Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, azonban azt is érdemes ilyenkor figyelembe venni az ajánláskor, hogy egy esetleges eladáskor, ami neki nem volt fontos, az már lehet fontos azoknak, akik használtat keresnek. Szóval nem annyira fekete-fehér az ajánlás. Tudom vannak, akiknek ennek ellenére sem döntési tényező B20 vagy akár egy jobb kamera megléte, 8GB memória stb.
Tehát ha egy teljesen laikus felhasználó jön ide keresni, illik ezeket tényszerűen elmondani.
Van benne WC öblítő funkció, ami azért fontos vagy nem fontos, mert...
Aztán Ő eldönti, hogy tényleg kell-e neki. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
citkar #136560 üzenetére
Ez így van, ahogyan bagatellizálni sem szabad a kérdést.
Nyilván ha valaki ki sem mozdul egy olyan területről, ahol neki megy b20 nélkül is 3/4G akkor vegyen azt, ami neki jó. De ha kimozdul, járja az országot, ahol nagymértékben ez adja a megoldást.
Én azt javaslom annak, aki újat keres, sokat mobilnetezik, ne adja lentebb b20-nál. Még akkor is, ha éppen neki , éppen akkor nincs rá szüksége. Hiszen költözhet, szolgáltatót válthat, ha eladná, ott is fontos lehet. Akkor meg minek szutyakolni?svgyula:
én mint falusi, baromira örültem, hogy 2,5G helyett lett 4G és nem csak belterületen, hanem ott is,, ahol utaztam. 5G: Ez olyan, mintha annak mesélnél a gigabites netről, akinek 0.5Mbit/s néha össze is jön
Rohadtul örülne ez a sok falusi akár már a 20-nak is
-
törölt tag
válasz
citkar #136556 üzenetére
Tudom, részt vettem a felmérésben nem is kicsi területen és időben. Az én tapasztalatom az volt, hogy akkor volt net, amikor a telekom bekapcsolta a bé20-at és megállapodtak a telenorral. Onnantól verték a vodát is, amivel néhol volt 3g külterületen is.
Ugyanez a helyzet gsm esetében is, évekig veszekedtem telenorral, mert nem volt gsm jel (voda sem szaggatta magát, telekom jó volt), amint bejött a sokak által elbagatellizált b20, lett normális térerőm is. -
törölt tag
válasz
citkar #136552 üzenetére
Egészen pontosan merre fejlesztik a nem bé20-as frekvenciás tornyokat? Valami adat, térkép, szolgáltatói bejelentés? Jó lenne konkrét infó, mert nem mindegy egy telefont vásárolni szándékozó esetében, hogy görcsöljen-e a bréhússzal vagy sem.
Köszönjük előre is pontos infókat -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #136530 üzenetére
RN3SE
-
törölt tag
Azért ha rosszul gondolom, lehetnek egyéb okai is annak, hogy egy adott készülék tudja-e vagy képes-e kezelni a gyorstöltési funkciót. Példának okáért jogdíj kifizetésének hiánya. Maga a SOC tudhatja ezt, aztán valamilyen módon, de a készülék nem támogatja mégsem alapból. Nyilván azzal is lehet magyarázni, hogy olcsóbb a hagyományos töltő, ezért nem ad mellé gyorstöltőt. Persze az is lehet, hogy letesztelik a funkciót és láss csodát, működik, ahogy működik más telefonoknál a xiaomi esetében. Egy ideig biztosan. Aztán a beépített anyagok minősége miatt, felhagy ezzel a tevékenységével, mellékhatások tekintetében meg úgy átlag az usb port működésével is.
Ha valami nem működik alapból, aminek illene működnie, az még nem jelenti azt, hogy az jól is működik.
R-GO: illik az ilyen esetekben ezt saját felelősségre használni -
törölt tag
válasz
asdf_ #136476 üzenetére
Nem gondolom, hogy földhöz vágja őket, ha nem veszel tőlük. (mondjuk nekem szinte mindegy volt, hogy éppen hol van, volt gondom a fizikai gombokkal is, mikor már a sok nyomogatás miatt megadták magukat)
De nyilván ha megszoktad és nem vagy hajlandó másikat megszokni, akkor marad a régi vagy a keresgélés, hátha lesz egy olyan. -
törölt tag
válasz
Somatom #136461 üzenetére
Bármit lehet és annak az ellenkezőjét is. Azonban ha csak minimális esélye van annak, hogy betud égni, és ha elfogadjuk azt, hogy ennek az esélye csökkenthető, ne adj Isten még nullára is redukálható, akkor azt is elfogadhatjuk, hogy a gyártónak eb kötelessége úgy a felhasználó kezébe adni a készülékét, hogy az ne következzen be? Továbbá, ha valakiknek nem tetszik a megoldás, amit a gyártó telepít, legyen lehetősége arra, hogy ezen alap (!!!!) funkció működését felfüggessze, akár annak árán is, hogy a gyártó ennek módosítása miatt, a kijelző elleni garanciát megvonná, ha lenne.
-
törölt tag
válasz
iMaverick #136316 üzenetére
Értem én. S9 230-tól indul 64GB-os alappal. Ehhez képest jó ár.
Ez most nem középkategória, számomra most olyan nem igazán létezik. Amit ők annak mondanak, mind gyengébb, mint a pár éves RN3SE telefonom. Az meg egy középkategóriás telefon szerintem.
Jó lenne ha jönnének vagy már lennének SD660 és társaival épített készülékek. Az közép lesz
Mondjuk Nokia 7 plus, 400EUR környékén.nimfas : hol van a készülék?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #136296 üzenetére
Vagy csak egyszerűen ez az orosz biztonsági cég fertőzte meg ezeket a telefonokat. Mióta nincs orosz biztonsági cég szoftvere a gépeimen, lásd csodát, nincs akadás, laggolás, vakriasztások tömege.
Persze az is lehet, hogy az orosz ipar, kínai elvtársai is felpakolnak ilyeneket erre, hiszen ezek jó része belpiacos termék, és valahogy csak meg kell figyelni ott is az alattvalókat. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #136201 üzenetére
Egyébként hol kapom meg az általam preferált áron?
-
törölt tag
-
törölt tag
Tudom mondtam már mit keresek, de valahogy nem jön össze
B20+NFC és Snapi 650 feletti szint
5,5" alatt semmiképpen. de már nézem a 18:9 arányokat is, ami 5.7" környéke.
Tehát nem zárkózok el ezektől sem. a lényeg. hogy a RN3SE-túl minimálisan legyen szélesebb csak
ár: 80-95 max. akár használt is jöhet, garis.
Amit néztem:
HTC U Ultra,
P9 plus (10 sajna már drága)
Xiaomi kínálatában esetleg valami? LG G6 mennyire jó? -
törölt tag
Egy szösszenet a jóófogásról, mi mix 4/128GB
"Mivel ázsiai modell így nincs benne B20,helyette H+ van ami nem sokkal lassabb!" -
törölt tag
Talán sikerült szűkítenem a kört
Oneplus 3T (használt 80-85k 1 év gari)
ZTE Axon 7 (70k gari nélkül, 100k körül német amazonos gari 3 év)
HTC U ultra (új 90k 2 év)Ami fontos: 5.5" alatt nem, 6 fölött sem.
Snapi 650 feletti teljesítmény
B20
NFC
garancia (sajnos S7 Edge-k 4-5 hónapos garija nem annyira vonzó)
Lehetőleg Android 8 még elérhető legyen.Szóval fentiek közül melyiket javasolnátok, érvek-ellenérvek érdekelnek.
Néztem még V20 LG-t, de ha jól tudom nincs hivatalos forgalmazás, így támogatás, gari is kérdéses.Ha kihagytam valamit ebben az ársávban, jelezzétek
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #136106 üzenetére
Nem néztem utána ezért is írtam, hogy tegye azt
A kategória amit keres, maga a kompromisszumNekem a P70-es eléggé bejött és sokáig használtam is. De kicsi lett. Még most se gyenge hardver, akku erős, cserélhető, kijelzője jó. De használt.
-
törölt tag
válasz
ANOka #136102 üzenetére
[link]
Itt van pár db 4-4,5"-os. Egyéb kritériumokat nem néztem.
Mondanám neked a Lenovo P70-A készüléket, de az is 5". Viszont dual + tf
Újat nem kapsz, viszont használtan találni jót, olcsón. Én szerettem, de kicsi lett nekem.
De ha minden kötél szakad, szétnézel valami fólia után, lefóliázod és már lehet szebb is amit néztél. Vagy nem nézegeted. lehet élőben nem is olyan ronda. Vagy másnak tetszik -
törölt tag
válasz
ANOka #136099 üzenetére
Szerintem nem egy tömegtermék, sőt. Így aztán elég kicsi az esélye hogy olyan vélemény kapj, amit felhasználó ad. 6735A-s cubot X16 van itthon FHD kijelzővel. Mindenre elég, amire használtuk. Tehát 6737-es sem lesz probléma annak a telefonnak.
Az biztos, ha ilyet veszel, nem fogsz léptem-nyomon összefutni ilyenekkel
Mondjuk képekről az a kígyó-begyószerű valami nekem nem tetszik, mi több, randa. De ez egy vélemény.
Ha neked bejön a telefon, vedd meg. -
törölt tag
sziasztok
kicsit off de hátha tudtok segíteni, kellene valami app ami mutatja a telefon hálózati frekvenciáit (B20 pl.)
tudtok ilyet? -
törölt tag
sziasztok
talán picit jobban pörög ez a topic mint a sajátja..
szóval tanácsot kérnék, van egy axon7-es telefon, elvileg új, IMEI szám alapján ahol nézhető volt, ott nem volt gázos - tudom, cserélhető is akár az imei - de nem is ez a lényeg, hanem ELVILEG van gari, ezt azt jelenti, hogy "rajtam" keresztül olyan helyre, amiről semmi konkrét, (szerviz ahol.. hagyjuk is) tehát kb. nincs gari.
70k környékén elhozható, kérdés érdemes-e? Mennyire romlandó az Axon (van még működő Blade-m, de ugye ez sem jelent semmit), vannak-e olyan hibái, ami miatt nem érdemes bevállalni? -
törölt tag
válasz
Indy1 #135919 üzenetére
Ennyire gáz a Leeco-k ujjlenyomatolvasója? Ha igen, akkor ezt a márkát kihagyom, én rendszeresen használom, (RN3SE, bár itt meg néha "elveszíti" az egyik ujjamat) bankoláshoz is.
Max. 70k-ig mi jöhet szóba, 5,5" (min.) 5.7" (max) B20, NFC, új-használt (garis fontos még használtnál is).
Kamera meg lejátszó annyira nem izgat, csak plusz pont ha jó is, Már a dual sim sem annyira érdekes, állami cég nem ad mobilt, marad a saját (céges ügyekre is).
Huawei P9 +, Honor 6x, valami lenovo/moto, zte/nubia/axon? (snapi 4xx kategória annyira nem kellene) -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #135906 üzenetére
hát..
nagy kijelző, kicsi felbontás, azt sem látom, hogy bé20 van-e benne -
törölt tag
Az a redmi 5 + számomra sem túl nagy durranás. Egy majd 6"-os kijelző FHD-val, 625-ös snapival...
RN3SE milyen is? 5.5", FHD, 650snapi. Ehhez képest tény, hogy visszaléptek. (majd 1cm-el hosszabb Redmi 5+)
Bár keresgélve a RN3SE utódját, lépten-nyomon belebotlok a 625-ös kategóriákba, ami nem lenne annyira gond, ha lenne valami plusz a másikhoz képest. De nem igazán van.
Ma láttam egy ilyet: Letv LeRee Le 3. Proci 652-es, viszont NFC-t nem látok ebben sem.
Használtban belelehet futni 1-2 reális árú P9 plusba, talán moto z playba, meg pár 810-es snapis kazánba (ezeket kihagynám), Lenovo P2-be (ami szintén 625-ös). Kihagytam valamit 70k körüli ársávból, ami jó is, garis is lehet még? -
törölt tag
válasz
Secretknight #135773 üzenetére
béhúsz nélkül
-
törölt tag
Milyen fura is volt, hogy egy ablak nem szögletes, hanem lehet kerek is. Aztán teljesen elfogadott lett a hobbitoknál is, meg a repülőkön is.
Miért ne lehetne a telefonoknál is kerek? Gondoljunk csak bele, az órák is között is sok kerek van. Sőt az okosórák között is. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #135759 üzenetére
Én is abban láttam. Illetve többen is, aztán másik oldalon már nem volt azokban, kicsit káoszos.
A kérdés még annyi, hogy mennyire megbízható ezen típus? Ebben van tapasztalatotok?Néztem Moto 5Gs plus-t, tetszene is, de abban meg nincs.
-
törölt tag
Köszi, azt látom én is, hogy elég nagy a káosz benne
5.5" méret jó, kb. se kisebb, se nagyobb (nyilván 5.7-es káva nélkül már jó lehet) -
törölt tag
-
-
törölt tag
Leeco LeMax2 - X820
Erről mi a vélemény? Mennyire megbízható? -
törölt tag
-
törölt tag
Nem nagyon találok sok infót a Nubia M2-ről, van esetleg valakinek tapasztalata róla?
-
törölt tag
Sziasztok
Telefont vennék, ezekből melyiket és miért javasolnátok? Legális gari idő hossza fontos.
Nubia M2
Xiaomi A1
Lenovo P2Ami fontos mindben van, extra az NFC, ami jól jönne (sziamiauban tudom, hogy nincs). Illetve wifi erősség is fontos, gyenge a jel néhol.
Esetleg egyéb?
5.5" alatt nem érdekel.
Köszönöm -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
1: svgyula és nem svagyula
2: Kínából rendelt Cubot X16 magyar nyelvű, többször jött rá OTA, köszöni szépen, remekül működik
3: Semmi sallang nincs benne.[ CineDOG1] : ezért IS tarolhat huawei itthon is. Meg azon kicsik, akik tudnak jó és használható, EU szabványos telót készíteni. Túl van lihegve a ksziaumiau
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #123992 üzenetére
Persze hogy nem.
De nálam labdába se rúgnak ha nincs.
Nem szeretem a edge sávszélt.KTU:
Ők tesznek azon felhasználókra, akiknek ez csak kicsit fontosabb, mint, hogy 8-10-200 magos a telefon. Én meg nem is olvasom ezen készülékek adatlapját, tesztjeit.
Bár 200 magos,, azt már létráról lehet csak elérni -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #123990 üzenetére
B20 akár csak az egyik SIM-nél?
-
törölt tag
válasz
postasbeci #123985 üzenetére
Vedd nyugodtan.
Kamera teljesen vállalható - persze az 6-700k-s tükrös gépekhez képest tényleg pocsék...
5.1 gyári rom van hozzá, ha nem jó, akkor ott az örök stabil 4.4.4
De főzöttben van sokféle.
Erős, megbízható, gyors, jó kijelző, jó üzemidő.
Tudtommal 24 hó gari.
Én már jó ideje használom, és nem tudnék helyette értelmes alternatívát, ennyiért meg főleg. -
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #120064 üzenetére
Én most vettem X16-ot a feleségemnek.
Teljesen jó szerintem. Gyors, nem akadozik, kijelző szép.
Üzemidő átlagos, térerővel se nincs gondunk, jól hallható és érthető a beszéd.
Viszonylag keskeny is. B20-at mindkét sim foglalat tudja.
Frissítések jönnek rá OTA-n is.
Fényképező részre nem tudok mit mondani, mert nem használja. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #119571 üzenetére
Meg sem néztem, csak egy használható linket mutattam a sok hirtelen ötlet után
-
törölt tag
-
törölt tag
Megkaptam hét közepén a Cubot X16-ot, fehérben
Hát nagyon baba eddig a készülék. Gyors, pörgős, nincs tele kínai szeméttel, kijelző szép, és hát nekem baromi vékonyka
Mindez 43e HUF. -
törölt tag
Nem annyira rossz ár.
De a lényeg, hogy ebben is 6750 proci van, ahogyan a P70-A gépben, egyikben van B20, másikban nincs.
Szóval dől halomba az állítás. -
törölt tag
válasz
motocoder #118883 üzenetére
A trabant motor felépítése pedig teljesen más mint a villanymotoré...
Ember mit nem értesz azon, hogy vannak, akik a SOC által támogatás ellenére sem teszik lehetővé a B20 működését? Tele van példákkal még márkákon belül is ilyenekkel.
-------------------
Szerintem ugyanazt kell tenni, mint telekom topicban az ott lévővel: ne reagáljon senki rá, aztán majd elunja.
-
törölt tag
válasz
Kornel #118658 üzenetére
Fő kártya ami netes, az telenor, de a másodlagos voda.
Nos azzal más a helyzet, részben. Mivel évek óta rossz annak is erőssége, a 4G itt is észrevehető, de nem minden útvonalon ahol járok
Tekintettel arra hogy telenortól 7GB-os csomagom 1600Ft, nem fogok áttérni a vodára. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok
Cubot X16-ot honnan érdemes rendelni EU raktárból?
Árak kb. azonosak, gari hosszában, ahhoz való hozzáállásban van jobb vagy legjobb választás? -
törölt tag
THL 2015A készülékről gyakorlati tapasztalat valakinek?
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #118534 üzenetére
Hát nem egészen.
Nekem pölö, 2g vagy B20, ahogy már említve is lett, tehát nagyon nemdebár -
törölt tag
sziasztok
45-ig keresek 4,5-5"-ig telefont.
Lehet újszerű is.
Kinti beszerzés nem gond.
B20 legyen, bár nincs még mobilnet, de ha lesz, akkor itt csak az van.
2G//8/16GB
Kamera legyen elfogadható szinten, ne a legalja
Fülesen vagy hangszórón van zene hallgatás, az viszont legyen jó
Mit ajánlotok P8 Lite-on kívül -
törölt tag
A kérdés az, ha tényleg Lenovo ennek is a "tulaja", érdeke lesz-e konkurenciát állítani emiatt egy szűk piaci szegmensben, mint kicsi hazánk.
Ismerve Lenovo garasoskodását, nem biztos (2.sim foglalatok java 2G..... LOL)Jól látom, hogy ívelt a hátulja ennek?
Ha igen, eléggé Moto G 2014
Lehet az is Lenevos?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest