- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banderasz77 #85624 üzenetére
Nem érdemes rendelned, mivel nem is fog eljutni a vásárlási szándékod a Minideal-hez, csak a kártyatolvajokhoz...
tozso76 #85642
Ha meglesz a megoldás, én is kíváncsi lennék rá, mert ilyet még nem hallottam.breakout123 #85644
Nehéz kérdés. Nekem sokkal jobban tetszik a Zenfone, viszont az akkuja gyengébb, mint a ZTE-é, illetve ez utóbbi kisebb méerekkel rendelkezik. Az MTK 6582 kevesebet fogyaszt, a Snapdragon 400-as és az Intel 2580-as többet, de ez utóbbi kettő nagyjából hasonló étvággyal rendelkezik. Emiatt magamnak a kettő közül biztosan a V5-öt választanám, az a 15% extra nafta nekem kellene.
Bár a Zenfone olcsóbb (180USD), mégis a méret és az akku miatt a ZTE-t választanám. Viszont a proci miatt nem kell aggódnod, a támogatás már nem probléma az Intel esetén. Néhány játék van nagyon Qualcomm-ra optimalizálva, de ott az Intel nyers ereje átsegít a 400-ashoz képest.
Ez a nem támogatott intel proci lassan olyan lesz, mint az, hogy az akkut először töltsd 16 órán át. Azért, mert régen ez volt, még nem jelenti azt, hogy ma is így van, de ez erősen megragadt a tudatban.Hagyjátok már ezt a kijelző területének a számítását! Minden bántás nélkül: aki nem tudja kiszámítani otthon magában, annak okostelefon helyett inkább matek korrepetálásra kellene költenie.
Snakeiboy #85652
Levitték az árát, de nem csak itt. Ha a minideal rendbe jön, akkor ott pl 180-ért fogod megtalálni, már hetek óta annyi.Még nem nagyon hallottam panaszt a telefonjaikra, csak épp itt a fórumon van néhány felkapott telefon és csak azok mennek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Futás, futópályák
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest