- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
blueye #65111 üzenetére
De ez milyen szar dolog már ,egy ekkora webshoptól.
Ennek így kéne működni.Megkapták a rendelést megkapták a pénzt hátraszólnak raktárba te csomagold már és holnap küldjük postafordulóval.
Ehelyett szüttyögnek rajta mintha muszáj volna.De legalább ebben rosszabbak mint Magyarország!
Mindegy még van 43 napjuk! -
LGyuri
tag
válasz
blueye #64895 üzenetére
Igen, bár az angolomra nem vagyok büszke
Jó a gyári rom (az első a praxisomban, ami out of the box kiváló, szinte hibátlan), de pl. az email.apk-t azonnal cseréltem a KitKAtosra, az fejlettebb, jobb...
MEg ki fogom próbálni, hogy a miljenko által készített romban kicserélte a modemet a zopo-sra, ami szerinte jobb akksi menedzsmentet / kisebb fogyasztást eredményez....
-
-
-
Buccer
tag
válasz
blueye #51900 üzenetére
Az a félő ezzel, mint ahogy régebben jártam egy univerzális tartóval, hogy ahol rögzítve van a teló és hozzá ér a hátlap a tartóhoz, ott nagyon elkopott a széle a telefonnak és látszott a hátlapon is, hogy meddig ért a tartó.
Ez a csipeszes szerintem az élét simán le fogja koptatni, de ne legyen igazam -
Zeki
nagyúr
válasz
blueye #49222 üzenetére
Oké, az is lehetőség. Meg sok másik is.
Csak a kínai teló lehet nem megy el 2 évet, és ha elromlik, küldheted vissza Kínába.Tehát ha fontos a cseregarancia, akkor itthon vegyen vagy szolgáltatótól, vagy ott, ahol lehet valami extra biztosítást rá kötni. Nem tudom telóra van-e ilyen. Vagy ahol eleve 2 év a garancia. A Samsungnak van 2 simes telója.
-
Crytek
nagyúr
válasz
blueye #46158 üzenetére
Nekem 4.5 col kell (ennél nagyobbat max ha már nem fog létezni 4.5col sehol a világon és elromlott amit majd akarok venni ) hogy melóba menet buszra várva a buszon, bent a melóba és a hazaúton tudjak netezni.
Cubot GT99 mellett más alternativát nem nagyon látok amit jónak tartok
Megvárom az év végét hátha jön valami értelmes! -
marci06p
csendes tag
válasz
blueye #45261 üzenetére
Majd veszek egy nagylevegőt és belevágok egy ilyen piszkálásba (nekem is moddolva, rootolva és unlockolva jött elvileg), mert a gps nekem is fontos lenne, viszont a rom továbbra sem lesz a leírás szerinti 32 gb...
Szerencsére rendeltem én is mellé egy 16gb-os c10 kártyát, komoly hátrány nem fog érni, de csak nem néztem félre a leírást: [link] -
RVR400
veterán
válasz
blueye #45191 üzenetére
Leírom még egyszer:
Ebay, 100%-os 2000 fölötti eladó, valamint licites volt, nem Buy it now, szóval belefér, hogy elszámolja magát, és nem megy el normál ár környékén, de akkor ugyebár nincs mit tenni.
Természetesen én vagyok a hülye, hogy mindezek mellett megpróbáltam óvatosan licitálni, és jó áron megvenni a cuccot. -
andatti
senior tag
válasz
blueye #45142 üzenetére
Bár nem írtad a nevemet, de mintha nekem írtál volna...
6,5 colosban még csak 4-5 készülékkel találkoztam... és a THL-nek jobb neve van, mint a többinek, kíváncsi leszek milyen lesz, na meg, mikor megy le az ára, legalább 250-re, vagy ha lesz gyöngébb verizóban, akkor 170-190 környékére... De persze erről is először teszteket kell olvasni az első fecskéktől, hogy mégis milyen...
-
-
-
chab7
addikt
-
-
Teejay83
tag
válasz
blueye #39384 üzenetére
2 sim-es igen
egyikbe van egy normál T-mobilos sim a másik foglalatba(ami egy micro sim fogalalt) akarok egy Telenoros feltöltőkártyás netet(5ft\1mb). tegnap viszont azt mondták a telenorba,hogy ők úgy tudják nem megy okostelefonba csak tabletbe vagyis ők eddig nem tudták beállítani
-
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
blueye #38689 üzenetére
Értem. Én tegnap szívtam meg, másik ROM-ot raktam a Haier W910-re, magyar nyelv elszállt a kedvenc Holo UI elszállt, vadászhatok most olyan ROM-ot, amiben van mindkettő.
Mondjuk előtte lementeném akkor a ROM-ot, a CWM-ből, utólagosan a gyári recoveryt vissza lehet flashelni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
blueye #37640 üzenetére
Igen, rendesen utánajártam a dolgoknak.
Mininél és tmallnál talán minden telóra fél- illetve egy év a garancia.Antelife-nál van a változó garancia idő.
De én azt mondom, hogy mindenki kérdezzen rá inkább, ha teheti, az a biztos!
A fogyasztóvédelem itt valóban nem sokat játszik
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest