Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a GPS ügy még vizsgálódás tárgyát képezi nálam. Tisztában voltam az előzményekkel, de nálam nincs túl nagy jelentősége a GPS -nek. Három másik eszközömön is van, abból egy célhardver. Most épp oda is van a GPS -em, de az említett okok miatt inkább kihívásként gondolok rá, nem problémaként.
Ami a wifit illeti, ott már jobban fájna egy hardveres hiba. Nem tudom, hogy a SOC -nak, vagy a Telótípusnak köszönhető, de elégedett vagyok a wifivel. Stabilitásban és teljesítményben is. 2,4GHz -en nem domborít nagyot, hozza a szokásost. 5GHz -en viszont 10MB/s -körüli átvitelt mértem, nagy fájl másolásnál. A távolság is rendben van. Sajnos, azt nem tudtam kideríteni, hogy van -e ac és ha igen, akkor mit tud. Csak n -es a routerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diabetes - Cukorbetegség
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen routert?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő