Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
medica
üzenetére

Most belinkelted, hogy tényleg nincs sem 21k-ért, sem 40k-ért Blade S6
Ami persze érthető is, hiszen 250USD-ért kínálják alapesetben (kuponok nélkül) a boltok.
Beerwolf #98525
Több zenelejátszót próbáltam, nekem végül ez lett az, ami nem áll meg másodpercekre. De nagyon bosszantó volt a sok kihagyás, főleg sport közben, amikor a zene ritmusát használom, nagyon ki tud zökkenteni... (igaz ,hogy végül inkább elvittem mozgáshoz egy másik telót az itthoni készletből a v5 helyett, de ez nem áll meg a városban járkálás során sem)CineDOG1 #98516
Nekem egyik levélre már felajánlották, hogy visszafizetik a pénzt. Mondtam, hogy nekem inkább a készülék kell, nem a pénz, végül azt ígérték, hogy két nap múlva megmondják, pontosan mikorra tudják szállítan, hogy annak tükrében eldöntsem, pénz vissza, vagy várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi