Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ha ossze hasonlítod a telefonokat akkor látni fogod, hogy bármelyiket veszed meg , azzal többet fogsz kapni az a820-nál. Persze itt a ZTE 1/4-ese van az összehasonlitásban de nem volt kedvem megkeresni a 2/8asat
. Az üzem idő relatív de zte átlagban hozza 4-5 óra kijelző időt. A honort abszolút nem ismerem. Részemről a honor mellett egyedül az ithoni gari szól(na , de én már évek óta nem gariztattam ithon) Ha nekem kéne választani ezek közül akkor a V5.Egyébként ha van még egy kis guba akkor Vibe Z!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Keresünk dokkolókat
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az üzem idő relatív de zte átlagban hozza 4-5 óra kijelző időt. A honort abszolút nem ismerem. Részemről a honor mellett egyedül az ithoni gari szól(na , de én már évek óta nem gariztattam ithon) Ha nekem kéne választani ezek közül akkor a V5.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)