- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
-
include777
aktív tag
Nagyon szívesen
Ami még tetszett de ez nagyon szubjektív, hogy gyártattak egyedi kinézetű usb töltő kábelt ami nem 1 darab dróttal volt összefogva, hanem kapott 1 ráaplikált pattintós összefogó kábelt, ami meg nem tetszett, az az, hogy töltőfejnek nem oldalt van az usb kivezetése hanem a tetején. Nekem ez azért zavaró, mert pont a párnám mögül töltöm a telefont ha pihenek (ott van 220v).Ugye ha oldalt van, akkor nem tudom esetlegesen eltörni, de úgy meg figyelnem kell arra, hogy nehogy megtörjem, eltörjem, de ezt azért nem említettem, mert ez tényleg abs szubjektív, lehet más észre sem veszi ezeket -
törölt tag
Persze láttam az aksi kapacitást én csak annyit mondtam, hogy most 30 e körül árért nem is rossz és elég pofásan néz ki
A gond inkább ott van a csájnafonoknál, hogy hiába írják ki sok helyen a 2500 vagy 2750 mAh aksikat, mivel gyakran csak átcímkézett kisebb kapacitású, tehát nem mind arany ami fénylik. -
tpeter77
addikt
szia
ez a kép felkeltette a figyelmemet
http://logout.hu/dl/upc/2014-08/24/444055_clcwpruz9hpsfotj_gps.jpg
ez külön program lenne? Ha igen, tudjátok mi a neve?pont olyat iránytűt keresek, ami mutatja, hány fokra vagyok Északtól,
illetve, hogy a GPS pontossága mennyi (pl. 1 méter, vagy 5 méter...) -
-
csendes
addikt
Ez csak egy előzetes értékelés a valahol a neten talált specifikáció alapján, nem valódi teszt. A hátsó kamera felbontására van ahol 5 MP-t írnak, van ahol 8 MP-t, van ahol 13 MP-t. Nem tudom, hogy 2 MP-t (5 MP interpolált) honnan szedte, de nem érdemes túl sokat elvárni ebben az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Le Mans Ultimate
- Amazon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 5G - 128 GB - fehér (165), Felújított, karcmentes eredeti kijelző, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest