- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
[ThL Representative Office in Hungary] erről hallott már valaki, létezik vagy már rég bezárt?Valakinek van róla valami infó?
Elég tré a Thl támogatottsága a levelekre nem válaszolnak a hivatalos oldalon(oldalakon) sem a facebook-on. -
Laza...
addikt
válasz
Azolcsóság #89590 üzenetére
Elég pongyolán fogalmazol, mert nem azért keresik a nagyobb telókat mert "trend", hanem azért, mert normális hardware nincs kisebb kijelzővel szerelt telóban.
A 4,5" telefon sem phablet.
Az ASZF-ben is javítsátok a vám tételt, mert az általatok beszerzett (és nem forgalmazott) készülékekre nincs ilyen tétel.
-
-
-
KTU
addikt
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Leagoo Lead 2-est mivel tudnám rootolni?
Olvasgattam pár külföldi oldalt, de amivel eddig próbáltam(RootGenius, MotochopperAutoRoot) nem sikerült. -
törölt tag
Múltkor írtam havarom nyócmagos csodaszerzeményéről, amiben 4GB ramon hasít a legújabb, 4.5.8 -as Android. Most ismét megkaparintottam. Hát tényleg csuda egy darab. Sajnos, PC -re nem tudom csatlakoztatni. A rendszerinfó szerint már majdnem 7GB ram van benne. Root van, de nem sokat árul el magáról. Szerinte ő egy Zomi N9800-4G. Dmesget elutasítja. Elixírrel azért sikerült vallatnom egy kicsit. A procinál találtam freki értékeket. Max 1,3GHz. Valamint egy utalást a típusra. MTK 6582. Szoftveres részből annyi érdekeset találtam, hogy tele van mindenféle MTK -s segédalkalmazással, meg van két, kínai krixkraxos rendszeralkalmazás, amik a Baiduhoz kötődnek és annyi jogosultság nem is létezik az Androidban, amennyivel ezek rendelkeznek. Ezen kívül, a log szerint a teló nagyon szeretne kommunkkálni vmi ijinsan.com szerverrel. Eddig ennyit sikerült kiderítenem. Szerintetek jól választott a srác?
-
tybcsi72
csendes tag
Sziasztok!
A napokban írtam ide egy kínai gép rom frissítése kapcsán.
Sikerült is, de van egy kis bibi
Mindkét sim foglalat működik - ha vodafonos kártya van benne. A telenoros kártyát ha beleteszem nem jelentkezik fel a hálózatra. A vodásokkal igen. Tmobilom nincs azt nem tudtam kipróbálni.Azt vettem észre, hogy az IMEI (Slot1) 111111111111111111111111
az IMEI SV (Slot1) 78
az IMEI (Slot2) 222222222222222222222222
az IMEI SV(Slot2) 78Gondolom ezt nem szereti a telenor központ. Lehet ezzel valamit csinálni?? És mi az az IMEI SV ??
Egyébként telefonálni mindkét slotból lehet.
Köszi!
-
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok. Elephone p10 telefonról van szó.Kèrdèsem van-e valakinek Telenor os kártya a telefonjában és ha igen klasszúl müködik? Nekem ha a wifi be van kapcsolva és wifi zek akkor elég gyakran elveszti a hálózatot.A hívó félnek azt mondja,hogy nem kapcsolható. Nekem is a jel-110db és 8 asu.Régebbi thl w100 telóval ilyen gond nem volt.Általában mekkorának kellene lenni a térerőnek ?A saját fórumán is megkérdeztem de érdemi válasz nem jött.Köszönöm
-
KTU
addikt
válasz
Tompkins #89573 üzenetére
Leagoo Lead 4, 4", 60$ + alig 2$ a DHL
Leagoo Lead 3 4,5"
Leagoo Lead 3S 4,5"
Linken megtalálod a többit is,
3S korrekt, 1 van nálam, nem eladó
Lead 2-t rendeltem 1 ismerősnek JiaYu F1 helyett.
Kisebb az akku, ebbe tud kevesebbet.
Van F1 is pár db a családban, amúgy az se rossz. -
stojesz
tag
válasz
Graphics #89575 üzenetére
Végül maradt az A328 és A536 páros. Egyetlen aggályom van, hogy nem kevés-e 5 collon a 854x480.
Ennyi volt a 3,7-es Defymen, ennyi van a 4,3-as Xperia L-emen és ennyi van ezen az 5 collon is.
Bár az tény, hogy legalább a proci könnyedén meg tudja hajtani és emiatt biztos nem fog akadozni :-)
-
Mottie
őstag
Honor 6 az Edigitalnál 105.000-ért csak az nem derül ki hogy OFF topic-e (hány SIM megy bele?!?!?!)
Illetve csak 1 év garit adnak rá. -
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy maximum 4"-os, dual sim-es telefonból jelenleg melyik a best buy?
Maximum 100 dollár körülig nézelődöm.Köszönöm!
T. -
beg
veterán
válasz
ahenobarbus #89571 üzenetére
Ha így néz ki, mint a képen, akkor eredeti (meg ha a többi ismertetőjegy is stimmel). Régóta kifutó széria, azért szabadul mindenki a készlettől.
-
ahenobarbus
tag
udv,
egyik barátom vette: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-S750-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-4-5-inch-1GB-4GB-Smartphone-waterproof-/181560890270?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item2a45df539e
tudom eső után köpönyeg, de ez klón v. eredeti?
képek alapján eredetinek tűnik, de 20 dollárral olcsóbb mint a minideal...előre is kösz.
uff, ocs. -
válasz
Drizzt01 #89565 üzenetére
A rom felrakásának többféle esete van.
1, gyári rom, zip telepítős: 3e recovery segítségével
2, gyári rom, zip telepítős: custom (pl. CWM) recovery segítségével
3, gyári rom, Flashtool-os, SP flashtool segítségével
4, Mod rom, zip telepítős: custom (pl. CWM) recovery segítségével
4, Mod rom, Flashtool-os, SP flashtool segítségévelEzek a módozatok.
De hogy a te telefonodhoz létezik-e elérhető gyári vagy mod ROM, az biza' saját hatásköröd.A 3e (döglöttdroidos) recovery-be általában valamely gombbal kell előhozni a menüt. Ez telefontól függ.
Van ahol a power-t kell megnyomni, van ahol a home soft-gombot.Ha valahogy sikerül előhozni, akkor persze még mindig ott van, hogy a hangerő le a lefelé lépkedés, és a hangerő fel az enter,
van ahol a hengerő fel/le a fel/le és az enter a power gomb.
Ez megint telefononként változik....Szóval sok a kérdőjel.
-
Drizzt01
őstag
Akkor csak a fekvő droid van . -
válasz
Drizzt01 #89555 üzenetére
Akkor az vélhetően a gyári recovery.
Ismételt factory reset nem segít?(Esetleg visszaállíthattál valami olyat is, amit nem kellett volna, vélhetően a system-ben keresendő dolog lehetett?)
A root után a legelső dolog lett volna a mentés (mint azt az össze foglalóban leírtuk).
De ha nincs, akkor érdemes az eladóval felvenni a kapcsolatot, hátha van egy flesselhető romja és a system-et visszatenni, ha az említett factory reset nem segít. -
Drizzt01
őstag
Ha a recovery módot választom , csak fekvő droid van piros felkiáltó jellel
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Lenne egy kérdésem .
Rootoltam a telefont , Volt egy gyári visszaállítás . Újra vissza raktam az alkalmazásokat a titaniummal . Mikor újra indítottam a készüléket nem tölti be a droidot . Mi lehet a gond ? Csak a jobb felső sarokban látszik az idő és az akku szint . Semmi más . -
stojesz
tag
Sziasztok,
Céges mobilra lenne szükségem, a költséghatár 40e, max 45e Ft. Fontos a hazai szervizháttér. A típus, amiben gondolkodom egyelőre ebben az árkategóriában a Lenovo A536 vagy az A328. (Tudom, kintről olcsóbb, de sajnos nincs rá mód.)
Ennyi pénzért (szigorúan maximum 45e-ért) van ezeknél megbízhatóbb modell?
Köszönöm!
-
doongoo
addikt
válasz
kodmen #89546 üzenetére
Javaslom nézd meg a Jiayu G2F-et. Asszony ezt használja megelégedéssel. Alsó-közép kategória egy osztállyal feljebbi felszereltséggel és minőséggel.
4,3"
nem fagy
Asszonynál egyik reggeltől másnap estig megy kb. 4,5-5 óra kijelzőidővel.
Forma szubjektív, nálunk fehérben bejön
kamera ledes, autofókuszos
wifi, mobilnet stabilelőlapi kamera van
alsó billentyűk NEM világítanak (miért fontos ez?)
autó fényerő van
GPS nálunk jó (otthon pontosan megtalálta a jelet netes rásegítés nélkül, de navival nem próbáltuk, erre ott van az én ZTE-m)csoportos rendelésben innen a fórumról van 115 USD + hazai 1500 Ft postaköltségért
-
kodmen
aktív tag
Sziasztok! Feleségemnek keresek két kártyás telót, napokon belül döntenem kellene. A krőzus verzió egy S4 mini duos, de mivel az sem tökéletes kacsintgatok kína felé is, csak hát a garancia, a minőség biztosítás problémái aggasztanak. A követelmények:
- 4-4,5 col-os méret
-alap funkciók ne fagyjanak (telefonkönyv, hívás, sms) + böngészés se
- visszafogott használat mellett több napos (a 2 már több :-) ) üzemidő
- nőies forma, nem kocka :-)
- auto focus-os, led-es hátlapi kamera
-wi-fi, mobilnet stabil legyenEzeken felül jó lenne még, ha:
- lenne előlapi kamera
- alsó billentyűk világítanának
- auto fényerő állítás
- jó gpsAmi tetszik, az a Jiayu 5GS, s bár nem volt szempont, de zavar, hogy a gps-ről (néhol a wifiről is) rosszakat írnak.
Az ár kínai esetében max 50eFt, hazainál max 70eFt.Köszönöm!
-
kisza25
félisten
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sennalacy #89537 üzenetére
Ismerjük már ezeket az akciókat....
Ha sikerül venni... akkor refurb vagy used
Ha sikerül venni ... akkor csak a pénzed áll az alinál ő használja egy ideig aztán refund..
Ha nem sikerül akkor azért mert nem is volt készlet!
Tehát max ha unatkozik az ember és túl nyugodt az élete....
-
válasz
inyuska #89538 üzenetére
Hááát a telefonszám :+36-1/123-4567
Kicsit nah...
amúgy nem mondom, hogy ne lenne kreatív a dolog, mert vizuálisan bejön.
Csak ha már belekezdünk vmibe legyen kész a "template" is. az OTA oké, gondolom a szitázott márka biztosította.
Ki kellene deríteni ki készíhette. Aksifedél alatti infók?
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
Graphics #89536 üzenetére
Na igen, nem tudom mi lesz belőle, de egy opciónak nem rossz.
11-én kiderül, ha nem lesz semmi értelmes akkor még mindig van idő máshol próbálkozni karácsonyig (nem mintha ez annyira számítana 30-on túl, legalábbis nekem.
)
A one plus one jóárasítására elég gyorsan gyűlnek a like-ok ahogy nézem. Abból viszont nyilván nincsenek most sem hatalmas elfekvő készletek.
-
-
Sennalacy
aktív tag
Ha jól látom az alin 11.11-re kell időzíteni az esetleges vásárlásokat, addig is lehet kuponokat gyűjteni és like-okkal árakat csökkenteni, ha gondoljátok.. itt
-
WOT-H-A-C
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
kisza25 #89528 üzenetére
Szia! Szerintem a névjegyek beállításai nem "HTC" függők. Lemented az összeset az SD kártyára berakod az új telefonba elindítod a file-t egy file kezelővel. Ha kész akkor örül és használ! Nekem soha nem volt fenn a kuglin egy sem minek? Minden telóba beraktam a kártyátés megvolt az összes szám. Mindig a telefonra mentek minden számot és időnként lementem az sd-re. A múltkor volt egy ismerős aki azt mondta azért nem kell androidos telefon!!! mert belassul és nem olvassa be a névjegyzéket!
Aztán kiderült, hogy online névjegyzéket használ
Ráadásul úgy, hogy informatikus végzettségű
Hát vannak még csodák!
Ja egy LG G4-ről beszéltünk!
-
peestike
senior tag
sziasztok!
ez vótmá'?
[link]
a cikk vége 200 dollárt említ, de a pdf-et megnyitva kiderült, hogy ugyan franciául nem tudok, de a 200 euro-t még felismertem.
gugli fordító szerint "kevesebb, mint 200 ojró"
a "kevesebb, mint 200 dollár" szebb lenne... -
kisza25
félisten
sziasztok 50eFt-om lenne egy dual sim HTC mobilra, nagyon max 65eFt, melyiket érné meg ennyiért, ezt a kettőt néztem, de persze minden ötletet szívesen fogadok
HTC Desire 516 dual sim
HTC Desire 616 dual sim -
Mottie
őstag
válasz
szili.tamas1 #89523 üzenetére
Ha valaki játékra használja ott gyakran előfordul
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Viktor0610 #89520 üzenetére
Ezekszerint nem. Sok helyen olvastam nehany keszulekrol ahol negativumkent volt megemlitve ez a tulajdonsag, ezekezerint szazlabuak is szep szammal hasznaljak az okostelefonokat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #89518 üzenetére
Ez lehetne a nap kérdése!!
-
csendes
addikt
válasz
szili.tamas1 #89517 üzenetére
Minden tapasztalat le van írva itt, a végét is érdemes elolvasni az OTA frissítésről: [link]
-
válasz
szili.tamas1 #89519 üzenetére
Akkor nyilván nem gond, ha csak kettő ujjat érzékel.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Viktor0610 #89518 üzenetére
Nem remlik.
-
válasz
szili.tamas1 #89517 üzenetére
Kérdés, használsz-e egyszerre kettőnél több ujjat a kezelésekor?
-
csendes
addikt
Banggood UK raktárban jó áron van Doogee DG310 és fehér Cubot X6, szállítási költség 3-5$ és kis kereséssel kupont is lehet találni.[link]
-
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #89514 üzenetére
nálam is ez van hogy mia fxom
komolyan felveszem videóra
hasonló a helyzete a restartnak, mint xp-nél ha nem indul az explorer.exe, akkor az vagy te tudod újraindítani task managerből, vagy az xp restartolja.
De ami furcsa, és az amit nem tudok hova tenni, hogy a benne levő sim-hez nem kér pinkódot, az vígan megvan, tudnak hívni, tudok hívnimondjuk ez a feature azért nem zavar, mert akkor nem kell esetleg b@szkódni a lefagyásokkal - bár ezen kívül nem volt -, hanem hagyom a telót és magától kirak minden feleseleget a memóriábol és újraindul.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #89513 üzenetére
O.o
-
include777
aktív tag
Na egy érdekes dolog a lead1-nél és egy kérdés:
Vagy egy játék az angry bird epic, amivel játszom. Az új frissítése óta az epicnek csinál olyat a telefon, hogy:
1.: ha indítom az epicet, néha nem jut el a program rovio-s feliratáig, de az oldalsó megvilágitása a panelnak megmarad, a program betölt, mert a zene elindul, a gombokra reagál.
2.: Ha ez az epic bent marad a memóriában, és a task managerben rábökök, hogy onnan indítsam, akkor is a fenti szituáció.
--- ezek kb 10 ilyen indításból 2x fordulnak elő ---3: vannak a játékban reklámok (videók). a játék ki tud lépni, hogy lejátsza, de a játékba ha visszalépne, akkor az 1. pontnál levő gui fagyás lesz[ez csak ritkán jön elő].
---> namost hagyom a telefont így 'fagyottan' [stopperral nem mértem] kb 2 percig, akkor magától újraindítja a telefon egy részét [kernelre nem esküdnék,gui.ra sem, t@köktudja]. A benne levő simhez nem kér pint, de a slottokat ellenőrzi.A kérdés: ez a soft restart a kitkat sajátja lehet ?
ui: semmilyen más appnál nem fordul elő nálam a fent említett hiba
-
válasz
csendes #89509 üzenetére
A Merimobiles-től rendeltem anno, két hónapja egy Pipo W2-t, de a pénz elutalása után azt mondták, hogy bocsi, kifogyott, nem is lesz, válasszak másikat - de hiába néztem ezt is, ez csak 1GB/16GB, ami Win 8.1-gyel nem az igazi. Rákérdeztem, hogy elküldik-e a ROM-ot, illetve a drivereket, hogy én magam rakjam át a szoftvert, de ebbe nem mentek bele, ezért aztán tovább is léptem.
De ez továbbra is OFF topic... -
Sennalacy
aktív tag
válasz
aytukabozs #89505 üzenetére
Na igen, de azon nincs hangszóró és mikrofon, hogy logikus lenne..
Dual boot nélkül úgyis eleve döglött az üzlet...
Az nekem úgy kevés, pláne ha csak adatbarangolni lehetne vele.
Még szerencse, hogy nem rendeltem meg első felindulásból tegnap éjjel.
Köszi srácok!
-
válasz
Sennalacy #89504 üzenetére
A SIM foglalat miért is kellene, hogy azt jelentse, hogy lehet vele telefonálni
Van SIM foglalat a laptopomban is (Elitebook 2560p)...
No mindegy. Ha gondolod, hogy telefonálni akarsz vele, akkor vedd meg nyugodtan, alapvetően jó készüléknek mutatja magát, tabletként nem hiszem, hogy csalódsz majd benne. -
svgyula
addikt
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
fateless #89503 üzenetére
Na a dual boot-ban már én sem vagyok biztos
( nem nagyon értem miért ne lehetne, ha a hardver gyakorlatilag ugyanaz. Azt mondjuk értem, hogy a windows miatt esetleg kell a több ram, de "lefelé" lehetne kompatibilis az androiddal) Viszont az biztos, hogy windoiws alól is lehet valahogy telefonálni. Nem találom a videót, de tudom, hogy láttam tegnap, illetve nyilván nem lenne rajta sim kártya hely, ha nem lehetne márpedig van. Itt 0:40-nél cibálja ki belőle.
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
fateless #89500 üzenetére
Ez tudtommal dual boot, úgyhogy mindkét oprendszer (nézd a képet, azzal reklámozzák) van rajta. Amit linkeltem a 3G-s változat. Evvel lehet telefonálni. Van sima nem 3G is gyengébb specifikációkkal, abban nem is intel chip van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest