-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
-
janeszgol
félisten
HA-n aki 1 év garival árulja de ugyanannyiért, mint a hivatalos 3 éves garis... nem is értem
Azért van, mert az első körben nem jut mindenkinek és ezt használják ki. A flexelés mindig drága volt (és gyerekes).
-
szabonagyur
félisten
HA-n aki 1 év garival árulja de ugyanannyiért, mint a hivatalos 3 éves garis... nem is értem
-
bollokcs80
Korrektor
De jó, nem csak nekem hiányzik.

Olyan jó lenne, ha ÉN dönthetném el, mit használok azonosításra, nem?!
Amúgy idén nagyon jól sikerült az alapmodell, a slim-nek nem látom értelmét (se itt, se másnál), a Pro-k meg profik (és drágák.) -
hegedus001
senior tag
-
nozs23
addikt
-
-Skylake-
addikt
-
7Heads Drago
veterán
A pofám leszakad.... +100k ért adni 256 gb ramot az nem rossz üzlet nekik, miközben a valódi költsége alig pár dollár. A nagyobb modelleknél a +512 gb tárhelyet, vagy a 1tb tárhelyet is ugyanannyiért adják mint a +256-ot.

Ellenben ez a narancssárga szín jól néz ki sztem. -
Garada
őstag
Szerintem teljesen korrekt árak, az előzetesen riogatott nagy áremelésekhez képest főleg.
Idén az alap 17 ára tényleg ár/érték arány bajnok lett, ha ő is megkapta volna a 12GB RAM-ot egy szavam nem lenne. -
judas13
veterán
Ebből átlag embernek szerintem a zoom kamera ami számítana, a sima A19 is elég erős, 4 giga ram most még teljesen jó (3-4 év múlva lehet már kevés, de szerintem még akkor sem). Gyorsabb usb-t a legtöbb ember nem használja ki, pro kamera featureket sem használja a legtöbb ember, a ceramic shield meg sima buzz word, nem hiszem, hogy annyit számítana.
Nekem is a zoom számítana leginkább.
-
ilor14
aktív tag
Ebből átlag embernek szerintem a zoom kamera ami számítana, a sima A19 is elég erős, 4 giga ram most még teljesen jó (3-4 év múlva lehet már kevés, de szerintem még akkor sem). Gyorsabb usb-t a legtöbb ember nem használja ki, pro kamera featureket sem használja a legtöbb ember, a ceramic shield meg sima buzz word, nem hiszem, hogy annyit számítana.
-
hegedus001
senior tag
Szetinem nem is kell több. Képzeld a Macek mellé sem TB kábel kerül... Akinke kell a plusz sebesség annak valszeg már van gyorsabb kábele. Tudja a töltést és kész. Nameg rendszerint valamilyen külső háttértár miatt kell a gyorsabb kábel, azok mellé meg úgy is adnak gyors adatkábelt
Ergo, a prohoz ha majd veszel külső SSD-t proresben filmezni, akkor majd ahhoz kapsz kábelt, ami nem 1 km hosszú, hanem 10 cm-es és még nagy az adatátviteli sebessége is. Nem tudom, nekem ez nem gond egyáltalán. -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Ezek nincsenek rossz árban:
iPhone 17, 256 GB – 399 990 forint
iPhone 17 Pro Max, 1 TB – 799 990 forint
iPhone 17 Pro Max, 2 TB – 999 990 forintDe inkább a kétfélkövérrel vett.
-
Mr President
senior tag
iPhone használóként számomra továbbra is arcpirító minden mobiljuknál a nagyobb tárhely +100ezres felára.
Szimpatikusabb lett volna a 128as árában adni 256ost. Végre 12 giga ram került bele. -
mrThomi
addikt
Felőlem lehetne 5 forint is, amig nincs benne ujjlenyomat leolvasó hatalmas felejtő
-
judas13
veterán
Narancssárga?
Inkább az lesz.
szerk. megnéztem: "kozmosznarancs" sose tippeltem volna be
-
LosBlancosRM
őstag
-
Ádám16
addikt
A +4GB RAM lesz dílbrékör pár év múlva, de addig úgyse használja senki kb a telóját, aki ma megveszi...
Idén szerintem a base17 a tuti. A 16-nál a tavalyi kék eléggé bejött, itt most megint nem lettek jók a színek szvsz. -
judas13
veterán
Mi is a neve annak a piros szín féleségnek? Az amúgy tetszik.
-
paatrick
őstag
Mondjuk 4-500 ezerért USB 2.0-át adni elég pofátlan.
-
nozs23
addikt
+4GB Ram, Pro Chip, Hátul is Ceramic Shield, Extra Zoom kamera (illetve a másik kettő a hátlapon is jobb) (plusz az összes Pro kamera feature), gyorsabb USB.
De igen, talán idén a legkisebb a szakadék a kettő között már régóta feature szettben, míg árban nagyobb lett.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mi az értelme az iPhone Air-nek?
-
ilor14
aktív tag
Csak a 17 Pro lett drágább, mert 256 gigás lett az alap változat (szóval a 16 Pro 256 gigás és 17 Pro 256 gigás ára megegyezik), cserébe csak kamerában és vapor chamberben jobb, mint a sima 17, ami maradt ugyanannyi, mint a 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lejátszók
- Beköltözik az AI a Hondákba
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robot fűnyírók
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB KÉK Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Akku: 82%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Akku: 87% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!

Ergo, a prohoz ha majd veszel külső SSD-t proresben filmezni, akkor majd ahhoz kapsz kábelt, ami nem 1 km hosszú, hanem 10 cm-es és még nagy az adatátviteli sebessége is. Nem tudom, nekem ez nem gond egyáltalán.