások valamely szinten kötődHETNEK a SIMhez. Jártam így megvásárolt JAVA programmal. Új sim után a régi appok nem mentek. Visszatéve az eredetit ugyanúgy hibára futott. Ha a kettes simben volt a kártya, és az új, ha az egyik, egyesben van...
-
Tomotheus
csendes tag
válasz
instantwater #30438 üzenetére
Köszi a normális választ!
-
Fandango
veterán
válasz
instantwater #30436 üzenetére
1-2 nap mire aktiv lesz a tracking number. Nekem 2 napja az orszagban van a C2, remelem mar nem sok mire megkapom.
-
válasz
instantwater #30415 üzenetére
Hűha ... ez erős passz. (legalább anyira fura, mint a reboot utáni felfordultan működő kijelző...)
Citkar: mobilnettel is letölthető.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
instantwater #30407 üzenetére
Létezik (majd ha piacon lesz)
-
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #30421 üzenetére
Túl mainstream már itt pár kollégának elterjedt, közösséggel rendelkező telefont választani megbízható webshopból
-
citkar
addikt
válasz
instantwater #30400 üzenetére
Én kapásból azt hittem integrálva van a SoC-ba, mint már annyi minden
-
Groovebaby
tag
válasz
Az igen...elég érdekes...biztos ott más van, nem a simkártya
-
dReFiX
senior tag
válasz
Valami más ott a probléma, mint egy új sim kártya, sd kártyát nem vettétek ki közben ?
-
bigrock
addikt
válasz
Megfelelő minőségű "agybadugós" fülhallgatóval és FLAC, vagy jó tömörítésű MP3 esetén természetesen. Annyit hozzátennék, hogy anno a Yamaha DAC-os SGS2-m sokkal gyengébben szólt, mint az elődje, az SGS1, amiben Wolfson DAC dolgozott.
-
csabili74
aktív tag
válasz
Hogyne. Sőt. Különböző füles, különböző dinamika, tisztaság, stbstbstb.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
instantwater #30353 üzenetére
Rá lehet bűvészkedni TV-re/monitorra egérrel és billel együtt? Az lenne igazán király.
-
justaview
senior tag
válasz
instantwater #30244 üzenetére
Latom mar meggondoltad magad, de azert elmondom mit veszithetsz.
Az idodet es energiadat...bar ha sok van belole, akkor lehet jatszogatni, de hetekig elhuzodo kuzdelemre is felkeszulhetsz. En tapasztalatbol mondom, tenyleg nagyon korrekt a paypal, de szire szora nem fizet vissza semmit. Ahogy sz.gabor is irta elobb vitat nyitsz, majd hosszan el levelezgetsz az eladoval, ahol olvasgathatod a hulyebbnel hulyebb kifogasait es hazugsagait, amelyekre nem art diplomatikus es korrekt valaszokat adni, mert amikor lezarod a vitat azzal, hogy nem tudtatok megegyezni es kered vissza a penzedet, akkor a paypal ebbol a levelezesbol fogja eldonteni, kinek van igaza, es mit fog tenni. Es egyaltalan nincsen bekodolva, hogy te nyersz. (Erdemes a paypal mukodesebe beleolvasgatni.)
Ezert jo ha a levelezesedet mar ugy irod hogy tele legyen bizonyitekokkal. Na igy van eselyed, es a penzedet visszakapod, de amit belefeccoltel hetekig, azt mar sohasem. Ezert en mindenkinek csak azt tudom javasolni, akinek draga az ideje es az idegrendszeret nem lotton nyerte, hogy megeri megbizhato boltot keresni, meg ha par dollarral dragabb is.
-
HXY
addikt
válasz
instantwater #30264 üzenetére
Nem tudom, én kívül vagyok...
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater #30246 üzenetére
A paypal nem fogja automatikusan visszautalni a pénzt a te panaszodra hanem vitát kell nyitnod.
A bolt meg majd azt mondja bocs tévedett de nézd meg más boltba is ennyibe kerül a C2 ,vagy tartsd meg vagy küld vissza a saját költségeden és visszatérítik a pénzt.(Az emberek 90% biztos hogy nem fog a visszaküldéssel kínlódni, hetekig várni hogy visszautalják a pénzt, esetleg azt mondják sérülten érkezett vissza és lefényképeznek egy törött c2-est).
Ráadásul mivel 980 szoftvert tesznek a gépre még a belső memóriát is 16GB-nak írja és a telefont zp9800 típusnak ismeri fel minden
Sokan nem ismerik fel a különbségeket szürke(980) ill. fekete(C2) belső szín,máshol a hátlapon a felírat (még a fastcardtech is keveri nézd meg a képeket néha fenn (C2) néha lent (980) van az embléma és a felírat) és a fémes résznek más a struktúrája.(a 980 finomabb a c2 kicsit durvább).
Ez nem tapasztalatból íróm mert eddig se a boltokkal (igaz a fastcardtech-től még nem rendeltem) se a paypalal nem volt problémám de az ördög nem alszik(és a netten lehet olvasni elképesztő dolgokat a vásárlásokkal kapcsolatba) jobb egy megbízható boltból vásárolni. -
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30246 üzenetére
Lehet, megpróbálom
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30244 üzenetére
Véd, de nem macera a visszaküldözgetés?
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30241 üzenetére
Ja, értem, ezt nem tudtam. Akkor kerülöm ezt a boltot, ezek mellett még sok rosszat halottam. Még valami csel van a fizetéssel paypalnál, csak már nem tudom, hol olvastam.
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30239 üzenetére
Ne tudom, mi ez a paypal feee
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30237 üzenetére
de 3-5 dollárral drágább csak, annyit megér, ha ez tényleg a 980
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30233 üzenetére
Írtam nekik, ezt válaszolták, vagyis a teljes levél:
Dear csabili:
You asked a question:
In 2013-05-29 18:31:48
Question:This phone is real Zopo ZP980 or C2?
Here is our online servicer answer:
Repaly Time:2013-05-29 20:13:58
Answer:Thanks for your inquiry ,it is Zopo ZP980 ,ThanksHope these information can help you.
Na most akkor mi van?
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30217 üzenetére
Én is ezen gondolkodom, de ha megjön, és C2, akkor visszaadja a paypal a pénzt, te meg visszaküldöd a telefont? Vagy ez hogy működik?
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #30217 üzenetére
asszem 300$ felett nem lehet paypallal fizetni a fastcardtechnél vmiért
-
blueye
veterán
válasz
instantwater #30195 üzenetére
"az iocean olcsó, de híg a leve" - miért?
-
tboy72
aktív tag
válasz
instantwater #30159 üzenetére
Be kell állítani, hogy ne a Paypal váltsa, hanem a bankod!!!
Slőn csoda, egyből olcsóbb 4-5 forinttal a dollár! -
gps76
őstag
válasz
instantwater #30159 üzenetére
Tehát bemész az Uni...ditbe és a számodra befizeted?
mennyivel olcsóbb így? -
citkar
addikt
válasz
instantwater #30156 üzenetére
Én sosem töltögettem a PayPal-t, beregeltem egy kártyát és akkor emeli le a pénzt, amikor fizetek. Így gyorsabb.
-
blueye
veterán
válasz
instantwater #30156 üzenetére
Es akkor mit nezel most? En az iocean x7et es az umi x2ot figyelem h lesz-e akcioban.
-
SUPREME7
őstag
válasz
instantwater #30080 üzenetére
Felesleges ezen a PPI-n nyáladzani, az volt a lényeg, hogy az almás cég adott egy nevet annak, hogy tulajdonképpen az emberi szemnek szinte tökéletes a kép a pixelsűrűség miatt, de már szinte bármelyik csájnafón hozza ezt a ppi-t magasabb felbontáson is. Tehát efelett már csak E-penis a különbség.
-
Gege94
tag
válasz
instantwater #30080 üzenetére
Képnek a színei is lényegesek és IPS technológia lévén simán elképzelem, hogy a szifon ezerszer jobban bekalibrálja a kijelzőt, mint egy Jin peking közepén. Nem védeni akarom az Apple-t, de azért a realitás határát ne lépjük át. Hiába nézzük a ppi-ket ha kétszáz valamennyinél már full felesleges, mert bármi tűéles, az felett.
-
SUPREME7
őstag
válasz
instantwater #30054 üzenetére
Mit számoljak? A példa kedvéért:
ThL W8 = 320ppi / 720x1280 - 5" || iPhone 4/4S 326ppi 640x960 3,5"
Nem igazán hiszem el, hogy látsz különbséget. És a W8 5"-on hozza HD felbontásban.
-
valenc
tag
válasz
instantwater #30018 üzenetére
Így van szerintem is a legjobbat érdemlő az átlagos jelző a telefonálási szokásait akarta jellemezni
Amúgy szerintem is jobb teló a thl w100 csak azt is vedd bele hogy az 4.5" és az én barátnőm kijelentette hogy galaxy acenél nem lehet nagyobb...Így keress értelmes telefont kínából amikor mindegyik tepsi...egyedül ez a tooky az amibe nem gagyi sp6820 van és 3,5".
Bár ha ez a kollégánál nem szempont akkor -
citkar
addikt
válasz
instantwater #30018 üzenetére
Szerintem a telefon felhasználásra vonatkozott az átlagos jelző...a többit a fantáziádra bízom
-
blueye
veterán
válasz
instantwater #30013 üzenetére
Ha 10 USD különbség a földhöz vág akkor milyen előfizetésed van???
-
válasz
instantwater #30004 üzenetére
Én tök abban voltam, hogy az ajándékos akcióval együtt lesz vége a 245 ös árnak is....
-
Bagira01
veterán
válasz
Ahogy nézem inew i3000 lehet, az 220$ körül mozog.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Valakinek a Magyar garancia + support megéri a felárat. De azért vicces, hogy a videóban látszik, hogy rajtamaradt egy kínai app
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #29990 üzenetére
Es ha erre volt valami rom teve, akkor arra teszi vissza, vagy valami meg alapabbra?
-
SUPREME7
őstag
válasz
instantwater #29982 üzenetére
Ja csak már elsőre kiszúrtam egy megtévesztő cuccot.http://gaga.aliexpress.com/210180615-895547908-detail.htmlKirakják a képen a távirányítóval, leírásban meg ott van, hogy nem tartozék. Így lehet félárazni ..(#29984) RVR400
Valóban, elöl a leírásban nem tartozék, viszont utána már azt írja, hogy igen. Úgyhogy ezt döntse el mindenki maga. -
citkar
addikt
válasz
instantwater #29965 üzenetére
Át is állítottam 8-ra, de akkor patriknak lehet érdemes lenne pár képet mutatnod, hátha az megfelel neki.
-
citkar
addikt
válasz
instantwater #29943 üzenetére
Mindenki elmondja a véleményét, erre való a fórum. Így talán könnyebben választhatsz. De ha neked a másik tetszik, válaszd azt, én is a külső miatt választottam végül az x7-t.
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #29932 üzenetére
En is megerositem citkar velemenyet. Teljesen jol egyben van a telefon. Nem mondom hogy hibatlan, egy romot megvarok ra, remelem azzal minden popec lesz. Azon kivul hogy tul sok memoriat foglal alapbol a rendszer, mindennel elegedett vagyok. Na jo, az ajandek tok kuka, de ugye ajandek volt
.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Hát ha ezt tőlem kérdezed, akkor véleményem szerint, én nem vennék még ilyen hardverrel fullhd telefont. Több visszajelzés alapján, rendesen visszafogja a hardvert, főleg játékoknál. Meg ez a fullhd felbontás szerintem még hullafelesleges ekkora kijelzőn, hacsak nem villogni akar az ember. Nem akarom elhinni, hogy 5-6"-on valaki létfontosságú különbséget lát, bár mondom ezt úgy, hogy még csak videón láttam fullhd-s telefont, és ez szubjektív vélemény, tehát nem akarok ebből vitát generálni, Én így gondolom!
-
alázógyík
addikt
válasz
Te mondjuk jó pár hozzászólásban megemlítesz valami gigszert az X7-el kapcsolatban, miközben a kezedben se fogtál sose 1db-ot se.
Semmi baja nincs az összeszerelésnek, sőt.
-
citkar
addikt
válasz
Nem olvastam túl jókat az X7 összeszereléséről, meg minőségéről.
Nekem is x7-esem van, teljesen elégedett vagyok vele. Nem mondom, hogy nincs jobb minőségű telefon, de szerintem teljesen egyben van, nem recseg, nem ropog, én nyugodt szívvel ajánlom (az akkuidőt is lehúzták, de elfogadható, rendben van a 2000-sel is, szerintem semmi baja sincs, amellett, hogy mindennél van/lesz jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest