- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci06p
csendes tag
válasz
marci06p #45695 üzenetére
És kérdeznék még egyet. a gps-en kívül.
Az android miért teleít minden aplikációt az sd kártyára (játékokat, torrentet, lejátszókat), illetve hol vannak szétszórva az aplikációk letöltött adatai, pl need for speed installja (.apk) lehet a belső memórián (ez nekem valami 1,4 gbleválasztott dolog a 32 gb-ból), vagy az sd kártyán, de a nagyobb belső memóriára nem tudom rakni, lehet én vagyok még nagyon újonc az androiddal (7 éves k800i-t cseréltem). Létezik olyan aplikáció, amivel a többi kis parancsikont tudom mappákba rendezni, vagy ehhez külön luncher kell?
Sajnos sokáig nem leszek net közelben, jelen állás szerint, ha valaki ingerenciát érez arra, hogy ebben a 3-4 dologban felvilágosítson, akkor az az e-mail címemre tegye meg, ha kérhetem.
Előre nem illik, de köszönöm. -
marci06p
csendes tag
Köszönöm az előbbi segítségeket, hasznosak voltak.
Eddig mindennel elégedett vagyok, csak a beépített gps nem talál műholdat sehogysem. Szedtem le mindenféle gps turbózót, meg többféle navigációt is, de semmi.
Olvastam már valamilyen barkácsolási technikát az iocean x7-hez, hogy az antenna képességeit feljavítsuk, de én azt nem igazán szeretném meglépni (egyrészt nem merném), inkább valami humánusabb dolgot nem tudna-e nekem valaki ajánlani?
Problémám: iOcean x7 elite, beépített gps nem talál jelet, nem tudja meghatározni a pozícióját. -
marci06p
csendes tag
válasz
blueye #45261 üzenetére
Majd veszek egy nagylevegőt és belevágok egy ilyen piszkálásba (nekem is moddolva, rootolva és unlockolva jött elvileg), mert a gps nekem is fontos lenne, viszont a rom továbbra sem lesz a leírás szerinti 32 gb...
Szerencsére rendeltem én is mellé egy 16gb-os c10 kártyát, komoly hátrány nem fog érni, de csak nem néztem félre a leírást: [link] -
marci06p
csendes tag
Köszi a segítséget. Letöltöttem és 1,5 ghz-et szóval az rendben van.
a beelső tárhely maradt rejtély, hogy miért írja rá, h internal storage 1,48 gb? Elvileg 32 gb-nak kellene lennie... -
marci06p
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az alábbi dologban.
Ma vettem át reményeim szerint egy iocean x7 elite mobiltelefont, amit az etotelk.com-rol rendeltem.
A kérdés, az, hogy miként tudom ellenőrízni a teleponom pontos hardveres adatait, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy azt postázták, amit rendeltem.
A belso tarhelynek pl 1,5 gb-ot ir, ramnak 1,9-et. Kéne még nekem a processzorok orajelének lekérdezési lehetősége....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest