- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Nem, nem szűnteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen videókártyát?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maLacc86
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem lenne.
Van egy THL T100s-em... Utóbbi napokban olyat csinál, ami kicsit idegesítő. Használom a telefonom, egyszer csak kifagy, becsikozódik a kijelző és újraindul. 4-5-ször kifagy a bootolás alatt, majd betölt de aztán újra kifagy, majd gondol egyet és bejön és akkor kb fél napig tudom használni, de utána kezdi elölről. Van mikor már a bootnál kifagy, de van mikor betölt kéri a pin-t és utána fagy ki. Azt hittem, hogy azért csinálja ezt, mert egy Custom Romot tettem fel rá, de nem hiszem, mert visszatettem a gyári romot, de ugyanúgy random lefagy. Valakinek volt hasonló? Arra is gondoltam, hogy az elmúlt hetekben 2szer leejtettem a földre és utána rá 3-4 napra kezdte el csinálni, de külsőre nem sérült. Írták, hogy kontakt hiba, de akkor miért nem egyből jelentkezett? Valaki tud rá megoldást? vagy csinált már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest