-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
medica #98524 üzenetére
Most belinkelted, hogy tényleg nincs sem 21k-ért, sem 40k-ért Blade S6Ami persze érthető is, hiszen 250USD-ért kínálják alapesetben (kuponok nélkül) a boltok.
Beerwolf #98525
Több zenelejátszót próbáltam, nekem végül ez lett az, ami nem áll meg másodpercekre. De nagyon bosszantó volt a sok kihagyás, főleg sport közben, amikor a zene ritmusát használom, nagyon ki tud zökkenteni... (igaz ,hogy végül inkább elvittem mozgáshoz egy másik telót az itthoni készletből a v5 helyett, de ez nem áll meg a városban járkálás során sem)CineDOG1 #98516
Nekem egyik levélre már felajánlották, hogy visszafizetik a pénzt. Mondtam, hogy nekem inkább a készülék kell, nem a pénz, végül azt ígérték, hogy két nap múlva megmondják, pontosan mikorra tudják szállítan, hogy annak tükrében eldöntsem, pénz vissza, vagy várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hobby elektronika
- Videó stream letöltése
- LED világítás a lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest